Facebook

Budi žena koju će on obožavati

Budi žena koju će on obožavati. Zato što to možeš. Zašto uostalom ne bi bila ona žena vrijedna divljenja u očima muškarca koji ti se sviđa? I ne to ne znači da trebaš postati netko drugi, primijeniti osobnost. To nikako ne. To znači da trebaš biti svoja, ali isto tako i usmjeriti svoju energiju i fokus na pravi put. Biti svoja ne znači svakome reći sve onda kada to poželiš. Nemojmo brkati nepromišljenost s osobnošću. Da bi bila sretna u ljubavi, moraš usvojiti neka znanja o muško ženskim odnosima.

Žene koje se odreknu svojih želja i interesa u potrazi za muškarcem iz snova, vrlo brzo tome istom muškarcu prestanu biti zanimljive. A on se zaljubi u drugu ženu, onu koja ima život. S njim ili bez njega.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Budi-žena-koju-će-on-obožavati

Da, kvalitetni muškarci ne traže žene koje će se odreći cijelog svojeg života zbog ljubavi. Upravo suprotno, žena koja se cijela daje u ljubavni odnos i pritom izgubi vlastiti identitet, vrlo brzo mu prestaje biti zanimljiva. Kvalitetan muškarac neće tražiti takvu žrtvu. I neće to cijeniti.

Budi žena koju će on obožavati. Ostani svoja. Brini se za sebe. Ne pretjeruj s brigom o njemu prerano. Opusti se. Muškarac nije čamac za spas. Čak i ako si dugo bila solo, to ne znači da je muškarac tvoj spasitelj. On je samo muškarac kojem se sviđaš. I koji te vrlo lako može početi obožavati – ako mu za to daš priliku.

Budi normalna

Muškarci obožavaju opuštene, normalne žene koje se znaju našaliti na vlastiti račun. Žena koja nije stroga prema sebi i koja dopušta sebi griješiti je žena koja neće biti kritična ni prema njemu. Tako to gledaju muškarci. Suprotno tome, užasavaju se od žena koje su previše kritične, koje se kažnjavaju zbog zalogaja više, koje ne znaju za šalu i koje moraju kontrolirati svaku situaciju.

Muškarci naprosto obožavaju žene koje se dobro osjećaju u svojoj koži. Vole žene koje se ne trude uvijek biti ispravne, žene koje nisu ukočene, već dopuštaju i muškarcima da se opuste.

Svaka od vas može ostaviti taj dobar prvi dojam, samo se trebate opustiti. Spojevi su uspješni onda kada teku opušteno. Nema veze što si se zalila vinom po novoj haljini – oprat će se. Nema veze što si na dijeti –  napravi iznimku i večeraj s njim. Opusti se. Sve će biti ok.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Potakni ga da bude još bolji

Muškarci obožavaju žene koje znaju prepoznati njihove vrijednosti i koje ih potiču da postanu još bolji. Dovoljno je da ga znaš saslušati, pohvaliti i potaknuti da vjeruje u sebe. Dovoljno je da mu budeš podrška i da ga ne kritiziraš, već da za njega navijaš.

Vjeruj u njega i on će vjerovati u vas. Vjerovat će u budućnost vašeg odnosa.

To je jedan od najboljih ljubavnih savjeta koje vam mogu dati. To je ključno, ali mnoge žene to propuste. Mnoge žene misle da će se istaknuti kritiziranjem, a ne mogu biti dalje od istine.

Ne budi opsjednuta njegovim kretanjem

Da, u današnje vrijeme je lako znati kada je netko online. Lako je pratiti nečije kretanje, barem u virtualnom svijetu, no je li to dobro? Naravno da nije. Moraš imati ispunjeno vrijeme izvan ljubavne veze. Ako nemaš, nađi si hobi.

Žena koja nije opsjednuta njegovim kretanjem već se bavi svojim kretanjem i svojim rasporedom, žena je koju on želi blizu sebe. To je ona žena koja mu ukazuje povjerenje. To je ona žena koju će on željeti zadržati jer neće biti pritiska s njezine strane.

Drage dame, imajte na umu sljedeće:

Muškarac ne traži novu majku. Onaj koji ju traži sasvim sigurno nije muškarac kakvog želiš.

Knjige na akciji

Fokusiraj se na sebe

Nema ništa privlačnije od žene koja je fokusirana na sebe, na svoje interese i na svoj osobni razvoj. Žena koja poštuje sebe i svoje vrijeme, a potom muškarca i njegovo vrijeme, žena je kojoj se muškarci dive. Budi žena koju će on obožavati. Brini se za sebe i daj mu dovoljno prostora da ti priđe. Ostavi mu prostora da te se zaželi. U to vrijeme bavi se sobom.

Kako postati žena kojoj se muškarci dive govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , knjizi koja će vas pretvoriti u neodoljivi magnet za muškarce.

Budi žena koju će on obožavati. Vjeruj u sebe, a potom u njega. Ohrabri ga da te osvaja. Budi iskrena, ali pomalo tajanstvena. Budi tu za njega, ali nemoj biti uvijek prisutna. Daj mu prostora da se u tebe zaljubi. Toliko je jednostavno.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave