Kada muškarac odjednom počne razmišljati samo o tebi

Facebook

Kada muškarac odjednom počne razmišljati samo o tebi

Samo jedan trenutak može promijeniti SVE u ljubavnom odnosu. Trenutak kada ON shvati da nije centar tvojega svijeta. Trenutak kada ON shvati da mu ti nećeš biti opterećenje. Trenutak kada on shvati da ti imaš život i bez njega. Bez obzira da li se donedavno dvoumio oko vašeg odnosa, bez obzira da li je bio istovremeno zainteresiran i za druge žene, tada dolazi do promjene u načinu na koji on percipira vaš odnos. To je trenutak kada muškarac odjednom počne razmišljati samo o tebi.

 

Kada-muškarac-odjednom-počne-razmišljati-samo-o-tebi-web

Što je posebno interesantno kod igrača

Nisu svi muškarci isti. Kao što nisu ni sve žene iste.  Ipak, kada je u pitanju muško razmišljanje o ženama i percepcija muško-ženskih odnosa, neke stvari se mogu svesti na zajednički nazivnik.

U današnjem blogu bih se željela posebno osvrnuti na jedan tip muškarca. Pogađate koji? Kao grešna poslastica koja je toliko primamljiva da ćeš ju skinuti s najviše police dućana, iako ima dohvatljivijih i zdravijih grickalica. Igrači, ženskari, zločesti dečki … dobro znamo da nisu najbolji izbor muškarca, ali bez obzira na to – u njima ima nešto neodoljivo privlačno zbog čega mnoge žene “padnu” upravo na ovaj tip muškarca. 

Zašto je tako?

Zapravo je vrlo jednostavno. Takvi muškarci jednostavno znaju sa ženama. Često vrlo ugodni oku, galantni, pažljivi, vrlo aktivni u osvajanju – sve dok su zainteresirani. Znaju što žene vole čuti, znaju ih šarmirati na način da se uz njih osjećaju lijepo i ono što je najvažnije – posebno. 

Znate što li je još jako zanimljivo kod ovoga tipa muškarca?

Jako brzo se mogu zainteresirati za određenu ženu.

Ono što je još interesantnije, isto tako brzo i lako mogu izgubiti interes.

Esej

Već dobro znamo kako to ide, gospodin Igrač u prvoj fazi viđanja nudi SVE, skida zvijezde s neba, a onda jednostavno nestaje na prvi znak uzbune ili se za početak počne lagano povlačiti i izvlačiti iz odnosa koji mu iz nekog razloga nije više zanimljiv. Igračima je svojstveno i nesmotreno otkazivanje spojeva “u zadnji čas”  i slične epizode spomenute u prošlotjednoj kolumni. Ne zabrinjava ih previše što su možda propustili priliku za vezu sa sjajnom ženom jer je interes za njih VELIK. Igrači su najčešće navikli na ljutite, tužne ili ogorčene reakcije žena – nakon svojih nesmotrenih postupaka. Na kraju krajeva, i ne trebaš glumiti da je sve u redu, ako ti je zasmetalo njegovo ponašanje. Ali ne trebaš ni pisati esej o tome što misliš.

Želiš li muškarcu dati do znanja da njegovo ponašanje u nekom trenutku nije bilo primjereno? Učini to – svakako, ali – ŠTO KRAĆE, TO JASNIJE. 

U prošloj kolumni sam navela primjer kada muškarac otkaže spoj u zadnji čas, a ti ga odavno čekaš, već dotjerana za izlazak. Nije ti drago i daješ mu to do znanja, na smiren, ali odrješit način:

– U redu, shvaćam, ali zamolit ću te da mi drugi puta javiš na vrijeme kako bih mogla napraviti druge planove.

3D-Muskarac-u-vezi-web

Burne reakcije

Ovo je idealan primjer kako postupiti u ovakvoj situaciji i “postaviti granice”. Sve je rečeno u jednoj rečenici. Muškarac igrač koji je cijeli život obasut pažnjom žena sasvim sigurno je navikao na raznorazne burne reakcije  – kada ne ispuni ono što je obećao. Takav muškarac često nije navikao na ovakvu reakciju žene s kojom se viđa. Dolazi napokon jedna kojoj i nije toliko stalo. Nije izgubila kontrolu nakon što je on otkazao spoj. Nije joj se svidjelo što ne poštuje njezino vrijeme i to mu je jasno dala do znanja. No ta žena stoji čvrsto na nogama. Ne ponaša se kao da joj život ovisi o jednom izlasku i jednom muškarcu. Nešto je kod nje drugačije, nešto što ju razlikuje od ostalih žena.

Njegov interes tada postaje OZBILJNIJI. 

Kada muškarac odjednom počne razmišljati samo o tebi

Zanimljivo je koliko je zapravo lako promijeniti smjer u kojem se odvija jedan ljubavni odnos ili veza. – Zašto ne  može sve biti jednostavno – reći će mnoge žene. 

ALI STVARI I JESU VRLO, VRLO JEDNOSTAVNE.

Nije stvar u glumi. I ne trebaš glumiti da si netko drugi. To se uvijek prepozna. Stvar je u tome da doista možeš i trebaš reći svoje mišljenje, ali da pritom ne praviš od jedne obične situacije – DRAMU. Na kraju krajeva, i mi žene se užasavamo od burnih reakcija muškaraca.  

Muškarac koji je navikao na učestale i burne reakcije žena (koje su uostalom logičan odgovor na njegovo ponašanje), a to je dakle najčešće tip Igrača, bez obzira koliko je popularan i koliko žena ima njegov broj u imeniku, sjetit će se one žene koja mu je objasnila da joj takvo ponašanje ne odgovara – u jednoj rečenici. Kada mu jasno i glasno daš do znanja što je za tebe neprihvatljivo ponašanje, bez da od toga radiš nepotrebnu dramu, muškarac će odjednom početi razmišljati o tebi i samo o tebi.

Nastavak slijedi za tjedan dana! 🙂

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE