MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE + Osvoji ga na duge staze (eKnjige)

POPUST 5%

Promocija: 21,76 

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 21,76  

2 eKnjige u paketu

Naslovi:

MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE (digitalno izdanje .pdf)
Osvoji ga na duge staze – Kako izbjeći začarani krug neobaveznih odnosa i postati ona prava (digitalno izdanje .pdf)
Autorica: Sanela Kovačević Nelly, Alen Agić (Magic Whisperer)
Format: digitalno izdanje .pdf
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 222 + 117
Nakladnik: Corefait
Godina izdanja: 2023., 2023.
ISBN: 978-953-50462-1-9 (.pdf), 978-953-50452-0-2 (.pdf)

MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE – Knjiga najboljih citata & savjeta autorice regionalnih bestsellera. Ustani kraljice. Možeš ti sve. Svaki pad je prilika da se ustaneš. Svaki poraz je prilika da naučiš. Svako razočaranje je vrijedna lekcija. Ne, nije se rodio taj muškarac kojega za ljubav trebaš moliti. Zato kraljice, vrati krunu na glavu. Vrijeme je da okreneš novi list. Vrijeme je za najbolju godinu tvojega života. Draga moja kraljice, nikada ne zaboravi koliko vrijediš, baš takva, posebna, unikatna, ne zaboravi da možeš sve, onda kada si to zacrtaš. Vjeruj u sebe i sve će se promijeniti najbolje jer MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE.

Osvoji ga na duge staze dat će vam jasne smjernice za ljubavni uspjeh, bez obzira na vašu trenutnu situaciju. Da, moguće je vrlo lako i vrlo brzo promijeniti ljubavni status, prestati gubiti odnos na ležerne, površne odnose i ostvariti pravu, obećavajuću ljubavnu vezu. Moguće je okrenuti karte u postojećem ljubavnom odnosu i biti OBOŽAVANA od strane pravog muškarca. Od željene promjene često nas dijeli samo JEDNA KLJUČNA INFORMACIJA, a onda kada dobijete PRAVE SMJERNICE, tada vam je uspjeh na ljubavnom polju nadomak ruke.

Promjenite valutu plaćanja

Opis

2 eKnjige u paketu

U knjizi MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE saznajte:

Knjiga najboljih citata & savjeta autorice regionalnih bestsellera

Ponekad nemamo vremena za čitanje, a treba nam brzi savjet, utjeha i vjetar u leđa. Ova zbirka najboljih citata autorice regionalnih bestellera – S.K.Nelly tu je da vas osnaži, da vas motivira i da vas usmjeri da postanete najbolja verzija sebe. Svaki dan je prilika za novi početak, a vaši omiljeni citati u obliku ljubavnih i životnih savjeta tu su da vas usmjere na pravi put i da vas podsjete da u svakoj od vas leži kraljica – ona žena koja zaslužuje svu sreću svijeta, ljubav i poštovanje. Samo jedan od ovih citata vam može promijeniti ljubavni život, samo jedna rečenica vas može motivirati da napravite značajan preokret u svojem životu jer prava informacija u pravo vrijeme može učiniti čuda za vaš ljubavni život.

Ma možeš ti sve, kraljice. I kada padneš na dno, znaj da si jaka. Tvoja je ranjivost najveća snaga. Možeš ti sve, kraljice. Kad ljubav zaboli, kad samo jedno voli, kad ostaneš sama, ti budi dama. Reci zbogom onome koji odlazi, obriši suze i digni glavu jer tvoje vrijeme tek dolazi. Jer možeš ti sve, kraljice.

U ovoj knjizi od preko 200 citata, pronaći ćete svakodnevnu motivaciju i odgovore na pitanja:

 • Kako okrenuti novi list, jača nego ikada?
 • Kako prepoznati zainteresiranog muškarca?
 • Kako postati Ona Prava u njegovim očima?
 • Kako saznati što on zapravo želi?
 • Kako tumačiti njegovu distancu?
 • Što poduzeti kada želiš da se on ponovno zainteresira?
 • Zašto će on poludjeti za tobom, čak i ako nije dovoljno zainteresiran?
 • Kada će se on pokajati zbog prekida?
 • Kako biti sretna nakon ljubavnog brodoloma?

 

Drage dame, imajte na umu da vaša sreća ovisi o vašem samopoštovanju i da je dobro imati posjetnik na to koliko je važno cijeniti sebe na putu do ljubavnog uspjeha. Na kraju krajeva, sve naše odluke ovise o tome koliko cijenimo i volimo sebe, zato ljubavna sreća itekako može biti stvar izbora.

Ustani kraljice. Možeš ti sve. Svaki pad je prilika da se ustaneš. Svaki poraz je prilika da naučiš. Svako razočaranje je vrijedna lekcija. Ne, nije se rodio taj muškarac kojega za ljubav trebaš moliti. Zato kraljice, vrati krunu na glavu. Vrijeme je da okreneš novi list. Vrijeme je za najbolju godinu tvojega života.

Draga moja kraljice, nikada ne zaboravi koliko vrijediš, baš takva, posebna, unikatna, ne zaboravi da možeš sve, onda kada si to zacrtaš. Vjeruj u sebe i sve će se promijeniti najbolje jer MOŽEŠ TI SVE, KRALJICE.

 

U knjizi Osvoji ga na duge staze saznajte:

 • Zašto muškarci nekim ženama nude sve, a nekima ništa?
 • Što njemu treba da te poželi još više?
 • Koji je pravi razlog zbog kojeg sanjariš o muškarcu koji te povrijedio?
 • Kako okrenuti karte onda kada stvari krenu nizbrdo?
 • Kako mu postati prioritet umjesto rezervna opcija?
 • Zašto će ti se bivši poželjeti vratiti?
 • Kada očekivati njegovu zakašnjelu reakciju?
 • Koje su najveće muške tajne koje će vas ostaviti zatečenima?
 • Što napraviti kada muškarac igra toplo-hladno?
 • Što napraviti kada ti muškarac ne odgovara odmah na poruke?
 • Što učiniti kada imaš osjećaj da ti muškarac bježi?
 • Zašto te on počinje cijeniti tek kada tebi postane svejedno?
 • Da li oprostiti bivšem ili dati priliku novom muškarcu?
 • Kako konačno zadržati muškarca na duge staze?

 

Odgovore na ova i brojna druga pitanja, pronaći ćete u ovoj knjizi, koja će vas na momente osvijestiti, ostaviti bez daha, a potom vam dati jasne smjernice potrebne da preokrenete svoju ljubavnu situaciju. Bez obzira gdje se trenutno nalazite, nakon što pročitate ovo transformirajuće štivo i u potpunosti primijenite naučeno, očekuju vas NEVJEROJATNI REZULTATI.

Imajte na umu sljedeće:

Neke žene dobiju sve: ljubav, sreću, obožavanje od strane kvalitetnog muškarca, dok neke druge ne dobiju ništa, osim velikog, dobro upakiranog razočaranja. Ono što je najzanimljivije jest da je najčešće potrebna jednaka količina truda za oba rezultata. Upravo zato svaka od vas može biti žena koja dobiva sve – i nije tako teško kao što mislite.

„Shvatio sam. Lud sam za tobom, i sama pomisao da te izgubim me dovodi do ludila. Želim s tobom SVE, želim s tobom ozbiljno i spreman sam učiniti sve da te zadržim na duge staze.“

Ovo su riječi koje želite čuti od muškarca, umjesto „Nemam vremena, prezaposlen sam, trenutno nisam za nešto ozbiljno“, zar ne?

Svaka od vas zaslužuje biti voljena, obožavana, svaka od vas zaslužuje muškarca koji će biti predan vašem odnosu, muškarca koji će vam pružiti siguran oslonac i sve što ste oduvijek željele.

Baš, od ove knjige, zavisi količina ljubavi koju možete dobiti od muškarca.

Drage dame, nikada nemojte sumnjati u sebe jer:

Ništa nije jače od žene koja prebrodi strah sama, između svoja četiri zida. Žene koja se isplače, iščupa iz sebe svu moguću bol, zakrpi rane kao staru haljinu, a onda izađe napolje i osvoji cijeli svijet.