Facebook

Da, on će se javiti

Hoće, javit će se. Ako je imalo zainteresiran. Da, on će se javiti, ako ne forsiraš, ako ne vršiš pritisak i ako nisi nestrpljiva. Muškarac koji ti se donedavno javljao za dobro jutro, dobar dan i laku noć, odjednom se ne javlja. Je li vrijeme za paniku? Ne, nikada nije vrijeme za paniku. Vrijeme je da preispitaš svoje prioritete. Da, on će se javiti. Idemo vidjeti zašto.

Ako je ikada postojao interes s njegove strane, onda je taj interes MOGUĆE VRATITI jer gotovo da ne postoji zainteresiraniji muškarac od onog koji je naknadno shvatio što je Izgubio.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Da,-on-će-se-javiti

Iznenadna promjena u ponašanju muškarca može biti vrlo frustrirajuća. Osobito kada je riječ o muškarcu koji ti se jako sviđa. Da, drage moje, razumijem kako se osjećate. Izigrano, prevareno, razočarano, čak i ako veza još nije definirana. Tko je on uostalom da se nametne u vaš život i onda nestane? Znam, lako je u ovoj situaciji izgubiti kontrolu i očitati mu bukvicu, svaka od nas je ovo barem jednom poželjela napraviti, ili je napravila. I sve je to ok, ako vas više i nije briga za taj odnos. No što kada vas je briga? Što kada ste potpuno okupirane muškarcem koji se ne javlja?

Mi žene ne volimo gubiti vrijeme

Razumijem, u potpunosti. Ako ste poput mene, ne volite gubiti vrijeme. Mi žene inače ne volimo gubiti vrijeme, i smatramo da nije fer da se netko u koja smo uložile svoje dragocjeno vrijeme, povlači bez jasnog razloga.

Razlozi zapravo postoje. Samo što ti muškarci biraju lakšu opciju. Lakše se pritajiti nego obavljati neugodne razgovore. Uostalom zašto si zatvarati vrata?

Da, tako razmišljaju muškarci onda kada veza još nije definirana.

Naime, drage dame, muškarci ne rade protiv vas, nego za sebe – imajte to na umu. To znači da njegovo nejavljanje nije usmjereno protiv tebe, nego tako njemu trenutno bolje odgovara.

U knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca detaljno objašnjavam zašto muškarci gube interes i kako taj interes vratiti, a danas ćemo vidjeti zašto će se on javiti.

Metode pokušaja i pogrešaka

Ne, gotovo nijednu od nas ne oduševljava gubitak vremena, no ipak – neke od vas će se odlučiti na vlastite metode pokušaja i pogrešaka. Nekima i najbolji savjet neće biti dovoljno dobar dok ne nauče na vlastitim greškama. I to je ok, tako se zapravo najbolje uči, no imate li vremena za to drage moje?

Ako ste u ranim dvadesetima, onda bi bilo poželjno da naučite neke lekcije upravo na taj način, no sve dalje imate sve manje vremena za gubljenje na pogrešne izbore i na pogrešne korake.

Što ako ste u kasnim dvadesetima, u tridesetima ili četrdesetima i želite zasnovati obitelj? Što ako vas pritišće biološki sat, a onda upoznate pravog muškarca? Ne bi li bilo bolje da znate što izbjeći? Zacijelo nijedna od vas ne želi iskušavati metodu pokušaja i pogrešaka u ovoj situaciji. Želite igrati na sigurno, ali kako?

Knjige na akciji

Nisi dosadna, nisi očajna, zašto se onda ne javlja?

Mnoge od vas nisu ni dosadne ni očajne pa se pitate zašto se on onda ne javlja? Razlog je jednostavan:

Nisi mu prioritet. Ima druge kombinacije ili pak postoji neka zanimljivija.

Ako niste definirali vezu, moguće je da je on na nekoliko strana i da je trenutno fokusiran na neku drugu ženu. Bolno, ali istinito. Još je gora činjenica što ti i nemaš pravo da mu spočitavaš njegova kretanja ako ste tek izašli nekoliko puta. Bez obzira na to koliko on bio zgodan, šarmantan i zanosan. Tako stoje stvari. Dobra stvar je sljedeća:

Da, on će se javiti, onda kada mu postaneš ponovno zanimljiva.

Druge opcije

Drage dame, kao što muškarci imaju druge opcije, tako i vi trebate imati još nekoliko obožavatelja u nizu – barem za dopisivanje. Umjesto da čekate na jednoga muškarca u očajničkoj energiji, odaberite drugu opciju – sebe.

Upoznati nekoga novoga je lako, a to možete učiniti u roku od nekoliko minuta na mrežama za upoznavanje. Ako vam je to čudno, ne brinite – ionako se nećete nalaziti sa svakim. To je sjajan način da savladate koketiranje, a u novom ePriručniku Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem objasnila sam kako upoznati i osvojiti muškarca dopisivanjem.

Tko zna, možda se dogodi da upoznate nekoga još boljega. Kako god da bilo, iskoristit ćete vrijeme koje biste provele u čekanju poruke jednog muškarca na puno pametniji način. Naučit ćete kako se dopisivati s muškarcem na način da potaknete i zadržite njegov interes i to ćete primijeniti i u praksi. Nije svaki muškarac onaj pravi, ali svako iskustvo nas može nečemu naučiti.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Da, on će se javiti

Drage moje, učinite nešto za sebe. Posvetite se sebi. Ne shvaćajte nejavljanje muškarca suviše ozbiljno. Moguće je da je on i dalje zainteresiran, ali uzima vrijeme za sebe da promisli o vašem odnosu. Upravo zato pritisak s vaše strane može biti presudan. S druge strane, ako pritiska nema i ako on uvidi da ti imaš život i bez njega, postat ćeš mu automatski puno zanimljivija.

Da, on će se javiti onda kada tvoja vrijednost poraste u njegovim očima. Kada uvidi da te gubi pomislit će da gubi sjajnu ženu jer često naučimo cijeniti ono što više nemamo.

Ono što je važno jest da budete autentične. Ne igrajte igrice. Ne glumite ludu sreću na društvenim mrežama. Vaša briga o sebi mora biti autentična jer sve što je lažno prije ili poslije izađe na vidjelo. Kada se istinski brinemo o sebi, onda doista mičemo fokus s drugih ljudi na sebe i ta briga vrlo brzo urodi plodom. Ne samo da ćete učiniti nešto korisno za sebe, nego ćete dati i muškarcima priliku da uvide kako takvu sjajnu ženu ne bi trebali izgubiti.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link. Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE