Facebook

Veze na poslu – kako osvojiti kolegu

Veze na poslu su jako česte. Ljudi provode minimalno osam sati na poslu, unutar kojih se svašta može dogoditi. U tih osam sati ima i više nego dovoljno vremena da se dogodi klik. Što smo više s nekim interaktivni, to su veće šanse da će nam se ta osoba svidjeti i da ćemo se toj osobi svidjeti. Nema ništa loše u tome da se zaljubiš u kolegu, ako pretpostavimo da to pravila tvrtke dozvoljavaju. Pitanje je kako mu to dati do znanja, a da to ima efekta. Kako osvojiti kolegu?

Ono što uvijek savjetujem ženama – u redu je pokazati interes. Dapače, trebate pokazati interes jer kad je osoba svjesna da joj se sviđate, češće će o vama razmišljati.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Veze-na-poslu-kako-osvojiti-kolegu

Koliko vas ima zaljubljenih u kolegu s posla? Vjerujem jako puno jer često dobivam pitanja na tu temu. To su odnosi puni uzbuđenja, ali ponekad mogu biti i komplicirani jer puno toga biva stavljeno na kocku. Strah od odbijanja biva još veći jer je to osoba koju poznaješ.

Kako osvojiti kolegu? Prije svega moraš mu dati do znanja da ti se sviđa, ali na pravi način.

A što je onda krivi način?

Krivi koraci

Vidjela sam ovo bezbroj puta. Zaljubljena žena mašta i idealizira svojeg prekrasnog kolegu. Tako lijep osmijeh ima. I tako fino miriši. A ona čeka i čeka, dok njezini osjećaju bivaju sve intenzivniji. Svaki njegov korak, ona tumači kao potencijalni znak da se i ona njemu sviđa. – Ma ne samo to, i on osjeća isto, mora da osjeća! I tako prođu dani, tjedni i mjeseci, a on krene na kave s kolegicom iz susjedne tvrtke. Bolno, da ne može biti bolnije. Ona zna i ona osjeća da to nije samo prijateljstvo i konačno skupi hrabrost da nešto poduzme!

Nakon pomnog razmišljanja, vidno uzrujana, odluči mu poslati kilometarsku poruku u kojoj mu priznaje SVE, apsolutno SVE! Od toga koliko joj se sviđa, do toga koliko ga VOLI svim srcem i dušom. A on, on ide na kave s tom nekom ženom… Priznaje mu koliko ju je to povrijedilo. I očekuje da će on nakon svega, potrčati u njezin zagrljaj i reći joj – I ja tebe volim, da sam barem znao prije, eh da sam znao! Odmah ću otkazati kave s tom nebitnom ženom i bit ću samo tvoj, moja voljena!

Jedini problem je taj što se to događa samo u filmovima. U stvarnom životu ne. U stvarnom životu on biva šokiran i pomalo užasnut pročitanim jer ne očekuje toliko emocija kao ni spočitavanja u jednoj poruci. Osobito ako uopće nije bio niti svjestan svih tih osjećaja s njezine strane. Sve to postaje previše i situacija postaje čudna. On se distancira, i naravno nastavlja izlaziti sa kolegicom iz susjedne tvrtke.

Kako osvojiti kolegu? Ne čekaj da prođu mjeseci i godine da mu pokažeš interes. I nemoj da pokazivanje interesa preraste u patetiku.

Tajne-uspješnog-dopisivanja-s-muškarcem

Kako pokazati interes

Pokazati interes kolegi ne znači da mu trebaš servirati sve svoje emocije na dlanu. Štoviše, to može biti kontraproduktivno jer preskačeš onu važnu fazu sviđanja. Možda mu se i sviđaš, ali ako mu pristupiš kao patnica koja ga cijelo vrijeme voli, a potom krivi jer on odlazi na kavu s drugom, sve će se promijeniti. Izgubit će interes puno brže nego što se zainteresirao. Zato je jako važno ne srljati i ne preskakati faze koje su potrebne da bi uopće došlo do razgovora o osjećajima.

Kako osvojiti kolegu? Daj mu znanja da ti se sviđa. Reci mu da ti je nešto u vezi njega privlačno. Koristi riječi – sviđanje i privlačnost. Koketiraj. To je suptilan način da ispipaš teren i da ga zaintrigiraš bez pritiska da ti mora ponuditi nešto više od prijateljstva.

Ako mu se sviđaš, željet će te osvajati

Stvari su jednostavne – ako mu se sviđaš, željet će te osvajati. Ako ne, nećeš se ni osramotiti time što ćeš mu dati koji kompliment. Svi vole komplimente – i žene i muškarci.

Muškarac kojem se sviđaš objeručke će prihvatiti tvoje komplimente i angažirat će se oko tebe. Onaj kojem se ne sviđaš na taj način, neće ništa poduzimati, ali ćeš mu biti draga jer si mu udijelila kompliment. Takvim pristupom ništa ne gubiš.

Kada se nekome sviđaš, on će te rado osvajati. Tražit će samo zeleno svjetlo da krene u akciju. Kasnije će biti vremena za razgovore o osjećajima, kada se uistinu povežete i bolje upoznate.

Knjige na akciji

Stvari su jednostavne

U knjigama Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja i Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca detaljno sam objasnila faze koketiranja koje će vam pomoći da ga zainteresirate u kratkom vremenskom periodu.

Kako osvojiti kolegu? Ne srljaj. Uspori. Pokaži mu da ti se sviđa i pusti njega da učini nešto po tome pitanju.

U emisiji „Na kavi s Nelly“ govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Toliko za danas, a do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav uz dvije važne obavijesti:

  1. SJAJNA VIJEST! Nova knjiga bliži se završnoj fazi, a ovim putem vas pozivam da sudjelujete u nastajanju iste time što ćete na mail pitanja@sknelly.com poslati temu o kojoj biste željele znati više. Vaše mišljenje je važno jer time dobivam informaciju kako vam mogu pružiti što korisnije informacije koje će vam skratiti put do željenog ljubavnog uspjeha!
  2. NOVO! Od nedavno u našoj web trgovini naći ćete paket od sve tri eKnjige Muškarac u šaci & Muškarac iz snova i ePriručnika Tajne uspješnog dopisivanja s muškarcem po sniženoj cijeni. Ono što je sjajno kod ONLINE knjiga jest to da ih možete preuzeti i čitati odmah, te istoga trena krenuti s promjenom svojeg ljubavnog života. Ne čekajte bolje okolnosti, više sreće, bolji trenutak! Vrijeme je da svoj život uzmete u svoje ruke. Krenite sad!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Koliko-je-važan-prvi-dojam-web

Koliko je važan prvi dojam

Koliko je važan prvi dojam? Prvi dojam koji ostavljamo jedni na druge prilikom upoznavanja temelji se uglavnom na fizičkom izgledu, govoru tijela, ponašanju i boji glasa. Iznenađujuće je koliko zapravo brzo formiramo

Nastavi čitati

KNJIGA MUŠKARAC U VEZI -30%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE