Facebook

Gdje se skrivaju pravi muškarci?

Gdje su nestali oni muškarci koji doista nazovu onda kada kažu da će nazvati? Muškarci koji nakon nekoliko mjeseci viđanja požele definirati i učvrstiti vezu? Koliko žabaca jedna žena mora poljubiti da bi došla do “Princa”? U konačnici, postavlja se pitanje: Gdje se skrivaju pravi muškarci? Oni koji pokazuju potencijal za “nešto više”? I kako ih osvojiti? Drage moje dame, stvari su zapravo vrlo jednostavne. Prilike za upoznavanje kriju se svugdje oko vas. I osvojiti vrlo poželjnog muškarca, nije tako teško kao što mislite.

Drage moje dame, tema današnje kolumne je ono vječno pitanje: Gdje se skrivaju pravi muškarci? Kako ih osvojiti? Sve vi već dobro znate priču o Dei, djevojci koja je u vrlo kratkom vremenu uspjela promijeniti svoju nezavidnu ljubavnu situaciju. Nakon što ju je muškarac s kojim je bila, u svima dobro znanoj vezi bez obaveza, hladno ostavio i blokirao na svim komunikacijskim kanalima, Dea odlučila promijeniti svoj ljubavni život – jednom zauvijek. Takva odlučnost obično nastupi kada žene postanu umorne od razočaranja. To se dogodilo i Dei. Isprva mi nije vjerovala da će taj isti muškarac poželjeti pomirenje. To se doista i moralo dogoditi kako bi se uvjerila da je tako nešto moguće. Ujedno je upoznala i novog, pravog muškarca – muškarca kojemu je ona bila prioritet. Muškarca koji je želio vezu. I koji joj je to vrlo brzo dao do znanja. Za nju se sve promijenilo.

Sve se promijenilo PREKO NOĆI. Sve se može promijeniti i za vas drage moje, ako PROMIJENITE STAV – prema sebi, prema muškarcima i prema ljubavnim odnosima.

U novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca podijelila sam s vama vlastito iskustvo, priču o vrlo poželjnom muškarcu koji se u mene u kratkom vremenu, bezglavo zaljubio. 

„Ti … samo tebi je to uspjelo. Pored svih žena uvijek bih izabrao tebe. Sviđaš mi se onako ludo, kao nijedna do sada“, rekao mi je zaneseno, položivši svoju ruku na moju.

Još pamtim taj trenutak. Za mene je to bio nevjerojatno uzbudljiv osjećaj – sama spoznaja da je muškarac koji se sviđao svim ženama u mojoj okolini, muškarac za čiju pozornost su se žene borile na sve moguće načine, tražio način kako da se izbori za moju pozornost. Ako nikada prije, tada sam shvatila kako stoje stvari i kako funkcionira um muškarca. Tada sam shvatila da mogu postići sve što želim na ljubavnom planu i da mogu i vama pomoći da postignete isto. Naime, žene koje znaju kao funkcionira um muškarca po pitanju ljubavnih odnosa, u velikoj su prednosti ispred onih žena koje misle da znaju što muškarci žele. I da, možete osvojiti i onog poželjnog muškarca koji ima bezbroj ljubavnih ponuda.

Stvar je u tome drage moje, da se trebate istaknuti u okolini.

Poželjni muškarci vole zagonetke, jer im žene najčešće serviraju “otvorenu knjigu”.

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi, i formula uspjeha u osvajanju suprotnoga spola, valjalo bi ustanoviti što ženu čini zanimljivom suprotnom spolu? Je li prije svega, u pitanju lijepo lice ili skladno tijelo? Odgovor je ne. U ljubavi, fizički izgled nije presudan. Sasvim je bedasto razmišljanje da vrlo zgodan i privlačan muškarac traži jednako lijepu partnericu. To sasvim sigurno nije tako. Ona ne mora biti izuzetno lijepa. Ne mora biti izuzetno pametna. Mora biti zanimljiva. Mora u njegovim očima predstavljati IZAZOV. I mora imati određeni stav. Stav kojim jasno muškarcu daje do znanja koliko vrijedi.

Drage moje dame, uvijek imajte na umu sljedeće:

Ono što razlikuje ženu s kojom muškarac želi imati nešto ozbiljnije od one kojoj prodaje priče je – STAV.

Magična formula je sljedeća: ako se znate postaviti prema muškarcu kao žena koja BIRA i ne pristaje na loš tretman, već u samome startu postavlja granice prihvatljivog ponašanja, ako znate postaviti stvari tako da vas muškarac od početka poštuje i pritom znate kako koketirati na pravi način – USPJEH VAM JE GOTOVO ZAJAMČEN.

No, idemo prije svega pronaći muškarca na kojem ćete primijeniti sva znanja kojima vas učim.

Gdje se skrivaju pravi muškarci?

Dea je svojeg muškarca upoznala u trgovini. Ja sam svojeg upoznala na Zrću. Moja najbolja prijateljica pronašla je svojeg tek nekoliko ulica dalje. Kvalitetni muškarci su svugdje oko nas.

Na kraju krajeva, i kvalitetan muškarac će vas tretirati onako kako se prema njemu postavite. Dobit ćete onakav tretman kakav zatražite. OK?

Za sve dame koje su u potrazi za novom simpatijom savjet je sljedeći: proširite vidike. PROMIJENITE RUTINU. Na kućnoj adresi možete upoznati samo poštara ili dimnjačara. Stoga, krenite u teretanu, upišite tečaj kuhanja, nakon posla se s kolegicom uputite na obližnji after job party.

Valja razmotriti i online upoznavanja koja su trenutno u svijetu jako popularna, a čini se da takav oblik upoznavanja nije stran niti na Balkanu. Jedan od takvih online site-ova je Lepotica i zver , koji se istaknuo pažljivim i selektivnim pristupom – biraju ozbiljne i kvalitetne muškarce kao članove, te navode da oko 70-80% zahtjeva za članarinu od strane muškaraca biva odbijeno, u namjeri da na site-u prije svega okupe kvalitetne ljude. Zanimljivo, zar ne? Dobra vijest je ta što je članarina za žene besplatna pa svakako ne bi bilo loše provjeriti što se krije i na online ljubavnom tržištu. Ovakav način upoznavanja može biti osobito zanimljiv za sve one koje još nisu imale priliku primijeniti tehinke i faze koketiranja kojima vas učim jer za flert u obliku tipkanja treba svakako manje hrabrosti, što je olakotna okolnost i za one najsramežljivije.

Za kraj, evo i mali šalabahter škole flerta (isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca), rečenice koje će zajamčiti da vaš sugovornik ne prestane razmišljati o vama 🙂 Dovoljno je odabrati samo jednu od navedenih rečenica, i upotrijebiti ju u pravom trenutku. Neka to bude vaš zadatak za idući tjedan 😉

Sjajno, ne znam što bih bez tvoje pomoći.
Fascinantno! Ja se toga nikada ne bih sjetila.
Kakav muškarac!
Stvarno si pametan.

A za one odvažnije…

Zaista si snažan. Spasio si me. (da, ovo stvarno prolazi kod muškaraca )
Svaka čast. Uvijek su me fascinirali muškarci koji….
Ne mogu vjerovati da netko to može!
Nisam još upoznala tako talentiranog muškarca…

Sve u svemu, prilike za upoznavanje, drage moje dame kriju sve svugdje oko vas. Vrijeme je da ih iskoristite na najbolji mogući način!

Nastavak slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kako ga osvojiti porukama

Kako ga osvojiti porukama Sviđa ti se taj novi muškarac. Naprosto si očarana s njim nakon svih kretena koje si upoznala na internetu. Konačno jedan normalan. Ne znaš da li

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE