Facebook

Glavni razlozi zbog kojih nisi u kvalitetnoj vezi

Ako čitaš ovu kolumnu, onda sasvim sigurno želiš vezu – kvalitetnu vezu. Bilo da si već duže vremena solo ili si razočarana u ljubav, ako su umorna od novih pokušaja ili čekanja na jednog muškarca da se uozbilji – ovo je tekst za tebe. Ako se pitaš je li stvar u tebi i činiš li nešto što te sprječava da ostvariš svoje snove na ljubavnom planu, tada čitaj pažljivo. Ovo su glavni razlozi zbog kojih nisi u kvalitetnoj vezi.

Bio onaj pravi ili pogrešni, bilo da ste kompatibilni ili ne, nijedan muškarac neće riješiti sve tvoje probleme. On ne dolazi u tvoj život s namjerom da ga poboljša, već dolazi i ostaje ako smatra da će njegov život biti bolji i ispunjeniji pored tebe. Poanta jest: svatko od nas mora raditi na sebi i to će nas učiniti neodoljivo privlačnima suprotnom spolu.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Glavni-razlozi-zbog-kojih-nisi-u-kvalitetnoj-vezi

 

Pristaješ li na mrvice

Jedna od glavnih pogrešaka koje mnoge žene rade jest skupljanje mrvica od strane muškarca koji im se sviđa. Mrvice dolaze u ranim oblicima, a najčešće podrazumijevanju viđanje u četiri zida i to samo onda kada njemu odgovara. Nedavno sam na svojem TikTok profilu, objavila video u kojem sam govorila o tome kako žena ne bi trebala pristajati na pozive u zadnji čas. Većina vas je shvatila da govorim o samopoštovanju, no pojedinci su se javili s komentarom – zašto žena ne bi mogla imati samo avanturu? To je zapravo potpuno promašeno pitanje koje nema veze s temom, a postavljaju ga žene koje su se prepoznale u toj priči. To je priča u kojoj te muškarac nikamo ne izvodi, s nikim te ne upoznaje, već ti nudi samo susrete u četiri zida.

Da, naravno da možeš imati avanturu – ako je to ono što želiš. No ni tada ne trebaš biti nečiji potrčko. I u vezi bez obaveza trebaš zadržati dostojanstvo. Ako je vaša veza utemeljena samo na seksu, to ne znači da ti trebaš spremno poskočiti na svaki njegov poziv. To ne znači da i u ležernoj vezi ne treba postojati poštovanje.

Ipak, većina vas želi vezu s frajerom koji vam se jako sviđa. Budimo iskreni, ako ti on nije previše napet, onda nećeš ni čitati tekstove poput ovoga. Neće te biti briga što će biti s vašim odnosom. Nećeš se nalaziti s njim onda kada tebi to ne odgovara. No, ako je riječ o muškarcu koji ti se jako sviđa, tada su šanse velike da ćeš poželjeti iskoristiti svaku sekundu da budeš s njim. I tada počinješ pristajati na sve – iz straha da ga ne izgubiš.

Skupljanje mrvica i pristajanje na sve što se nudi su glavni razlozi zbog kojih nisi u kvalitetnoj vezi.

 

3D-slike-super-paket

Prava očekivanja od krivog muškarca

Jedan od najčešćih razloga zbog kojeg puno žena ne ostvaruje skladnu i kvalitetnu vezu je inzistiranje na pogrešnom muškarcu.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Da, ti želiš vezu, ljubav, poštovanje, ali si zaglavila u čekanju na muškarca koji ne zna što želi. Barem tako tvrdi. To je onaj muškarac koji ti ne nudi ništa konkretno, ali ti je tako lijepo u onim rijetkim trenucima koje provodite zajedno. Svima oko tebe je jasno da živiš u iluziji, no ti se još nekako potajno nadaš da će se on promijeniti. Jednoga dana će shvatiti koliko mu značiš i kleknut će pred tebe jer si ga strpljivo čekala. Ako se prepoznaješ u ovoj priči, moram te razočarati.

NEĆE.

Nisi u kvalitetnoj vezi

Glavni razlozi zbog kojih nisi u kvalitetnoj vezi su sanjarenje, maštanje i čekanje na pogrešnog muškarca da se promijeni i postane onaj pravi. To se događa vrlo rijetko, gotovo nikada.

Nažalost, znam za slučajeve žena koje su tako strpljivo čekale i po deset godina, da bi naposlijetku doživjele šok jer se on konačno odlučio vezati – za neku drugu. Drage moje dame, dobro razmislite živite li u iluziji i smjesta se vratite u stvarni svijet. Nitko nije vrijedan toga da na njega potratite život u čekanju i nadanju.

Srljaš li zbog ljubavi

Osim skupljanja mrvica, ili života u iluziji, moguće je i da sama sabotiraš svoju ljubavnu sreću. Ako se grčevito držiš za muškarca koji ti se sviđa, ako srljaš i juriš u sigurnost veze, prije negoli si ga dobro upoznala, tada je izgledno da će stvari krenuti nizbrdo. Naravno, ove greške rade i muškarci, no sada se fokusiramo na greške koje vi drage dame trebate i možete izbjeći.

Jedna je stvar dati muškarcu do znanja da želiš vezu, a sasvim druga stvar izvršiti na njega pritisak da on mora biti taj koji će ti tu vezu ponuditi. Nitko ne mora ništa, osobito ne u ljubavnim odnosima.

Srljanje, vršenje pritiska i inzistiranje na vezi su glavni razlozi zbog kojih nisi u kvalitetnoj vezi – čak i ako je sve dobro počelo. Činjenica jest: onaj koji se osjeća prisiljen biti u vezi, neće dugo u toj vezi ostati.

Kako pretvoriti vezu bez obaveza u kvalitetnu ljubavnu vezu, otkrila sam u knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, a više o ovoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

3D-Muskarac-u-vezi-web

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK. Za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja. Prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH. Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave