Facebook

Kako ga pobijediti u njegovoj igri?

Muškarac koji ti se javlja samo ponekad, iako se prethodno možda češće javljao, najčešće ima neke druge kombinacije. Nije specijalno zainteresiran, ali si ostavlja otvorena vrata da ti se može javiti onda kada to poželi. Da, to je jedna vrsta igre koju muškarci prakticiraju onda kada žele “sjediti na više stolica” odjednom. Postavlja se pitanje – kako ga pobijediti u njegovoj igri? 

 

Drage moje dame, vikend počinje, a nova kolumna kuca na vrata. Kao i uvijek potrudit ću se da štivo bude kratko i jasno, bez nepotrebnih filozofija i sa što više konkretnih informacija. U prošlim kolumnama sam pričala o jednoj od vas – čitateljici Lari koja je smatrala da nema sreće u ljubavi. Sve dok nije shvatila da nije stvar u sreći. I da može dobiti ono što želi, onda kada zna kako. Da se prisjetimo – priča ide ovako; Lara upoznaje frajera. Sve je super, sve je za 5, osim što on odjednom, iz vedra neba, prorijedi javljanja. Za razliku od dosadašnjih neuspjelih veza, Lara sada točno zna što učiniti. Ne ispituje ga zašto, zbog čega se ne javlja. Jasno joj je da je izgubio interes za nju, ali ne ulazi u to – zašto ga je izgubio. Naravno da ju zanima ZAŠTO. Koga uostalom ne bi zanimalo? Ali ne namjerava ga to i pitati. Jasno je da on nešto kalkulira. Na kraju krajeva, oni nisu službeno u vezi i tek su se počeli viđati.

– Hej, pa gdje si nestala? Nešto se ne javljaš u zadnje vrijeme?, upita Larin muškarac.

– Hej Igore, evo me. Malo sam busy u zadnje vrijeme. Kako si mi ti?, odgovorila je na SMS.

– Dobro, super. Upravo idem na neki domjenak od firme. Daj se javi nekad… ;), uzvratio je.

“Daj se javi nekad” – je tipična rečenica kojom frajer prebacuje “lopticu” i iako se ne namjerava javiti dotičnoj dami, barem ne u skorije vrijeme, na ovaj način si ostavlja otvorena vrata (da se može javiti onda kada to poželi). “Daj se javi nekad” je rečenica koju će iskoristiti tip kojeg možda fizički privlačiš, ali osim toga, nije pretjerano zainteresiran i da, ima druge “kombinacije”.

Hoću, javit ću se

Što da mu odgovorim?, upitala me Lara? Odgovori mu kratko: “Hoću 😉 “, savjetivala sam ju.

Primjećujete li kako ovdje zapravo igru igra muškarac? Provjerenu igru u kojoj on najmanje ulaže, a najviše dobiva. Jer puno žena će se doista i javiti, misleći da će izgubiti priliku kod dotičnog ukoliko one ne preuzmu inicijativu. Uostalom, rekao je – “Daj se javi nekad,” zar ne? I što se onda dogodi? Javiš mu se, ok, on je super raspoložen, nađete se na cugi ili pak provedete noć zajedno. Veselo javljaš prijateljicama koje su ti savjetovale da preuzmeš inicijativu i da mu se javiš, da ste proveli divnu noć i da osjećaš kako sve ide u pravom smjeru. Osim što ne ide. A to uvidiš isti dan, dan nakon i treći dan – nakon što se on ipak, i dalje ne javlja. Iako ste proveli divnu noć zajedno. I spavali ste zagrljeni. OK, drage moje curke, valjda ne moram ponoviti da to što ste spavali zagrljeni, ne znači ništa? 

Da razjasnimo jednu stvar – u redu je javljati se muškarcu i povremeno inicirati komunikaciju i spojeve – onda kada taj muškarac doista pokazuje interes i ulaže trud u vaš odnos, ali ne onda kada ste mu samo rezervna opcija.

Pogađate, Lara mu se nije javila. Samo su razmijenili nekoliko ležernih poruka u kojima ona ne pravi big deal od toga što se on više ne javlja učestalo kao prije. Govori mu da će mu se javiti, ali mu se ne javi jer to je ono što bi i muškarac učinio – onda kada nije dovoljno zainteresiran. Shvaćate li?

Kako ga pobijediti u njegovoj igri? Učini isto što bi učinio on, onda kada nije sasvim siguran da želi tebe. I nastavi dalje sa svojim životom, kao da se ništa nije dogodilo.

Lara je bila zainteresirana za ovog frajera, ali ne i za “vezu bez obaveza”. Znala je što želi i nije namjeravala inzistirati na odnosu u koji ne ulažu oboje. Nerijetko čujem rečenicu: “Dosta mi je igrica, ne želim igrati igre. Želim da bude sve kako treba od početka.” Zanimljivo, a većina vas ima problem upravo s nedokučivim muškarcem koji ima svoju provjerenu gru. Igru u kojoj samo on dobiva. Naime, muškarci igraju svoju igru – osobito ženskari. A žene koje  ne razumiju što se događa, bivaju prve izbačene iz igre.

Dani su prolazili, a Lara se još uvijek nije javila svojem pretendentu. Naravno, javio se on njoj. I tako je sve krenulo.

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Do tada vam šaljem veliki pozdrav 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave