Kako promijeniti ljubavni život – odmah i sada?

Facebook

Pametna si, zgodna, uspješna u mnogočemu, ali čini ti se da nemaš sreće u ljubavi? Gubiš vrijeme na muškarce koji ne žele ništa ozbiljno ili su u početku zainteresirani, a poslije im se gubi trag? Vrijeme je za promjene! Ono što valja naglasiti jest da promjena nije jednostavna, ali nije nemoguća. Kako promijeniti ljubavni život? Promijeniti ljubavni život je zapravo lako! Postavlja se pitanje: kako promijeniti ljubavni život – odmah i sada?

 

Kako-promijeniti-ljubavni-život-odmah-i-sada

Drage moje dame, s obzirom se mnoge od vas pitaju gdje je nestao blog, odnosno zašto sam vam propustila pisati prošli tjedan, najprije bih se osvrnula na razlog zbog kojega je isti izostao. Naime, kako je fokus mojega rada na vama i na rješavanju vaših problema, rijetko kada govorim o svojem privatnom životu. Ipak, danas ću učiniti iznimku i uputiti vas u ono što se kod mene događa. Razlog zbog kojega je blog izostao je beskrajno tužan. Izgubili smo našeg Edgara, mačka koji je pisao i radio sa mnom na svim kolumnama i knjigama. Našeg ljubimca više nema i ovo je jako tužno razdoblje koje prolazim. Unatoč vrhunskoj veterinarskoj skrbi, Edgar je podlegao posljedicama kronične upala pluća i mačje side, a naša srca su potpuno slomljena ovim gubitkom. Zahvaljujem svima na razumijevanju i strpljenju.

Ona druga, lijepa vijest jest da Muškarac iz snova i ja očekujemo prinovu, a kako se trenutno nalazim u visokom stupnju trudnoće, uskoro će se smanjiti moja aktivnost na određenim poslovnim poljima, no još neko vrijeme će se nastaviti blog, a zatim prebaciti na Instagram u vrijeme ljetne pauze.

Change Your Love Life.

Naredna vijest je ona sjajna vijest za vas, drage moje dame, a riječ je o iznenađenju koje pripremam već mjesecima, uz pomoć svojeg sjajnog i vrijednog tima. Riječ je o virtualnom, online kongresu koji će se održati na temu ljubavnih odnosa od 27.05. do 06.06. na engleskom jeziku. Naziv skupa jest Change Your Love Life, a imat ćete priliku učiti od mojih dragih kolega, najboljih svjetskih stručnjaka za ljubavne odnose.

Kako promijeniti ljubavni život – odmah i sada, pitanje je koje mnogima od vas često prolazi kroz glavu. Gotovo svi bi htjeli neku promjenu, no bez određenih znanja i vještina (u ovom slučaju na ljubavnom polju), moguće je štošta promijeniti, ali pitanje je da li se promjene dešavaju u onom smjeru u kojem to priželjkujemo? Često želimo jedno, a dobijemo nešto sasvim drugo.

Naime, mnoge žene u želji da ostvare kvalitetnu vezu s kvalitetnim muškarcem, povlače potpuno krive poteze i umjesto da dobiju ono što žele – dobiju sve ono čega se pribojavaju: iznenadni nestanak donedavno zainteresiranog muškarca, prekid veze ili im se dogodi neko drugo ljubavno razočarenje. Zašto stvari nisu jednostavne, pitaju se mnoge od vas?

Kako postići ono što želite na ljubavnom planu.

ALI JESU. Stvari su vrlo jednostavne. Uspjeh u ljubavi uvelike ovisi o znanju. Ako znate kako postići ono što želite na ljubavnom planu, velike su šanse da će vam to i poći za rukom. Nije vam to dakako zajamčeno jer znanje bez poduzimanja određenih koraka u pravome smjeru, neće donijeti željene rezultate. Upravo zato mi je izuzetno drago što vam mogu omogućiti pristup vrijednim informacijama od strane svjetski poznatih stručnjaka, a govorit ćemo o raznim temama, primjerice: Zašto muškarci gube interes za sjajne žene? Kako postići da se muškarac zaljubi, onda kada se počne povlačiti? Zašto muškarac nije bio spreman na vezu s tobom, ali se ubrzo nakon toga oženio za neku drugu ženu? Kako vratiti interes muškarca? Kako mu dati do znanja da želiš vezu, bez da pobjegne bestraga? Kako rješavati sukobe u vezi, kako spasiti brak ili preboljeti gubitak? Kako krenuti ispočetka i postati neodoljivi magnet za muškarce?

Ovo su samo neka od pitanja o kojima ćemo govoriti, zato vas očekuje prava virtualna poslastica! Kratke info za sve koje žele znati više: BESPLATAN pristup sadržaju ostvarit ćete registracijom sa vašom email adresom klikom na link, a svaki video bit će dostupan na pregled 24 sata od objave. Svi koji žele trajni pristup svim sadržajima, video intervjuima i savjetima stručnjaka (+ BONUSE koji uključuju: vrijedne POKLONE & 30-minutne konzultacije sa mnom osobno ) moći će kupiti isti po promo cijeni koja vrijedi do 27.5.!

No dobro, vratimo se temi dana!

Pametna si, zgodna, uspješna u mnogočemu, ali čini ti se da nemaš sreće u ljubavi? Gubiš vrijeme na muškarce koji ne žele ništa ozbiljno ili su u početku zainteresirani, a poslije im se gubi trag?
Vrijeme je za promjene! Ono što je najvažnije od svega jest da promjena nije jednostavna, ali nije nemoguća. Promijeniti ljubavni život je zapravo lako! Postavlja se pitanje: kako promijeniti ljubavni život – odmah i sada? Odgovor je jednostavan: ne slušajte svačije savjete, potražite savjet od stručnjaka – i onda ga doista i poslušajte.

Iz mojeg iskustva i individualnog rada sa ženama na ovom polju, ono što sam primijenila jest da najviše uspjeha imaju moje najbolje učenice. One koje doista slušaju ono što im govorim. I to nema veze sa dobi niti sa prethodnim iskustvom. Uvijek se sjetim Dijane, djevojke koja je željela vratiti interes bivšeg dečka, djevojke koja je povukla sve očajničke poteze koje je mogla povući u nastojanju da vrati njegov interes.
Naime, žene često u ovakvim situacijama pribjegavaju očaju.

Žena koja je krenula dalje je žena koje nema. I točka.

Dok nije došla do mene, Dijana je na sve moguće načine pokušavala stupiti u kontakt sa svojim bivšim, da bi nakon što ju je on blokirao na telefonu, započela vlastiti program “pravljenja bivšeg ljubomornim” na društvenim mrežama. Iscenirane fotografije s drugim muškarcima ju dakako nisu odvele nikamo već su protumačene kao očajničko traženje pozornosti. Uz sve to ona mu je i dalje povremeno slala poruke na društvene mreže, sve dok ju nije blokirao i na tim kanalima. Glavni problem u ovoj priči nije bio samo njezin OČAJ. Znate li što je problem u ovakvim situacijama?

Kontradiktorno ponašanje.

Vidite drage moje dame, ona možda i jest svojeg bivšeg u nekom momentu uspjela napraviti ljubomornim, ali njemu je bilo sasvim jasno da ona nije krenula dalje pošto mu se i dalje javljala, pokušavajući uspostaviti bilo kakav kontakt s njime. Stvari su zapravo vrlo jednostavne. Muškarci znaju kada žena krene dalje.

Nema polovičnosti. Nema nejavljanja pa javljanja. Nema okrivljavanja bivšega nizašto. Nema kontakta. Barem ne, ako želite ostaviti prostora drugoj osobi da se zapita – što se dovraga dogodilo?
Kada me pronašla, Dijana je čvrsto odlučila da će promijeniti svoju situaciju. Bila je spremna na sve kako bi promijenila svoj ljubavni život. Bila je spremna odabrati sebe pored bilo kojeg muškarca.
Stvar je u tebi, draga moja, rekoh joj. Nije bitan Marko, Igor ni Mladen. Svi ćete oni tretirati slično – ako se ne znaš postaviti onako kako treba. Ljubavni odnosi nisu fer, a svako za sebe bira pravu priliku. Žene zapravo žele kvalitetne muškarce za vezu, ali isto tako i kvalitetni muškarci žele kvalitetne žene.

Volja i spremnost za učenjem.

Da bismo dobili ono što želimo u ljubavi, onda je važno znati da moramo raditi PRVENSTVENO NA SEBI. Dijanina priča završila je sretno, uz moju pomoć vratila je interes dotičnog muškarca, no ubrzo je shvatila da on nije muškarac kakvoga želi. Promjenom stava i ponašanja u ljubavnim odnosima, u kratko vrijeme uspjela je privući nekolicinu drugih muškaraca i ubrzo se zaljubila u muškarca kojega nikada ne bi niti upoznala, da nije počela cijeniti sebe. Moja misija je da sve vi, drage moje čitateljice, počnete cijeniti sebe. Da dobijete sve što želite u ljubavi.

Postoje situacije u kojima je osoba nemoćna, kada ne može pomoći onome koga voli, primjerice, ako je taj netko ozbiljno bolestan. Ljubavni život je pak ono na što ITEKAKO možemo utjecati – i sve što vam se čini teško – je u većini slučajeva LAKO. Ako spojimo znanje, volju i spremnost za učenjem u jedno – uspjeh vam je gotovo zagarantiran, a promjena će doći doslovno preko noći.

Toliko za danas drage dame, a novi blog slijedi za tjedan dana!

Vaša Nelly

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave