Facebook

Što učiniti kada ga želiš vratiti

Želiš da sve bude kao prije. A sve je nestalo u trenu. Činilo se da živiš svoj san, a onda je san nestao, prije negoli je počeo. Taman je trebalo krenuti nabolje, a onda je došlo do prekida. On je otišao bez riječi ili ti je rekao svega nekoliko riječi. Odlučan, odlazi, a ti ne želiš kraj. Ovoga puta kriviš sebe. Smatraš da nije loš muškarac i da si možda baš ti svojim ponašanjem pridonijela prekidu. Postavlja se pitanje: što učiniti kada ga želiš natrag?

Koliko je vjerojatno da muškarac koji vam je kao santa leda servirao

kraj i ignorirao vaše pozive, poruke i svaki pokušaj pomirenja, promijeni

mišljenje i pojavi se na vašem pragu s prekrasnim buketom

crvenih ruža?

Može li se taj muškarac iznova zaljubiti u vas, i samo u vas?

Mogu li se krivi potezi ispraviti, nakon što ste napravili sve ono što

muškarce odbija i što ih instantno lansira u svemir?

Je li moguće da muškarac koji je do sada bio zainteresiran samo za

povremene neobavezne susrete poželi vaš odnos podignuti na višu

razinu i konačno definirati vezu?

MOGUĆE JE – ITEKAKO.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-učiniti-kada-ga-želiš-vratiti

I žene i muškarci prave greške, podjednako sabotiraju ljubavni odnos za koji žele da uspije. U najboljoj namjeri, i žene i muškarci u stanju su upropastiti vlastite šanse za ljubavnu sreću – SVOJIM PONAŠANJEM. Danas ćemo govoriti o tome što učiniti kada si ti bila ta koja je napravila pogrešne korake, a on čvrsto odlučio da želi otići. Ima li spasa? Često ima.

što učiniti kada ga želiš vratiti? Za početak, realno sagledaj situaciju i moguće razloge zbog kojih je otišao.

Najčešće pogreške na početku ljubavnog odnosa

Muškarci rade puno grešaka na početku ljubavnog odnosa. O tome bi se moglo puno pisati i diskutirati, no koje su najčešće greške koje rade žene? Evo nekoliko njih:

  1. Pretjeran trud oko muškarca
  2. Forsiranje komunikacije (iniciranje kontakta, postavljanje hrpe potpitanja, slanje uzastopnih poruka bez dobivenog odgovora…)
  3. Želja za preranim definiranjem odnosa
  4. Nagli ispadi emocija
  5. Uvjeravanje da bi trebao biti/ostati s tobom
  6. Ultimatumi

Svaka od navedenih stavki sama za sebe sabotira vaš odnos, a njihova kombinacija vrlo lako može i presuditi vašem odnosu. To se događa čak i ako je među vama jaka kemija.

Kada muškarac osjeti da je prisiljen na vezu, odjednom ta veza postaje nešto što on ne želi ni pod koju cijenu. Stoga, ako vaša veza još nema čvrste temelje, a već na njega vršite pritisak na razne načine, budite sigurne da će pobjeći glavom bez obzira.

  • Ali ja nisam očajna, nisam dosadna, ovo se jednostavno dogodilo…! – reći će mnoge od vas.

Shvaćam, ali je činjenica da si takvim ponašanjem ostavila dojam očajnice. U pozadini svega leži tvoja nesigurnost i strah od ostavljanja, ali rijetko koji muškarac će imati volju tražiti uzroke tvojem ponašanju. Reći će zbogom i krenuti dalje.

Knjige na akciji

Što učiniti kada ga želiš vratiti

Postavlja se pitanje što učiniti kada ga želiš vratiti? Svjesna si svojih pogrešaka te mu želiš pokazati da ti nisi očajnica, da si zanimljiva, pametna žena, koja puno toga može pružiti u ljubavnom odnosu. Želiš dobiti novu priliku kako bi mu dokazala da tvoja osobnost nije odraz tvojeg trenutnog ponašanja.

Knjigu “Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca” posvetila sam upravo ovoj gorućoj temu – kako vratiti interes muškarca i kako postići da se muškarac u tebe zaljubi do ludila.

Za početak ono što NE SMIJETE činiti u ovoj situaciji jest vršiti dodatni pritisak na toga muškarca. Ako mu želiš pokazati da nisi dosadna i naporna, onda mu trebaš prestati pisati i ostaviti ga da uživa u svojoj slobodi. Na kraju krajeva, što misliš da će zaključiti ako od tebe dobije hrpu poruka na koje nije odgovorio?

Da si naporna. OK?

Stoga zaboravite na porukice, pozive, i bilo kakvo privlačenje pozornosti. Jedini put kojim će nezainteresiran muškarac postati zainteresiran jest PUT KOJIM ON MORA KROČITI SAM. Nema prečica, nema guranja, nema pritiskanja i ubrzavanja s vaše strane.

Postoji dobra vijest:

Ako je ikada postojao interes s njegove strane, onda je taj interes MOGUĆE VRATITI jer gotovo da ne postoji zainteresiraniji muškarac od onog koji je naknadno shvatio što je izgubio.

Što učiniti kada ga želiš vratiti? Budi ona osoba s početka, ona koju je osvajao, ona kojom je bio očaran. Okreni se sebi i svojem životu. Daj mu PRILIKU da se vrati. ALI GA NE FORSIRAJ.

Kako to učiniti objasnila sam detaljno u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca, a nakon što primijenite naučeno pogledajte novu epizodu emisije „Na kavi s Nelly“ u kojoj objašnjavam kako se ponašati prema muškarcu koji želi pomirenje.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly_blog

Zašto se bivši vraćaju

Zašto se bivši vraćaju Zašto, ali zašto se bivši vraćaju? Čak i onda kada su oni krivi za prekid. Čak i onda kada oni požele otići. Moglo bi se reći,

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE