Prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život

Facebook

Prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život

Čini se da ti nikako ne ide, barem ne na ljubavnom planu. Puno je krivaca za to – okolnosti, horoskop i sreća… Zvijezde vam nisu naklonjene. Štošta ne ide u prilog tvojoj sreći. Pokušavaš si objasniti što s tobom nije u redu, a svi drugi čini se mogu pronaći ljubav. Tražiš izgovore zbog kojih ti ne ide, ali zapravo će se sve promijeniti kada prestaneš smišljati izgovore zbog kojih ti „ne ide“ i uzmeš svoj život u svoje ruke. Prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život je ono o čemu ćemo danas govoriti.

Moja polazna točka za pronalazak ljubavne sreće bila je pogrešna. Silno sam željela da netko upotpuni moje praznine, da mi pokaže put, a zapravo sam cijelo vrijeme tražila sebe.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

 

Prava-istina-koja-će-ti-promijeniti-ljubavni-život

 

Pismo čitateljice

Ništa mi ne ide, nikako da me netko zavoli i da mi ponudi ljubav i toplinu. Zašto mene svaki muškarac koji mi se sviđa svrsta u friend zonu, a oni koji mi se ne sviđaju bi nešto ozbiljno? Znam da trebam puno raditi na sebi, svjesna sam toga: moram položiti još zadnja dva ispita, moram smršavjeti još 25 kilograma, moram se malo više dotjerivati, njegovati… ali za sve to nemam volje. Mislim da bih dobila motivaciju da me konačno netko zavoli onako kako zaslužujem. Onda bi dobila volju da konačno položim i preostale ispite, da počnem trenirati i imala bih se za koga sređivati. Ovako nemam volje ni motivacije da se potrudim. Osjećam se kao da se nalazim u začaranom krugu iz kojeg nema izlaza.

Ovdje je riječ o jednoj divnoj mladoj ženi koja zna što želi i svakako zaslužuje toplo ljubavno gnijezdo, muškarca koji će ju voljeti i obožavati. I da, ona može ostvariti sve što želi. Nije stvar u zloj sudbini, lošoj sreći, niti neslaganju u horoskopskim znakovima.

Stvar je u pogrešnim postavkama –  prije svega u pitanju su pogrešna očekivanja.

Naime, kada su u pitanju ljubavni odnosi, stvari ne funkcioniraju na način da dobijemo partnera kakvog priželjkujemo koji će nas motivirati da radimo na sebi. Sasvim obratno – kada počnemo raditi na sebi, tada ćemo i početi primjećivati rezultate i privlačiti ljude kakve želimo privući.

Prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život leži u tome da ti trebaš raditi na sebi da postaneš kompatibilna partneru kakvog priželjkuješ. Isto naravno vrijedi i za muškarce.

U čemu je ovdje stvar

Ako govorimo konkretno o ovoj ženi iz priče, riječ je o tridesetogodišnjoj ženi koja je zaista draga, lijepa, mila, zanimljiva osoba koju bi svatko poželio za partnericu. Kako govorimo o fizičkom izgledu, ni 25 kilograma viška ne bi bio problem da ona ne bira uglavnom muškarce koji su u super formi. Pritom mislim na muškarce koji idu u teretanu i imaju poprilično izgrađena tijela. Muškarci koji su malo puniji, ili imaju pivski trbušćić ne gleda na taj način, već ih svrstava u friend zonu. Isto se zapravo događa i njoj, muškarci kakvi su njoj zanimljivi, gledaju ju kao frendicu jer i njih fizički privlače žene koje su u formi.

I da me ne biste pogrešno shvatile, ne moramo svi biti u super formi, no ako su nam takvi kriteriji, onda se moramo i sami potruditi da budemo kompatibilni s osobom tog profila. Problem je u tome što nju muškarci s viškom kilograma ne privlače, iako ona sama ima višak kilograma. A muškarce koji su njoj privlačni, ne privlači ona – na taj način.

Fizički izgled je važan, ali nije presudan, no u ovim situacijama jest jer za muškarce koji puno vremena borave u teretani, vježbanje predstavlja životni stil dok se njezin sjedilački način života ne uklapa u tu priču.

Super-paket S.K.Nelly

Rješenje

I upravo zato, sve dok ona bude čekala da se muškarac koji zadovoljava njezine visoke fizičke kriterije u nju zaljubi, i motivira ju da se i ona aktivira, te poradi na svojoj formi i na fizičkom izgledu – gubi vrijeme, jer to se neće dogoditi.

Rješenje je – ili spustiti kriterije ili raditi na sebi kako bi postala svoja najbolja verzija koja će vrlo lako privući taj tip muškarca.

Prava istina je ta da uvijek moramo poći od sebe i biti iskreni sami prema sebi – što možemo učiniti kako bismo unaprijedili svoje znanje ili poboljšali svoj fizički izgled? Potom fokus trebamo staviti na onu buduću najbolju verziju sebe, umjesto na potragu za „muškarcem spasiteljem“.

Rad na sebi uvijek mora biti onaj prvi neizbježan korak koji uvelike olakšava pronalazak adekvatnog partnera. Kada ova žena promijeni pristup i počne raditi na sebi, to će se uvelike odraziti i na njezino samopouzdanje i na ljubavni život.

Friend zona uglavnom ima veze s fizičkom privlačnošću

Postoji jedna pomalo surova istina – friend zona uglavnom ima veze s fizičkom privlačnošću. Jer muškarac koji je solo, kojemu si jako privlačna, neće puno dvojiti i oklijevati. Neće spominjati riječ frendica jer će razmišljati o tome kako da ti pokaže put do svoje spavaće sobe.

Muškarci su jednostavni. Ako vas stavljaju u friend zonu, to znači da baš i nema fizičke privlačnosti.

No to je nešto što vas ne treba obeshrabriti. Ne moramo i ne možemo biti fizički privlačni baš svima. Isto tako možemo povećati svoju fizičku privlačnost ako počnemo raditi na svojem izgledu. Tako za nekoga mršavljenje ili debljanje, nova boja kose, novi make up ili promjena stila odijevanja – može učiniti čuda.

Da, trebate se znati srediti, upakirati, brendirati kao najdragocjeniji dijamant. Trebate učiniti sve u svojoj moći kako biste bile privlačne prije svega sebi i kako biste se dobro osjećale u svojoj koži.

Za neke žene savršena boja kose je plava, za neke tamna, a neke su neodoljive crvenokose. Ovisno o visini i tjelesnoj građi, neke žene izgledaju super sa 50, a neke sa 70 kilograma. Ne moramo izgledati jednako, kao klonovi, niti tome trebamo težiti. Ali ono što možemo i trebamo biti jest najbolja verzija sebe.

Prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život leži u tvojem radu na sebi, a ne u nadanju da će ti muškarac tvojih snova ući u život i učiniti te princezom.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Sada je pravi trenutak za sreću

Bio onaj pravi ili pogrešni, bilo da ste kompatibilni ili ne, nijedan muškarac neće riješiti sve tvoje probleme. On ne dolazi u tvoj život s namjerom da ga poboljša, već dolazi i ostaje ako smatra da će njegov život biti bolji i ispunjeniji pored tebe. Poanta jest: svatko od nas mora raditi na sebi i to će nas učiniti neodoljivo privlačnima suprotnom spolu.

Isječak iz NOVE KNJIGE  Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

I to je ona surova istina koje je ujedno i oslobađajuća. Ponekad nam netko treba reći istinu da bismo se zapitali kako možemo poboljšati svoje izglede na ljubavnom polju? Koji su prvi koraci koje možemo poduzeti na putu prema tome cilju? Koji vremenski rok si dajemo da ostvarimo te ciljeve? Što će nam donijeti ta promjena?

U slučaju ove žene, gubitak kilograma bi joj uvelike povećao šanse s muškarcima kakvi ju privlače. To bi ujedno bio i domino efekt jer sam uvjerena da bi tada ona bila u poziciji u kojoj može birati.

Umjesto da se silno želimo svidjeti nekome tko će nam pokazati čaroliju, čarolija je nešto što trebamo stvoriti sami time što ćemo stvoriti preduvjete da privučemo osobe koje želimo privući. I to je ona prava istina koja će ti promijeniti ljubavni život

Više o ovoj temi poslušajte u mojem najnovijem YouTube videu klikom na LINK.

Važna obavijest: Knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova od sada možete kupiti i u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova konačno su izašle na tržištu u Srbiji! Za sada ih možete naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com. Knjige su odnedavno dostupne i u knjižarskom lancu Vulkan, a za točne lokacije javite se također direktno našem izdavaču na www.korisnaknjiga.com.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE