Share on facebook
Facebook

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes pitanje je koje mnoge žene zanima, a u istraživanju koje smo proveli u veljači 2020., a u kojemu vas je sudjelovalo ukupno 1.757, ovo pitanje došlo je na vrh top ljestvice vaših pitanja. Ovo je ujedno i jedno od najčešćih pitanja koje se postavlja često na samom početku ljubavnog odnosa, kada sve krene obećavajuće, a onda loše završi. Zašto muškarci gube interes onda kada veza treba krenuti u dobrome smjeru i kako vratiti interes muškarca, samo je jedno od pitanja na top ljestvici o kojoj ćemo danas govoriti.

Kako-ponovno-zainteresirati-muškaraca-koji-je-izgubio-interes

 

Drage moje dame, s obzirom da nam se bliži Dan žena, imam za vas pravu malu poslasticu – rezultate istraživanja u kojem ste sudjelovale vi! Čak 1.757 vas je izrazilo svoje mišljenje po pitanju najčešćih ženskih nedoumica po pitanju ljubavi. Od ukupnog broja ispitanica, 34,04 % vas najviše zanima kako vratiti interes muškarca. Pitanja koja su također zauzela visoko mjesto na ljestvici su: kako pretvoriti neobavezan odnos u kvalitetnu vezu (17,81%), kako osvojiti određenog muškarca (16,79%), kako upoznati kvalitetnog muškarca (16,05%) i kako održati zaljubljenost u vezi (15,31%). 43,48% ispitanica je solo, 18,10% u vezi, 15,77% traži pravu ljubav, 12,46% je u vezi bez obaveza, dok je 10,19% ispitanica u braku. Zanimljiva činjenica je ta što je najviše ispitanih žena u dobi od 19 do 44 godine, a to je još jedna potvrda da ljubavni problemi nisu nužno vezani uz dob.

TEMA KOJA VAS NAJVIŠE ZANIMA

 

 

I to je doista tako: godine iskustva često nisu dovoljne za ljubavni uspjeh – pogotovo ako uporno ponavljamo iste pogreške.

Glavne greške koje i žene i muškarci rade na početku veze

Svaki početak ljubavnog odnosa je vrlo osjetljiv. Muškarci ne razumiju žene, žene ne razumiju muškarce. Ipak, to nije glavni problem s kojim se potencijalni parovi suočavaju.Knjige na akciji

Glavne greške koje i žene i muškarci rade na početku veze su PRETPOSTAVKE. Kada pretpostavljaš i misliš da znaš što druga strana želi, nalaziš se na skliskome terenu.

Naime, žene i muškarci imaju različita razmišljanja po pitanju ponašanja u ljubavnom odnosu. Primjerice, žena želi biti iznenađena cvijećem na Dan žena, a muškarac, često ne znajući čime ju iznenaditi na taj dan – u konačnici ne učini ništa. Dok će neki muškarci spremno pojuriti u cvjećarnu i kupiti barem jedan cvijet, drugi će se pritajiti, misleći da je najbolje da se taj dan i ne jave. S obzirom da i niste u vezi, muškarac će možda umjesto pravoga cvijeća, poslati sticker na Viberu, ne znajući da je to za odraslog muškarca apsolutno neprihvatljivo. Žene pak nerijetko misle da će se muškarac sam angažirati i smisliti neko lijepo iznenađenje, no problem je što to iznenađenje nerijetko izostane. I obje strane bivaju razočarane.

Ipak, ako govorimo iz perspektive žena, nije neka tragedija ako izostane i taj buket cvijeća. Veći problem se dogodi kada muškarac koji u startu obećava – iznenada nestane. Postavlja se pitanje zašto se to dogodilo, te kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes.

TRENUTNI LJUBAVNI STATUS

 

Igrači vs. dečki iz susjedstva

  • On je ženskar, reći će mnoge žene.

To bi bilo sjajno da nestaju s radara samo oni zločesti dečki, igrači. No činjenica je da nestaju svi – i oni dobri i oni zločesti dečki. I igrač i dečko iz susjedstva pribjegavaju istim metodama. Nestaju onda kada više i nisu toliko zagrijani. Koja je razlika između spomenute dvojice?

Igrači jednostavno znaju sa ženama. Često vrlo ugodni oku, galantni, pažljivi, vrlo aktivni u osvajanju – sve dok su zainteresirani. Znaju što žene vole čuti, znaju ih šarmirati na način da se uz njih osjećaju lijepo i ono što je najvažnije – posebno.

Dečki iz susjedstva se služe nagađanjem. Prosječnog izgleda, simpatični, furaju se na dječački šarm, a žene ih simpatiziraju jer ostavljaju dojam „dečka s potencijalom“.

Razlika između ova dva tipa muškarca jest da prvi imaju puno opcija jer su jako zanimljivi ženama dok drugi imaju 2-3 opcije. U konačnici, i igrač i dečko iz susjedstva će nestati s radara kada izgube interes. Postavlja se pitanje što učiniti kada se to dogodi? Kako ponovno zainteresirati muškarca koji je izgubio interes?

Odgovor je vrlo jednostavan. Morate mu postati IZAZOV.

Drage dame, stvari su jednostavne.

Muškarci gube interes onda kada im više nije zanimljivo. Tada se njihove poruke prorijede, a inicijativa nestaje.

Što učiniti?

Za početak, takvome muškarcu ne trebate slati poruke, upućivati pozive niti postavljati bilo kakva pitanja. Odnos je tek na početku, a vi se gotovo ni ne poznajete. Čemu pitanja?

Javit će se sam. Javit će se onda kada vidi da ti više i nije toliko interesantan. Javit će se bar da vidi kako kotira kod tebe kao muškarac. Javit će se barem da bi dobio jednu malu potvrdu ega.

 

DOBNA SKUPINA

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes

Što kada se javi? Sigurno se pitate, drage moje, trebate li ga dočekati s određenim pitanjima kako bi objasnio svoje nejavljanje. Odgovor je NE.

Samo nastavite ljubaznu konverzaciju, bez pitanja: „Gdje si bio, što se ne javljaš?“

Takvome muškarcu koji se javlja tek s vremena na vrijeme treba postaviti izazov, stoga mu u razgovoru trebate spomenuti da muškarac treba preuzeti inicijativu.

“Mene privlače muškarci koji preuzimaju inicijativu” je sjajna rečenica u kojoj naglašavate ono što je pozitivno i ono što vam se sviđa kod muškarca, a ujedno mu i dajete do znanja što vas NE privlači. Tako ne stvarate negativne tenzije, već mu suprotno tome – postavljate IZAZOV. Ako je imalo zainteresiran, željet će prihvatiti izazov, i pokazati vam da je dostojan zadatku. I da može još bolje od toga! I u konačnici, shvatit će da ga njegovo nejavljanje ne čini frajerom.

Kada muškarac prihvati izazov – sve se promijeni. Odjednom se u njemu pojavi želja, odjednom se pojavi inspiracija, odjednom se pojavi volja da impresionira ženu koja mu izazov postavlja. Nezainteresiran muškarac postaje naglo zainteresiran, ako i samo ako biva zaintrigiran na pravi način.

[booking_product_helper shortname=”booking lovran”]

Zašto je tomu tako?

Stvari su jednostavne. Muškarci vole IZAZOVE. Vole osjećaj da su dorasli zadatku. Postavite li mu izazov na pravi način i vi ćete u njegovim očima postati IZAZOV i poželjet će vas impresionirati. Ponukan znatiželjom poželjet će vam se približiti.

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes? Oglušite se na njegovo nejavljanje i krenite dalje bez puno galame. Kada se javi, ne dočekajte ga s oduševljenjem niti s popisom stavki po kojima je kriv. Naprosto popričajte s njim kao s dragim poznanikom, a potom mu postavite IZAZOV.

Kako ponovno zainteresirati muškaraca koji je izgubio interes? Trebate ga zbuniti. Neka ne zna na čemu je. OK?

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Zaljubljen muškarac

Zaljubljen muškarac? Kakav je zapravo – zaljubljen muškarac? “Uistinu zagrijan muškarac, preplivat će ocean kako bi do vas došao, hodat će bos kroz trnje, i pored polomljenih nogu hodat će na rukama,

Nastavi čitati