Facebook

Kako ga osvojiti porukama

Sviđa ti se taj novi muškarac. Naprosto si očarana s njim nakon svih kretena koje si upoznala na internetu. Konačno jedan normalan. Ne znaš da li se nadati ili biti na oprezu. Ne znaš da li se pribojavati ili jednostavno prepustiti. Ono što te najviše brine što je vaša komunikacija još uvijek u većini slučajeva bazirana na tipkanju. Pitaš se kako ga osvojiti porukama, kako se pobrinuti da ne bude dosadno i da osjeti onaj žar zbog kojeg će te željeti viđati svaki dan.

Ako želite da se muškarac u vas istinski zaljubi, ohrabrite ga da postane ona najbolja verzija sebe. Dajte mu ono što mu u tome trenutku treba, a treba mu da se osjeća kao muškarac.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kako-ga-osvojiti-porukama

Pismo čitateljice

Dopisujemo se već neko vrijeme, i moram priznati da mi se jako sviđa. Zanimljiv je, zgodan, pametan… Voljela bih da nešto bude od toga jer već mi je 38 godina i pomalo se bojim hoću li sve stići. Želim obitelj i dijete, a većina muškaraca koje upoznajem na internetu su neozbiljni. Ili su zauzeti ili ne žele vezu ili samo pričaju o seksu. Ali ne i on. On je drugačiji, i voljela bih osvojiti tako nekoga zanimljivoga. Plaši me to što takve komunikacije budu zanimljive pa kad ispucamo sva pitanja postaje dosadno i nekako se izgubi čar. Već sam imala takvu situaciju i ne bih htjela da se to ponovi. Ne znam zašto ne uspijevam zadržati interes muškarca porukama, što da radim da ne propustim ovu priliku? Kako da se ponašam?

Da, ovo je jako dobro pitanje. Lako je upoznati nekoga online, ali je problem u tome što ni muškarci ni žene često ne znaju o čemu bi pisali pa komunikacija s vremenom postaje uobičajena, nezanimljiva i pomalo dosadna. – Šta ima? Kako si? Šta se radi? Kako je na poslu? – općenita su pitanja koja ne pobuđuju znatiželju i ne otvaraju nove zanimljive teme. Naravno, nema ništa loše u takvim pitanjima, ali morate znati da, ukoliko se komunikacija s novom osobom svede samo na uobičajena pitanja i odgovore – ubrzo će postati dosadno. Kako se to ne bi dogodilo, vrijeme je da savladate tajne komunikacije porukama.

Kako ga osvojiti porukama pitanje je o kojem sam napisala cijeli priručnik Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem, a danas ću vam iznijeti samo neke važne dijelove, kako biste što prije krenule s primjenom i ostvarivanjem prvih rezultata.

Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem
NIJE prvoaprilska šala – VELIKI POPUST NA PRIRUČNIK Tajne Uspješnog dopisivanja s muškarcem!

Glavne greške

Ono što sam vidjela bezbroj puta u svojoj dugogodišnjoj karijeri pomaganja ženama da ostvare svoje želje na ljubavnom planu – jest strah od odbijanja koji se manifestira kroz pogrešne korake. To se dakako odnosi i na muškarce (možda još i više nego na žene), no danas ćemo govoriti o tome što vi drage dame možete učiniti kako biste dopisivanje iskoristile sebi u prilog.

Naime ono što često vidim da činite pogrešno jest ne pokazivanje interesa, uz ideju da će druga strana nekako skužiti da je vrijeme da se javi, da inicira komunikaciju. Prava istina je zapravo sljedeća:

Upravo zato što se i muškarci boje odbijanja, izuzetno je važno da muškarac koji vam se sviđa zna da postoji interes s vaše strane. Tada su šanse puno veće da će se javiti i nastavljati javiti.

To znači da trebate znati kako komplimentirati muškarcu, na fin, sofisticiran način – i da -komplimentiranja se ne trebate bojati. Niti jedan normalan muškarac vam neće zamjeriti kompliment.

Ono što je zanimljivo jest da iste žene koje se boje komplimentirati muškarcu – često u nekoj kasnijoj fazi pribjegavaju slanju uzastopnih poruka. Takvi potezi kojima želite osigurati važno mjesto u njegovom životu vode vas ravno u novo razočaranje, osobito ako je riječ o kvalitetnom muškarcu. Nezreli, narcisoidni, toksični muškarci čak će se i navući na takav stresan oblik komunikacije, blokiranje, odblokiravanje, kombinaciju ljubavnih i pasivno agresivnih poruka.

Pokažite interes

Kvalitetni muškarci bježe na prve znakove očaja i to ne zato što su kukavice, nego zato što znaju da mogu BIRATI. Muškarci koji su fizički privlačni, ostvareni, pametni, stabilni – imaju OPCIJE. I zato ih neće privući turbulentan, toksičan odnos u kojem se stalno mijenja dinamika i smjer komunikacije.

Upravo zato morate izbjeći greške u dopisivanju koje će vas koštati super prilike sa super muškarcem kada ga konačno upoznate. Naravno, sve ovo je moguće primijeniti i u postojećim vezama i odnosima.

Drage moje dame, imajte na umu sljedeće:

Ako mislite da će vas muškarac smatrati očajnima ako pokažete interes i ako zbog toga izbjegavate pohvaliti i komplimentirati muškarce, onda budite sigurne da dobre prilike pored vas prolaze – svakoga dana.

Zato pokažite interes time što ćete mu dati do znanja da vam se sviđa – ali ništa više od toga. Jedna stvar je pokazati interes i dati muškarcu priliku da se oko tebe angažira, a sasvim druga stvar je vršiti pritisak i inzistirati na komunikaciji. Kako ga osvojiti porukama? Prije svega, imajte na umu sljedeće:

Muškarci su zapravo jednostavni. Kada znaju da se sviđaju nekoj ženi, tada je izglednije da će napraviti prvi korak. I ne, nema ništa loše u tome da muškarac koji vam se sviđa sazna za to.

Isječak iz ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem

Muškarac-u-vezi_naslovnica
NIJE prvoaprilska šala – VELIKI POPUST NA KNJIGU Muškarac u vezi!

Kako se javiti prva

Swipe u desno i evo match! Upoznali ste se na Tinderu i pitaš se trebaš li se javiti prva? Čini se tako zgodan i stvaran, a opis u profilu mu je jako zanimljiv.

Da, javi se prva, ali potom dopusti njemu da preuzme inicijativu. Uvijek možeš započeti razgovor, ali ne smiješ ti biti ta koja će stalno inicirati komunikaciju.

Drage dame, ovo je vrlo jednostavno: prije svega dobro pogledajte profil muškarca koji vam se sviđa. Što mu je bitno, što voli, u čemu uživa? O čemu bi volio pričati? U čemu bi ovaj muškarac želio biti stručan? Odaberite nešto što je istaknuo u svojem profilu i postavite mu smisleno pitanje.

Primjerice, ako je istaknuo da voli fitness i da je fitness trener, napišite mu sljedeće:

– Kakva slučajnost, upravo se upisujem na fintess i naletim na stručnjaka na tome polju. 😉

Ako je ljubitelj kave, napišite mu:

– Dakle, ti si taj koji zna gdje se pije najbolja kava u gradu. 😉

Ovakve poruke su simpatične, jednostavne i sadrže dozu humora. Na ovaj način odmah dobivate njegovu pozornost pored svih ljudi koji djeluju kao roboti jer svima šalju iste poruke tipa – Hej.

S obzirom da ste prethodno oboje napravili swipe udesno, velike su šanse da će se i on vrlo brzo odazvati i zainteresirati za dopisivanje. Velike su šanse da će se taj muškarac vrlo brzo zainteresirati za komunikaciju jer vi drage dame ovim pristupom „probijate led“ i otvarate zanimljive teme. Imajte na umu sljedeće:

Svaki muškarac želi pričati o sebi i o onome što voli. Na vama je da dobrim kandidatima postavite prava pitanja.

Kako ga osvojiti porukama

Kako osvojiti muškarca s porukama, objasnila sam u ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem za koji smatram da ga treba pročitati svaka žena koja želi uspjeh na ljubavnom polju i BRZE REZULTATE.  Tamo sam navela preko 180 primjera poruka koje će vam poslužiti u raznim situacijama kako biste dobile i zadržale njegov interes, a evo i nekih primjera kako se dopisivati u početku:

– Reci mi nešto što dosada nisi nikome rekao? 😉

– Otkrij mi svoj skriveni talent. 😉

– Otkrij mi neku tajnu o sebi. 😉

– Kakve žene poštuješ? 😉

–  Kako si odabrao tako zanimljiv posao?

– Nikada nisam upoznala nekoga tko se bavi_________. Što je najuzbudljivije što ti se dogodilo na poslu? 🤩

– Što te nagnalo da odabereš ovu karijeru? Jako me zanima.

– Što je to što te potpuno razlikuje od drugih ljudi?

Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem
NIJE prvoaprilska šala – VELIKI POPUST NA PRIRUČNIK Tajne Uspješnog dopisivanja s muškarcem!

Ovakve pomalo znatiželjne, koketne poruke otvaraju razne teme o kojima će on željeti pričati. Kako ga osvojiti porukama? Cilj je da ga potaknete da priča o onome što voli, a na taj način će se i on ohrabriti i postaviti slična pitanja. Na ovaj način se ističete u masi i osvajate njegovu pažnju.

Imajte na umu da dopisivanje mora biti ZANIMLJIVO i ZABAVNO. Ako samo kopirate ove poruke, te nastavite s primjenom poruka iz ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem u ostalim fazama dopisivanja – vaše šanse da osvojite muškarca koji vam se sviđa povećat će se naglo i drastično!

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja: prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet, te nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Gdje se skrivaju pravi muškarci?

Gdje se skrivaju pravi muškarci? Gdje su nestali oni muškarci koji doista nazovu onda kada kažu da će nazvati? Muškarci koji nakon nekoliko mjeseci viđanja požele definirati i učvrstiti vezu?

Nastavi čitati
S.K.Nelly-Blog

Kako dejtati online pametno

Kako dejtati online pametno Živiš u malom gradu, selu ili možda na otoku. Čini ti se da je lakše upoznati nekoga novoga onima koji žive u većim gradovima. Online upoznavanje

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE