Share on facebook
Facebook

Kada će veza bez obaveza postati nešto više

Ne, strpljivo čekanje, nadanje, sanjarenje vas neće odvesti nikamo. Pretjeran trud koji ulažete u odnos s muškarcem, u vezu koja je samo veza bez obaveza, neće uroditi plodom. Ponašanje kao na audiciji, traženje njegove pažnje, činjenje sitnih usluga – sve su to nesretne strategije koje vas neće odvesti nikamo. Nažalost, mnoge pametne žene se na ovaj način uporno vrte u krug, nastojeći zadobiti nečiju pažnju i ljubav. A ljubav nije uvjeravanje, nije audicija u kojoj pobjeđuje ona koja najviše voli. Kada će veza bez obaveza postati nešto više? Da bi veza uspjela, ljubav mora biti obostrana, a to se događa samo onda kada oboje ulažete u vezu.

Ono što razlikuje ženu s kojom muškarac želi imati nešto ozbiljnije od one kojoj prodaje puste priče jest – STAV.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Kada-će-veza-bez-obaveza-postati-nešto-više

 

Ne, njega nije briga koliko ga voliš ako on ne voli tebe

Drage moje dame, ako vas ičemu želim naučiti jest tome da cijenite sebe, I da shvatite da neće nikada, ali nikada uvjeriti muškarca da bi trebao biti s vama zbog silne ljubavi koju osjećate.

Kvalitetan muškarac se neće vezati za ženu zato što ga ona jako voli, pa on osjeća da joj mora uzvratiti. NE. On će se vezati onda kada osjeti da je pored njega žena koju ne smije izgubiti, žena pored koje se osjeća sretno. To je ona žena koja ima jasan stav, jasno mu daje do znanja što želi i spremna je otići onda kada nije poštovana.

S druge strane, žene koje mole za ljubav i uvjeravaju muškarca u logičnost njihove veze, nikada ne postaju one prave – barem ne kvalitetnom muškarcu. Na takve žene se lijepe narcisi, manipulatori, nesigurni muškarci koji traže ženu kojoj će lako upravljati. Kvalitetni muškarci pak padaju na žene koje su sigurne u sebe, znaju što žele, koliko vrijede i znanju da zaslužuju najbolje.

Kada će veza bez obaveza postati nešto više? Onda kada muškarcu jasno postavite granice i kada se držite tih granica. To znači da, ukoliko mu date do znanja da ne tražite vezu bez obaveza, nećete sutradan pristati na poziv u zadnji čas i na druženje u četiri zida.

On ulazi u vezu radi sebe, ne radi tebe

Muškarac ulazi u vezu radi sebe, ne radi tebe. On želi vezu, brak i život pored tebe, onda kada smatra da će njemu biti bolje i da će on biti sretniji, a ne zato da bi tebi učinio uslugu. Naravno da te zaljubljen muškarac želi usrećiti na sve moguće načine, ali njegova osnovna motivacija ulaska u vezu polazi od toga da usreći sebe.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Drage moje dame, imajte na umu da muškarci cijene žene s visokim samopoštovanjem. To znači da neće cijeniti vašu skromnost ako pristajete vas nigdje ne izvodi. Neće se zaljubiti u toplo skuhano jelo jer vas ne mora izvesti na večeru. Muškarac neće poludjeti za ženom na kojoj je uštedio. Neće se zaljubiti u ženu koja mu daje sve, bez da je uložio vrijeme, trud, novac i sva sredstva koja ima da ju zadivi.

Ok, sada će neke od vas reći – ali on nema novca da me izvede na večeru. Ok, no može te primiti za ruku i prošetati s tobom u javnosti u parku. Može ti kupiti jedan cvijet ili kokice na štandu. Može ti dati ono što može. Pitanje je želi li? I treba li? Jer ako je dobio sve od tebe servirano na pladnju bez imalo uloženog truda – šanse su male da će se u tebe zaljubiti.

Kada će veza bez obaveza postati nešto više? Onda kada angažiraš muškarca da se oko tebe potrudi, onda kada mu ostaviš prostora da se dokaže i motiviraš ga da se iskaže kao muškarac.

Trilogija-+-Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

On mora znati da si spremna otići

Ako želiš vezu, ti moraš biti spremna otići od muškarca koji ti ništa ne nudi. Ključno je da mu prije toga kažeš kakav odnos želiš i gdje se vidiš u budućnosti. U knjizi Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze, objasnila sam kako se postaviti u takvoj situaciji, a evo i nekih primjera:

„Meni je s tobom super i željela bih da definiramo naš odnos.“

Ili:

„S obzirom na to da si mi tako super i da mi se sviđaš, želim znati kako da te ubuduće predstavim prijateljima.“

Ovo je vrlo ležeran način na koji ga koketno uvodite u temu veze. Ako se izjasni da želi vezu, sjajno, a ako oklijeva, dajte mu do znanja što vi želite.

„Razumijem, slobodno razmisli što želiš. Ja želim vezu, zato mi je važno da smo po tome pitanju na istoj valnoj duljini. Sviđaš mi se, ali isto tako ne želim ulagati u odnos bez perspektive. “

Na ovaj način postavljate jasne granice, jasan smjer kretanja i muškarac će vam na tome biti zahvalan. Onaj koji vas želi u svojem životu neće puno dvojiti. Dok vam onaj koji pruža otpor, vrlo vjerojatno ne bi nikada ni pružio odnos kakav želite.

Imajte na umu sljedeće:

Muškarci žele vezu, ali ne s pogrešnom ženom. Onda kada osjete da bi ta žena mogla biti Ona Prava, otpor prema vezi nestaje. Toliko je jednostavno.

Više o ovoj temi pogledajte i u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly klikom na LINK.

Muškarac-u-vezi_naslovnica

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

VELIKA LJETNA AKCIJA UZ KOD "SVE10" + BESPLATNA POŠTARINA ZA HRVATSKU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

AKCIJA TRAJE SAMO DO 30.6.