Facebook

Blagdani i novi početak 

Volimo blagdane, Božićne tulume, domjenke, ukusnu hranu, punč, kuhano vino… Volimo advent i zimsku čaroliju ovoga dijela godine. Volimo poklone. Volimo puno toga, no najvažnije je da smo okruženi nama dragim ljudima. To podrazumijeva i onoga pravoga muškarca s kojim želimo provesti blagdane. Želja za vezivanjem je osobito jaka u ovo doba godine kada svi čini se, imaju već nekoga. Drage moje curke, ako ste single, a željele biste imati onoga pravoga muškarca pored sebe, ne očajavajte. Prilike za flert su posvuda, a ovo je idealno vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Blagdani i novi početak. Savršeno vrijeme za okrenuti novi list.  

Drage moje čitateljice, najprije bih željela iskoristiti priliku da vam kažem kako mi je izrazito drago što vjerno pratite tjednu kolumnu Muškarac u šaci u tako velikom broju. Vaši mailovi, pisma, poruke su sve brojniji pa nažalost prođe dosta vremena prije nego stignem odgovoriti na vaša pojedinačna pitanja. U narednim tjednima ću nadoknađivati neodgovoreno pa ako niste još dobili odgovor na svoja ljubavna pitanja i dileme, možete ga očekivati u skorije vrijeme. Namjera mi je pomoći svakoj od vas pa vas ovom prilikom molim za strpljenje i razumijevanje.

Blagdani su prekrasno doba godine, no ono biva još ljepše kada pored sebe imamo onu pravu osobu. Koliko god šutjeli o tome, i ne željeli priznati, svi žele onaj uzbudljivi poljubac ispod imele. Lara je ove godine konačno u sretnoj vezi i blagdane provodi baš onako kako je željela – pored sebe ima sjajnog, kvalitetnog muškarca kakvog je sve ove godine priželjkivala. Želje se ostvaruju, drage moje dame, no većinu želja si možete (i trebate) ostvariti same. 

Volimo blagdane, Božićne tulume, domjenke, ukusnu hranu, punč, kuhano vino… Volimo advent i zimsku čaroliju ovoga dijela godine. Volimo poklone. Volimo puno toga, no najvažnije je da smo okruženi nama dragim ljudima. To podrazumijeva i onoga pravoga muškarca s kojim želimo provesti blagdane. Želja za vezivanjem je osobito jaka u ovo doba godine kada svi čini se, imaju već nekoga. Drage moje curke, ako ste single, a željele biste imati onoga pravoga muškarca pored sebe, ne očajavajte. Prilike za flert su posvuda, a ovo je idealno vrijeme za upoznavanje novih ljudi. Blagdani i novi početak. Savršeno vrijeme za okrenuti novi list.  

Ovo je vrijeme kada se godina već bliži kraju, i kada pogledamo iza sebe, možemo reći čime smo bili zadovoljni u ovoj godini, što želimo postići u sljedećoj i koje želje si želimo (i namjeravamo) ostvariti. Ako je vaša želja upoznati ili osvojiti muškarca koji je materijal za vezu – onda imam dobru vijest. To je jedna od želja koju si možete i trebate ostvariti same. I ne čekajte Novu Godinu, već iskoristite ovo blagdansko vrijeme kada su svi dobre volje i kada u zraku vlada čarolija. Ne propuštajte odlaske na domjenke – štoviše, odite na svaki party za koji dobijete pozivnicu i svakako posjetite vama najbliži advent. Prilike za upoznavanje su brojne, a mnoge žene koje osobno poznajem, upoznale su svoje bolje polovice upravo u ovo doba godine. Stoga, ako idete na Božićni party onda obavezno odjenite nešto u crvenoj ili nekoj drugoj upečatljivoj boji, istaknite se sjajnim izdanjem i širokim osmijehom. Naime, muškarcu koji vam se sviđa na ovakvim okupljanjima, uvijek možete prići vrlo lako i na jednostavan način započeti razgovor. Zapamtite – na domjencima i partyima, muškarce ćete uvijek na početku večeri pronaći pored hrane. Zato drage moje, ne kasnite nekoliko sati na domjenak, već dođite na vrijeme i uputite se u smjeru Švedskog stola. Zamolite toga zgodnog muškarca da vam dohvati nešto sa stola ili pak komentirajte okus hrane:

“Mmm, ovo je jako ukusno”, komentirajte isprobavajući kanapee.

Muškarci obožavaju spontane žene koje vole jesti, koje znaju uživati u hrani i ne suzdržavaju se u javnosti od ukusnih zalogaja. Stoga bez obzira da li želite, trebate ili ne trebate smršavjeti, zaboravite na sve navedeno i uživajte u okusima blagdana. Dakle, nikako nije dobra ideja odabrati haljinicu u kojoj ćete (da biste impresionirale frajera) neprestano uvlačiti trbuh i ispijati martini na prazan želudac. Cure koje završe na WC-u s mučninom u želucu, propuštaju najbolju zabavu.

“Volim opuštene žene koje će s istim oduševljenjem pojesti riblje specijalitete u finom restoranu i masni hamburger u obližnjem fast foodu. Ne sviđa mi se kada žena prebire po listu salate, i govori da nije gladna”, otkrio mi je jedan (među ženama vrlo omiljen) muškarac.

“Svoju djevojku sam upoznao prošle godine na Božićnom party-u. Primjetio sam ju kada joj je francuska salata sletila ravno na haljinu. Smijala se sama sebi, onako od srca. Ponudio sam joj ubrus. Nastavili smo razgovor, a osvojila me time što nije pravila “big deal” od fleke na haljini.”, otkrio mi je nedavno jedan poznanik.

“Svojeg sadašnjeg dečka upoznala sam prošle godine na adventu u Zagrebu. Na sebi sam imala najdeblju i najveću jaknu koju posjedujem, debeli šal, kapu i rukavice. Taj dan nisam bila niti našminkana. Bila je gužva na štandu za kuhano vino, a on mi je ustupio svoje mjesto pored šanka. Nakon toga smo započeli razgovor, a već sutradan uslijedila je prva kava”, prisjeća se Lea, jedna od čitateljica koja je uspješno primjenila naučene taktike osvajanja.

Dakle, drage moje curke, iskoristite blagdane za nova poznanstva ili pak za osvajanje onog frajera koji vam se već neko vrijeme sviđa. Prije svega trebate se opustiti –  tajne osvajanja savladale ste iz knjige, znate kako koketirati i što reći prilikom upoznavanja, prvoga, drugoga ili trećega spoja. Naime, upoznati, osvojiti i zadržati muškarca, zapravo je prilično lako – onda kada znate kako. 

Stoga, izađite i pronađite! Pronađite muškarca, jer ima ih još, onih dobrih, kvalitetnih, muškaraca koji isto tako žele i traže kvalitetnu partnericu. Prilike si stvaramo sami, a svaki trenutak proveden u samosažaljenju ili zavisti (“Zašto ima ona, a nemam ja – tako dobrog fajera”) je čisti gubitak vremena.

Javljate mi vaše blagdanske anegdote i ljubavne pothvate, a novi blog očekujte za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE