Novogodišnja odluka koja će vam promijeniti ljubavni život

Facebook

Novogodišnja odluka koja će vam promijeniti ljubavni život

Uspjeh. Ljubavni uspjeh. Uspjeh općenito. Uspjeh bilo koje prirode prati odlučne ljude. Ne nužno samo ljude koji imaju sreće – jer nije stvar u sreći. U većini slučajeva i u većini situacija karte su u našim rukama. Mi određujemo smjer u kojem će ići naš život – a samo jedna odluka doista može promijeniti sve. Novogodišnja odluka koja će vam promijeniti ljubavni život je odluka koju ste trebale donijeti odavno. Odluka koja glasi – biram sebe ovaj put. Što to točno znači u kontekstu ljubavi?

Drage moje prekrasne dame, prije svega koristim priliku da vam poželim sve najbolje u 2019. godini, ostvarenje svih vaših želja (ali pritom imajte na umu da si većinu želja ostvarujemo sami 😉 ). Prvi blog u 2019. godini započinjemo temom novogodišnje odluke, a s obzirom da je ovo vrijeme kada gotovo svi donose nekakve odluke, današnja tema je i više nego prigodna. Ovo je ujedno vrijeme kada se zapravo donose najhrabrije, najmaštovitije, najvažnije i raznorazne odluke, no da li ih se svi i pridržavaju? Uglavnom ne. Najčešći razlog zašto vam se nešto nije ostvarilo leži u nepridržavanju donešenog i neprovođenju onoga što ta odluka podrazumijeva. Ipak, sve počinje od jedne odluke, a ako smo dovoljno čvrsti i ustrajni da se i pridržavamo te iste odluke, stvari će se početi mijenjati.

Uspjeh. Ljubavni uspjeh. Uspjeh općenito. Uspjeh bilo koje prirode prati odlučne ljude. Ne nužno samo ljude koji imaju sreće – jer nije stvar u sreći. U većini slučajeva i u većini situacija karte su u našim rukama. Mi određujemo smjer u kojem će ići naš život – a samo jedna odluka doista može promijeniti sve. Novogodišnja odluka koja će vam promijeniti ljubavni život je odluka koju ste trebale donijeti odavno. Odluka koja glasi – biram sebe ovaj put. Što to točno znači u kontekstu ljubavi?

Znači li BIRAM SEBE da trebate postati sebične, bešćutne i egocentrične osobe koje misle samo na sebe? NIKAKO.

BIRAM SEBE je odluka koja će uistinu promijeniti sve, a u ljubavnom kontekstu znači početi cijeniti sebe na način da ne pristajete na bilo kakav odnos s muškarcem samo da bi ga imali u svojoj blizini.

BIRAM SEBE znači ne pristati na mrvice samo da bi sačuvale kontakt s muškarcima koji vas ne poštuju.

BIRAM SEBE znači odlučiti koji je prihvatljivi tretman koji očekujete od muškarca, kakvu vezu želite i što u toj vezi tražite.

BIRAM SEBE znači postaviti standarde, poštovati sebe, a onda i druge.

BIRAM SEBE znači zatvoriti vrata ljudima koji vas ne poštuju. Smireno i odlučno.

BIRAM SEBE znači pustiti lošeg muškarca da ode iz vašeg života.

BIRAM SEBE znači osloboditi mjesto za muškarca koji to zaslužuje.

Drage moje dame, interes muškarca je vrlo lako vratiti. Gotovo cijelu knjigu Muškarac iz snova napisala sam upravo na tu temu. Ako je ikada postojao interes muškarca, onda je taj interes moguće vratiti. Ali ono što nikada neće biti moguće jest promijeniti osobu iz korijena – napraviti od nekoga boljeg čovjeka. Doista, moguće je da muškarac povratnik vidljivo promijeni svoje ponašanje i umjesto jučerašnjeg zbogom, ponudi zvijezde s neba. Bezbroj puta se to i dogodilo ženama s kojima sam radila na promjeni njihova ljubavnog života. Ipak, valja imati na umu da su to bili muškarci koji su imali nekakav potencijal za ozbiljniju partnersku vezu, muškarci koji u suštini i nisu bili loši, ali naprosto nisu bili dovoljno zainteresirani.

S druge strane, postoje i oni muškarci koji imaju bezbroj poroka, zbog kojih se žene gotovo nikada na njih neće moći osloniti. Snažan i zdrav muškarac, koji je u vječnoj besparici, a novac troši na alkohol i raznorazne poroke, nije potencijal za pouzdanog supruga i budućeg roditelja. I nema izgovora za njegovo ponašanje. Doduše, moguće je da se i takav muškarac popravi, ali to nije vaš zadatak drage moje dame. Ako želite obećavajuću vezu onda je važno i kakvog muškarca ćete odabrati. 

Kada vam muškarac pokaže tko je prvi put – vjerujte mu. 

Ponekad nije lako razmišljati hladne glave onda kada zaljubljenost stane na put.

– Volim ga, iako znam da je Luzer – reći će uporna Žena Spasiteljica koju je dotični muškarac razočarao već bezbroj puta, u nadi da će on ipak jednom shvatiti kako je ona cijelo vrijeme bila uz njega i nesebično rješavala njegove probleme. Samo postoji jedan problem – muškarci ne traže ženu majku, čak ni luzeri. I da, nakon malih razočarenja, uslijedit će i neko veće, kada Žena Spasiteljica konačno sazna i pronađe dokaze da se “Nesretni Luzer Kojega Ona Ipak Voli” – ipak viđa i s drugim ženama. I što onda? Onda ona konačno odluči ODABRATI SEBE. I tada za nju novi život počinje. Osim ako je toliko ustrajna u namjeri da popravi “Nesretnika Kojega Voli” (a koji do nje drži kao do lanjskog snijega).

Mnoge će žene prepoznati sebe u ovoj ulozi, a sve vi koje ste se prepoznale, drage moje čitateljice, razmislite još jednom koliko život može biti ljepši onda kada doista ODABERETE SEBE.

Drage moje dame, sreća je ujedno i stvar odluke, a ne zaboravite da su karte u vašim rukama.

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Muškarac koji zna što želi

Muškarac koji zna što želi Današnju kolumnu započinjem u blagdanskom duhu. Muškarac koji zna što želi. Zasigurno poznajete i vi barem jednoga takvog? Crvena, crna ili bijela? Definitivno crvena. Oblačim

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖