Facebook

Kako postići brze rezultate na ljubavnom planu

Želiš sve, sada, odmah, što prije. Previše si godina potrošila na krive odluke, krive izbore, krive muškarce. Sada želiš emocionalno zrelog i stabilnog muškarca, obitelj, želiš se skrasiti, ali s nekim normalnim. I već gubiš strpljenje jer taj normalni nikako da uđe u tvoj život. Postavlja se pitanje kako postići brze rezultate na ljubavnom planu?

Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo

one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na

ljubavnom planu.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-postići-brze-rezultate-na-ljubavnom-planu

 

Drage dame, ako se nalazite u ovoj situaciji, onda niste jedine. Mnoge žene s kojima sam radila na poboljšanju njihovih ljubavnih života, dolazile su mi upravo s ovim problemom. Mnoge su se i udale u godini dana. Kako je to moguće? Kako žena koja godinama nema uspjeha u ljubavi, u jednoj godini može ostvariti sve što nije u proteklih deset godina?

Jednostavno je – to su žene koje su bile voljne naučiti kako komunicirati u ljubavnim odnosima. Bile su spremne odbaciti stare teorije i pretpostavke zbog kojih su čekale da im se sreća osmijehe i ljubav pokuca na vrata. Bile su se spremne aktivirati i uzeti svoj ljubavni život u svoje ruke. I na koncu, bile su spremne prihvatiti da neki muškarci nikada neće biti ono što bi one željele.

Kad žena prestane preodgajati muškarca koji je loš partner i općenito loš čovjek i odabere sebe – sve se promijeni. Onda kada doista odluči krenuti dalje, ona vraća moć u svoje ruke i kreće nekim novim putem.

Kako postići brze rezultate na ljubavnom planu? Odaberi sebe. To je polazna točka za uspjeh.

U čemu je stvar

Ti želiš sreću, partnerstvo, skladan obiteljski život, a on ti se javlja jednom mjesečno i time daje do znanja da od njega ništa ne možeš očekivati. Možda je sklon i raznim porocima. – Bio sam pijan – jedan je od načina na koji takvi muškarci opravdavaju svoje loše ponašanje. Kršenje obećanja, zaboravljanje na dogovore, kašnjenje i svi drugi oblici ponašanja kojima ukazuju nepoštovanje.

Ako priliku uporno daješ muškarcu koji ju svaki puta iznova uprska, tada gubiš dragocjeno vrijeme s nekim tko bi tu priliku objeručke prihvatio. Netko bi ti dao sve, ali ti biraš skupljati mrvice. Do kada?

Ako se nalaziš u ovoj situaciji, onda će ti biti ohrabrujuće čuti da nisi jedina. Mnoge žene su mi došle sa željom da zaborave određenog muškarca i to im je lako pošlo za rukom.

Knjige na akciji

 

Čim su uvidjele da postoji BOLJI, sve je postalo jednostavno.

Naime, ne možeš „preodgojiti“ muškarca, oblikovati ga kao iz gline prema svojim željama. Ako se on loše ponaša, nije tvoje da ga uvjeravaš da treba postati bolji. Nije tvoje da mu kuhaš, spremaš, čistiš dok on odlazi drugim ženama. Ako to činiš, time ne poštuješ sebe i daješ mu jasno do znanja da te ni on te treba poštovati.

Kako postići brze rezultate na ljubavnom planu? Poštuj sebe da bi te poštovali drugi. Poštuj se dovoljno da izađeš iz odnosa koji vrijeđa tvoje ljudsko dostojanstvo. Zaslužuješ puno više draga moja.

Aktivirajte se

Mnoge žene su to shvatile samo čitajući knjige Muškarac u šaci i Muškarac iz snova. Te dvije knjige sasvim su dovoljne da učinite promjenu u svojem ljubavnom životu. Ma za početak pročitajte sve moje kolumne i krenite s primjenom naučenog.

Aktivirajte se. Nije dovoljno željeti. Ako čekate muškarca da vam dođe na vrata, dočekat ćete poštara ili dostavljača. I to je sasvim ok, ako vam se baš on sviđa. Ako ne, onda krenite u akciju – ODMAH.

U novoj epizodi emisije „Na kavi s Nelly“ Tjedan koji će promijeniti tvoj ljubavni život) govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Kako postići brze rezultate na ljubavnom planu? Krenite u ciljanu akciju drage dame. Organizirate zanimljiva druženja, izlete s najboljim prijateljicama. Ukoliko nemate prilike negdje otići, tada su vam dobra opcija i aplikacije za upoznavanje. Dopisujte se s više ljudi, bez pretjeranih očekivanja. To je u konačnici samo dopisivanje. Važno je da budete opuštene, da izbjegavate teške teme te da u koketnom tonu postavite granice prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja.

Granice prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja treba postaviti u startu. Čak i oni „dobri dečki iz susjedstva“ znaju se ponašati neprimjereno ako misle da mogu.

Ako dozvolite muškarcu da upravlja vašim vremenom i ne poštuje dogovore, sasvim sigurno će i najzaineresiraniji muškarac – s vremenom izgubiti interes.

Stoga ako želite brze promjene u ljubavnom životu i muškarca koji će od početka ići u smjeru veze, a ne ležernog odnosa, onda se trebate tako i postaviti. To znači ne pristajati na sve što se nudi. To znači ne započinjati vezu u četiri zida, nego mu jasno dati do znanja što želite/ne želite.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave