Facebook

Koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene

Lijepo je biti solo, ali ponekad može biti frustrirajuće. Frustrirajuće osobito ako si već dugo u potrazi za životnim partnerom. Ono što želiš je ljubav, poštovanje, nekoga tko je tu uz tebe u svakoj životnoj situaciji i ponekad se pitaš –  zar tražiš previše? Jer čini ti se kako je vrlo teško doći do veze kavu želiš jer taman kada dođeš bliže cilju, nešto krene nizbrdo. Postavlja se pitanje – koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene

Naime, žene se nerijetko zaljubljuju u ono što bi muškarac mogao postati, u onu idealnu viziju muškarca koja se kreira na temelju površnog poznanstva i pogrešnih očekivanja.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

Koji-su-najčešći-problemi-s-kojima-se-susreću-solo-žene-web

Žele li muškarci uopće nešto ozbiljno

Da, ovo je pitanje koje se često postavlja – osobito ako ste već neko vrijeme na ljubavnom tržištu i čini se kako vas okružuju samo neozbiljni muškarci. Čini se kako su mnogi u potrazi samo za površnim vezama, provodima, kako ne žele ulagati u ljubavni odnos. Ne žele nešto ozbiljno. Je li to istina?

Da, istina je, neki muškarci pristupaju ljubavnim odnosima vro površno  – osobito onda kada nisu previše zainteresirani za određenu ženu. I moguće je da si baš ti u zadnjih šest mjeseci upoznala samo neozbiljne muškarce. No to ne znači da ne postoje i oni kvalitetni, koji su kao i ti, u potrazi za vezom.

Naime, često zaključke temeljimo na vlastitim iskustvima i unaprijed odlučujemo kako nema nade za bolji scenarij. Misliti da su svi muškarci isti je zapravo opasan teren. To je teren na kojem će se gotovo svaka od vas brzo obeshrabriti i odustati od sebe i od svojih želja. A možda je potreban samo jedan korak dalje do željenog cilja, do poznanstva koje će te odvesti u vezu kakvu želiš. Zato je jako važno da misao da su svi muškarci neozbiljni, zamijenimo s mišlju da su muškarci s kojima si se do sada viđala neozbiljni. To će ti pomoći da napraviš korak dalje prema željenoj budućnosti.

Koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene? Prije svega, to su susreti s neozbiljnim ili nedovoljno zainteresiranim muškarcima. I da, to može biti uistinu frustrirajuće – no važno je da ne etiketiramo sve muškarce kao „neozbiljne“ ili „prevarante“ na temelju prijašnjih iskustava. Važno je brzo prepoznati perspektivu odnosa u kojem se nalaziš, što prije postaviti granice i ako nema ozbiljnih namjera – krenuti dalje.

Što rade muškarci koji nemaju ozbiljne namjere

Morate biti svjesne da će vam muškarac kojemu se sviđate, ali ne misli s vama ozbiljno, pokušati nametnuti svoj tempo viđanja. Na vama je da pristanete ili ne. O vašoj reakciji zapravo ovisi u kojem smjeru će se nastaviti taj odnos.

Isječak iz NOVE KNJIGE Muškarac u vezi – od veze bez obaveza do kvalitetne ljubavne veze

3D-Muskarac-u-vezi-web

Ovaj isječak najbolje opisuje situaciju u kojoj muškarac želi nastaviti odnos u ležernom smjeru. Na tebi je da se postaviš i da mu kažeš što želiš. Na tebi je da postaviš granice. Jer ako ti postaviš granice, a on krene dalje – ti ne gubiš – već si kratiš vrijeme provedeno u zabludi. Ako si mu se svidjela, on do sada nije znao da će te možda izgubiti. Izgubiti ako ne ponudi nešto više od ležernog odnosa. Tada će te iznenaditi koliko ti taj isti muškarac može ponuditi – ONDA KADA TO ŽELI.

Koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene? Dugo i neizvjesno čekanje na određenog muškarca da se odluči za vezu. Drage dame, ako je ovo vaš problem, onda znajte da ste VI ODABRALE ČEKATI. Nije samo do njega. Da, njemu paše ovakav ležeran odnos, no to ne znači da ti na to moraš pristati.

Kako dejtati kao solo žena i majka

Solo žene koje su ujedno majke imaju vrlo ograničeno vrijeme za dejtanje. Na ovu temu mi je ukazala prijateljica, koja je nakon razvoda ponovno solo, no sada je i majka. To uistinu može biti izazov, jer ti ne možeš dejtati i nemaš vremena dejtati kao solo žene koje nemaju obaveze. Ipak, ne treba se obeshrabriti jer uvijek postoji način da upoznaš nekoga tko ti odgovara. Uvijek postoji način, bez obzira na trenutne okolnosti.

Koji su najčešći problemi s kojima se suočavaju solo žene? Solo žene koje su ujedno i majke, imaju ograničeno vrijeme za dejtanje – no to ne mora biti i prepreka. To samo znači da moraš biti još selektivnija, te da brzo eliminiraš muškarce kod kojih je vidljivo u startu kako nešto nije u redu.

Upravo o toj gorućoj temi, kao i o mnogim drugim temama, razgovarala sam sa svojom dragom prijateljicom, posebnom gošćom iznenađenja, u najnovijoj epizodi emisije Na kavi s Nelly koju nećete željeti propustiti, a možete ju pogledati klikom na LINK.

Novo tržište: Od sada i novu knjigu Muškarac u vezi možete kupiti u Srbiji!

EKSKLUZIVNO: Zbog ogromne potražnje, uz moje prve dvije knjige – Muškarac u šaci i Muškarac iz snova, sada je i moja nova knjiga Muškarac u vezi dostupna na tržištu u Srbiji! Možete ih naručiti kod našeg izdavača i predstavnika za Srbiju klikom na LINK te za sve upite vezane uz narudžbe na njihovoj stranici, obratite im se direktno na office@korisnaknjiga.com.

Hrvatska i cijeli svijet

Inače, knjige šaljemo u sve države pa tako sve knjige možete iz bilo kojeg dijela svijeta naručiti u našoj WEB TRGOVINI klikom na LINK.

U našoj web trgovini birate između eKnjiga i tiskanog/štampanog izdanja. Prednost eKnjiga koje se šalju na vaš mail u .PDF formatu jer to što ih možete čitati ODMAH i ne trebate čekati na poštara! Ako ste pak ljubiteljice standardnih tiskanih knjiga, ne brinite, knjige se šalju u cijeli svijet. Nakon slanja dobivate broj za praćenje vaše pošiljke.

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Uspjeti je zapravo lako

Uspjeti je zapravo lako Uspjeti je zapravo lako. I u životu i u ljubavi. Naravno, ako znaš kako. Iz mojeg iskustva, uvijek i najbolje prolaze oni koji su spremni poslušati

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO: NOVA KNJIGA MUŠKARAC U ZANOSU

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE