Kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem

Facebook

Kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem

Odlučnost. Jasnoća. Sažetost. Sve je to jako važno ako želimo poslati jasnu poruku, posebice kada su u pitanju muško ženski odnosi. Muškarac će cijeniti odlučnost žene, cijenit će iskrenost i ono što ona ima za reći. Da bi vas muškarac uistinu saslušao i čuo, važno je da mu u što kraćim crtama kažete ono što mu želite reći. A da bi vas muškarac shvatio ozbiljno, važno je da budete odlučne i da stojite iza svojih riječi. Postavlja se pitanje: kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem?

 Učinite za sebe jednu stvar – provedite što više dragocjenog vremena same sa sobom prije nego što izađete na slobodno ljubavno tržište. Kukanje vas neće odvesti nikamo. Ozbiljan muškarac zasigurno se neće zaljubiti u ženu koja se konstantno zbog nečega žali i prigovara. Pozitivan stav prema životu učinit će vas vrlo privlačnima. Muškarci ne vole žrtve. Pravi muškarac-partner, želi dijeliti život sa sretnom ženom, cjelovitom osobom, čija vrijednost ne ovisi o muškarcu-partneru.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-biti-odlučnija-u-komunikaciji-s-muškarcem

Drage moje dame, ako želite biti sretne u ljubavi, onda prije svega morate posvetiti malo vremena sebi i svojim željama. Kada znamo što je to što istinski želimo, neće biti toliko teško to i verbalizirati.

Kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem? Prije svega moraš znati što želiš. Ako nisi sigurna što želiš i ako još uvijek imaš nedoumice oko vlastitih želja, tada je krajnje vrijeme da se posvetiš sebi.+

Uzmi predah od svega i zapitaj se što bi te učinilo sretnom

Da, mnoge od vas ste se našle u situaciji u kojoj niste znale kako izraziti svoje želje u razgovoru s muškarcem. Iz straha da ćete biti pogrešno shvaćene, možda ste i odustale od izražavanja vlastitih želja. Možda ste i pokušale reći ono što mislite pa ste zamuckivale, ne znajući kako se izraziti. Možda ste pak predugo čekale da kažete što vam je na umu pa je došlo i do povišenih tonova i verbalnih sukoba. Kako god da bilo, izražavanju vlastitih želja prethodi spoznaja što je to što zapravo želimo. Ako je to veza, i ako ste sigurne u to da vam je dosta ležernih odnosa, onda to valja najprije riješiti sa sobom. Recite samoj sebi što želite. Budite jasne. Tada će se sve iskristalizirati.

Kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem? Budi odlučna najprije sa sobom. Jasno definiraj što želiš, a što ne želiš u ljubavnom odnosu. Uzmi predah i zapitaj se što bi te istinski učinilo sretnom. Tvoje je da znaš, tvoje je da saznaš što je to. I onda kada dođeš do te spoznaje, sve će biti lakše. Odjednom će ti postati ugodnije govoriti o onome što želiš jer ćeš to najprije riješiti u svojim mislima.

Kako zauzeti pravi stav prema muškarcu, govorila sam u jednoj od prijašnjih kolumna, a svemu tome prethodi razgovor koji moramo obaviti sami sa sobom.

Knjige na akciji

Muškarci više cijene odlučne žene

Neodlučnost žene muškarcu može predstavljati priliku da se ponaša kako hoće. Ako ne dobiva jasnu informaciju što ta žena zapravo želi, tada on počinje raditi ono što on želi.

Drugim riječima, ako njemu odgovara veza bez obaveza, a ne dobiva jasnu informaciju od žene s kojom se viđa o tome što njoj odgovara, on će se ponašati u skladu s onim što njemu odgovara. Upravo zato je važno postaviti granice u samom početku.

Ne očekujte da će vas muškarci cijeniti zato što im nastojite udovoljiti na razne načine onda kada još i niste u vezi. Muškarac se ne zaljubljuje u ženu koja strpljivo čeka da se on smisli definirati vezu, dok mu entuzijastično sprema slasne obroke. On se zaljubljuje u ženu koja ima jasan stav i zna reći što želi, a što ne želi na smiren, ali odlučan način. Zato morate znati što želite da biste bile sigurne u ono što govorite.

Konkretno

Kako bi to izgledalo na primjeru?

 • Mario, sviđaš mi je i zaista mi je lijepo s tobom. Smatram da nam je bilo super proteklih nekoliko mjeseci i baš me zanima kako ti gledaš na naš odnos. (ONA)
 • Hmm pa i meni je super…(ON)
 • Drago mi je da to čujem. Ono što ja želim trenutno je odnos u koji ćemo ulagati oboje, zato mi je važno da znam što ti misliš. (ONA)
 • Pa meni je super sve kako je, ja ne bi ništa mijenjao. (ON)
 • Drago mi je, no ja bih željela da definiramo naš odnos kako bih znala da smo oboje na istoj valnoj duljini. Mislim da je to ok. (ONA)
 • Pa da. Ovaj… ti bi htjela da smo službeno zajedno? (ON)
 • Da, upravo to, mislim da je vrijeme da se stvari definiraju. (ONA)
 • Ok, onda smo od danas službeno zajedno, može? (ON)
 • Može, slažem se, neka danas to bude službeno. (ONA)

 

Ovo je primjer u kojem žena vodi razgovor u smjeru definiranja veze – bez pritiska i bez uvjeravanja. Ona jasno i odlučno izražava svoje želje, dok on, iako pomalo zbunjen, dobiva jasan smjer u kojem treba ići, ako ju želi zadržati u svojem životu. Jasno je da će muškarac ponekad pružati veći otpor, a jasno je i da neki muškarci neće biti voljni napraviti korak dalje i nakon takvog razgovora. Tada ćete vrlo brzo saznati da li je taj odnos nešto u što trebate nastaviti ulagati ili naprosto gubitak vremena.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Budi njegova Vila

Kako biti odlučnija u komunikaciji s muškarcem? Definiraj što želiš i potom odaberi riječi kojima ćeš to u kratkim crtama dočarati svojem sugovorniku. Daj mu dovoljno vremena da ti odgovori i saslušaj njegove želje na koje možeš i ne moraš pristati.

Kako postati žena njegovih snova ili Vila, govorila sam u knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca , a nakon što primijenite naučeno, iznenadit ćete se koliko male promjene u ponašanju mogu učiniti čuda za vaš ljubavni život.

Odlučnost i jasan stav učinit će te onom pravom, onom prekrasnom Vilom u njegovim očima – onom ženom koja ne pristaje na mrvice. Upravo takvoj ženi će poželjeti pružiti sve.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome kada će on odabrati tebe, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

 1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
 2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE