Facebook

Što kada vaš odnos ne napreduje, a biološki sat otkucava

Nalaziš se u odnosu koji ne vodi nikamo, a željela bi zasnovati obitelj. Osjećaš se tužno, razočarano, no i dalje se nadaš da će se on promijeniti. Nadaš se da će se uozbiljiti i da će postati muškarac na kojega možeš računati. Što kada vaš odnos ne napreduje, a biološki sat otkucava? Ovo je pitanje koje si mnoge od vas postavljaju, osobito onda kada vam je stalo do toga muškarca. Stalo vam je do njega, ali i do toga da se ostvarite kao majka. Što učiniti?

Muškarci mogu biti jako okrutni prema nesigurnim ženama i onima koje smatraju da im oni nešto duguju. Istovremeno, ti isti muškarci u stanju su skidati zvijezde s neba onima koje su uspjele zadržati njihovo zanimanje; te žene su zvijezde u njihovim očima.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Što-kada-vaš-odnos-ne-napreduje-a-biološki-sat-otkucava

Drage moje dame, imajte na umu sljedeće: postoje dobri i loši muškarci, postoje i oni koji su emocionalno zreli ili nezreli, postoje oni koji su potencijal za vezu ili oni koji nisu. Ljudi su općenito različiti, ali ono što je zajedničko svima muškarcima jest to da će ženu koju smatraju onom pravom tretirati drugačije od ostalih žena. Često će i muškarac koji je nespreman za vezu promijeniti mišljenje kada dođe ona prava.

U knjizi Muškarac iz snova govorila sam o Vilama, a to su žene kojima su muškarci u stanju dati sve, vrlo lako i vrlo brzo. Nisu potrebne godine čekanja i nadanja. Vila dobila svu pozornost i pažnju muškarca vrlo lako. Ona ima stav koji je magično privlačan za muškarce, a ono najvažnije od svega je da Vila ne pristaje na mrvice. Zato i vrlo brzo postaje ona prava.

Koji su vaši životni prioriteti

Drage moje, za početak se zapitajte što želite, koji su vam životni prioriteti? Ja osobno ne smatram da se svaka žena mora ostvariti kao majka. Svi jednako vrijedimo, bez obzira u čemu se jesmo ili nismo ostvarili. Zato mi nije drago kada netko propituje zašto žena još nije majka ili zašto to nikada nije postala. Smatram da je to odluka pojedinca, a isto tako je vrlo neumjesno propitivati nečije životne izbore. Također, neke žene to ne mogu postati iz zdravstvenih razloga, i to može biti vrlo bolna tema.

S druge strane, susrela sam se sa ženama koje to silno žele, ali im nedostaje muškarac s kojim bi to mogle ostvariti. Biološki sat im otkucava, dok one čekaju godinama i desetljećima na jednog muškarca koji ih na kraju izigra i ostavi zbog neke druge žene. Kako se to ne bi dogodilo i vama, vrijeme je da se pozabavim ovom osjetljivom temom.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Jeste li vi uopće u vezi

Drage moje dame, prije svega valja utvrditi da li se vi uopće nalazite u vezi? Ili je to muškarac koji dolazi samo kada želi seks? Možda dolazi i zbog tople riječi, zagrljaja, utjehe, onda kada mu je teško? A možda ga nema kada je tebi najteže? Je li to muškarac na kojega se možeš osloniti ili netko tko je tu samo kada njemu odgovara? Ako je ovo drugo, onda je važno znati sljedeće:

Muškarac na kojeg se ne možeš osloniti sada, nije pravi muškarac za tebe. Ako se ne možeš pouzdati u njega da će poštovati obični dogovor, tada ne očekuj da će postati odgovoran partner i otac.

Ovo je posebno važno onda kada vam muškarac izričito daje do znanja da ne želi vezu, a vi se i dalje nadate da će se on predomisliti. Za vas koje planirate majčinstvo, ovo predstavlja ozbiljan gubitak vremena. Kako postati ona prava govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , a svaka od vas zaslužuje biti prva, a ne rezervna opcija.

Da, neki muškarci koji ne nude vezu, mogu promijeniti mišljenje i naknadno se aktivirati, ali to se neće dogoditi ako samo strpljivo čekate. Isto tako neki muškarci se nikada neće aktivirati – a to trebate saznati čim prije, osobito ako smatrate da vam otkucava biološki sat.

Što učiniti u toj situaciji

Što učiniti? Prije svega trebate znati koja je njegova vizija vaše budućnosti? Recite mu kako smatrate da vam je lijepo zajedno i potom ga pitajte – „Kako ti gledaš na nas, koja je tvoja vizija našeg odnosa u budućnosti?“ Ako kaže da je u pitanju samo seks, onda mu vjerujte. Recite mu što želite u svojem životu, što vam je bitno i budite spremne krenuti dalje.

Uvijek morate biti spremne krenuti dalje. Ako vam zdrav razum govori da od toga neće biti ništa, onda vjerujte zdravom razumu. U protivnom bi se moglo dogoditi da izgubite desetljeće života na pogrešnog muškarca i propustite priliku za majčinstvo.

Stvari su zapravo vrlo jednostavne: ono što ne tražite , nećete niti dobiti. Morate se naučiti boriti za sebe, ali na pravi način. Uz što manje drame, moljenja, prigovaranja. S muškarcima je važno komunicirati jasno, u kratkim crtama. Poruka mora biti kratka i jasna. Tako će vas svaki muškarac najbolje čuti i doživjeti. Najvažnije od svega je da ne kreirate iluziju oko onoga koji nije ni blizu vaših očekivanja.

Što kada vaš odnos ne napreduje, a biološki sat otkucava? Probudite se, smjesta! Muškarac koji vas ne želi u svojem životu na duge staze nije budući otac vaše djeteta. Čak i ako se dogodi da zatrudnite, šanse su velike da će vas ostaviti na cjedilu.

Knjige na akciji

Što kada vaš odnos ne napreduje, a biološki sat otkucava

Najveća zabluda u ovakvoj situaciji jest ideja da će se dotični muškarac PREDOMISLITI. I to sam od sebe. Uvidjet će kako si dobra, lijepa, prikladna i shvatit će da mu je najbolje da se pored tebe skrasi. Samo postoji jedan problem.

Muškarac se neće vezati za tebe nakon što ga svojim ponašanjem uvjeriš da bi to bilo prikladno. Čak i onaj dobar muškarac te može tretirati kao rezervnu opciju, onda kada vidi da mu to prolazi. I on ne misli da ti time čini nešto loše. On naprosto radi ono što njemu odgovara u danom trenutku.

Upravo zato je jako važna iskrenost, osobito ako se viđate mjesecima ili godinama. Muškarac kojemu je imalo stalo, uzet će u obzir koliko je vama važno majčinstvo i počet će razmišljati o tome. Ako mu je stalo, dobit ćete konkretan odgovor. Ako nije, vrijeme je da razmislite zbog koga svoj život stavljate na čekanje?

Što kada vaš odnos ne napreduje, a biološki sat otkucava? Krajnje je vrijeme za razgovor i za odluku. Koga ćete odabrati? Sebe i svoje želje ili muškarca koji će vas izigrati prvom prilikom? Ako vas je već bezbroj puta izigrao, zašto mislite da će sada biti drugačije?

Možda je došlo vrijeme za druge prilike

Kako god da bilo, možda je upravo ovo vrijeme da preispitate kamo su vam otišle godine. Koliko ste vremena izgubile na pogrešne odabire i koliko još vremena ste spremne izgubiti? Jedan je život, a svatko ima pravo da ga proživi onako kako želi. Na koncu, odluka je na vama.

Godina dana je dovoljna da upoznate muškarca, izgradite vezu, plan za budućnost i zatrudnite. I sve to kada nađete muškarca koji želi isto što i vi. S onim koji ne želi, lako će proći i deset godina, a vaš odnos će ostati u mjestu.

Postavlja se pitanje, imate li to vrijeme? Što ste još spremne žrtvovati za nekoga kome baš i nije stalo?

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Odaberi sebe i novi početak

Odaberi sebe i novi početak Ona je odabrala sebe. Nakon svih uspona i padova. Kaže da je cijeli život bila “krpa” kada su u pitanju muško ženski odnosi, no ona

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE