Facebook

Zašto ne uspijevate vratiti njegov interes?

On se IPAK ponovno zainteresirao. Ne vjeruješ i zoveš najbolje prijateljice. On se JAVLJA. PONOVNO. Nakon što si primijenila određene savjete, muškarac koji je do nedavno pripremao strategiju za bijeg, šalje poruke, zove gotovo svaki dan i želi te vidjeti. I sve je zapravo super, sve dok se on ponovno ne počne ponašati hladno i distancirano. Šalje kratke i nezainteresirane poruke i ništa ti nije jasno. Drage moje dame, djeluje li vam ovo poznato? Vrijeme je da popričamo o tome: Zašto ne uspijevate vratiti njegov interes?

U prošloj kolumni pričali smo o vrlo zanimljivoj temi – muškarcu kojem zapravo baš i nije stalo. Zaključili smo da ne postoji izgubljen, a zainteresiran muškarac jer zainteresiran muškarac zna što želi. Da ponovimo: Muškarac kojemu je stalo, bit će poprilično jasan u svojim namjerama. Muškarac čije je ponašanje zbunjujuće, u većini slučajeva nema ozbiljne namjere. Njegovo ponašanje zbunjujuće je samo vama, a njemu je sasvim jasno što želi /ili ne želi. 

Ljubavni preobrat

Drugim riječima, muškarac koji te ne zove svaki dan – i nije pretjerano zainteresiran. I to je činjenica. Ipak, to ne znači da njegov interes nije moguće vratiti ili intenzivirati. Dakako da je moguće – štoviše, u to su se i uvjerile mnoge od vas . Svakodnevno dobivam vaše mailove i poruke u kojima mi javljate zapanjujuće rezultate i preobrate na ljubavnom planu, nakon što ste primijenile savjete iz knjige i kolumni. Ako govorimo o brojkama, onda sa sigurnošću mogu reći da je pozitivnih ljubavnih raspleta (barem ovih za koje ja znam) već stotine i stotine. Ipak, postoje slučajevi i situacije u kojima sve počne nalikovati na sjajan ljubavni preobrat, koji u konačnici, ipak, nikako da se dogodi. Muškarac se počinje ponovno javljati, ali se nakon nekog vremena opet povlači. To otpilike izgleda ovako:

On se IPAK ponovno zainteresirao. Ne vjeruješ i zoveš najbolje prijateljice. On se JAVLJA. PONOVNO. Nakon što si primijenila određene savjete, muškarac koji je do nedavno pripremao strategiju za bijeg, šalje poruke, zove gotovo svaki dan i želi te vidjeti. I sve je zapravo super, sve dok se on ponovno ne počne ponašati hladno i distancirano. Šalje kratke i nezainteresirane poruke i ništa ti nije jasno. Drage moje dame, djeluje li vam ovo poznato? Vrijeme je da popričamo o tome: Zašto ne uspijevate vratiti njegov interes?

Stav žene koja bira

Nedavno sam dobila zanimljiv mail čitateljice koja se nalazi upravo u takvoj situaciji. Muškarac je u početku bio zainteresiran i on je bio taj koji je inicirao susrete i obasipao ju nježnostima, da bi nakon određenog vremenskog perioda izgubio interes i prorijedio javljanja. Ona je potom primijenila savjete iz knjige i na svojem primjeru, odlučila izbjeći pogreške koje je do tada radila o odnosu s tim muškarcem – jer je zapravo već poprilično jasno mogla definirati što ju je sprječavalo u ostvarenju veze kakvu je željela. Kada je primijenila savjete i shodno tome, prema dotičnom muškarcu promijenila ponašanje, stvari su se na njezino iznenađenje – počele mijenjati. Zauzela je stav žene koja bira, umjesto one koja čeka da bude odabrana (ili one koja se trudi da bude odabrana).  I dogodio se preobrat.

On se počeo javljati, a ona je ovoga puta osjećala sigurnost da će sve biti kako treba. Međutim, drage moje dame, u početnim fazama viđanja i u vezama bez obaveza NEMA SIGURNOSTI. Da se razumijemo, niti jedna veza ne nudi garanciju. Dodatno, ako se nalazite u vezi bez obaveza gdje riječ veza nije niti spomenuta, sve je još u vrlo promjenjivoj fazi – i ništa, ama baš ništa nije sigurno. Ipak, taj osjećaj “lažne sigurnosti” vodi vas k tome da se vratite starom obrascu ponašanja.

Želim znati na čemu sam s tobom?

Konkretno, u slučaju ove čitateljice, ono što u početku nije funkcioniralo, jest pretjerano ulaganje truda s njezine strane u odnos koji još nije definiran kao veza. Dotični muškarac je tada za nju počeo gubiti interes (iako je u početnoj fazi osvajanja- onda kada je on moralo ulagati trud da bi ju osvojio, bio vrlo zainteresiran). Do preobrata je došlo kada je ona promijenila ponašanje, smanjivši trud i izbjegavajući propitkivanja tipa: “Zašto se ne javljaš? Želim znati na čemu sam s tobom?” itd… Naprosto je učinila korak unatrag, bez ljutnje i bez negativnih tenzija. Rezultat je bio sjajan: dotični muškarac počeo se ponovno javljati, no ona je vrlo brzo ponovno zauzela stav djevojke koja se, umjesto “one koja bira”, “trudi da bude odabrana”. I što se onda dogodilo?

Muškarac koji je osjećao da mora uložiti trud kako ne bi izgubio ženu koja mu se ipak na neki način sviđa, više nije morao ništa ulagati. Zašto i bi uostalom? Zašto bi ju morao zvati ako ona zove njega? Zašto bi joj morao pisati prvi, ako ga svakoga jutra dočeka njezin SMS? Drage moje, dame, ako želite da se muškarac u vas zaljubi, ne preuzimajte ulogu lovca. Dozvolite mu da se potrudi. Samo tako će vas istinski cijeniti. 

Stoga, drage moje čitateljice, kada osjetite poriv da morate uvjeriti muškarca da mu je mjesto pored vas – smjesta stanite na kočnicu. Na kraju krajeva – Zašto ne uspijevate vratiti njegov interes? Zato što nećete dobiti željene rezultate nakon polovične primjene savjeta. Na taj način ćete uvijek dobiti polovičan rezultat, a to nije ono što želite, zar ne?

Nastavak slijedi za tjedan dana. Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: S.K.Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Kako-pronaci-ljubav-do-ljeta-SKNelly-web

Kako pronaći ljubav do ljeta

Kako pronaći ljubav do ljeta Umorna si od svega, od novih pokušaja, od lažnih priča, od muškaraca koji ti svašta obećavaju, a na kraju ništa ne ispune? Svaki puta kada

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE