Facebook

Kakve su žene koje muškarci obožavaju

Koliko puta si se zapitala – što ima ona, a nemam ja? Koliko puta si promatrala život neke žene kojoj sve ide baš onoliko koliko tebi ne ide. Uvijek je nasmijana, uvijek uživa, ide na lijepa mjesta, u sretnoj je vezi (ili je uvijek u sretnim vezama), kao da ima čarobni štapić kojim osvaja koga god poželi. U knjizi Muškarac u šaci tu ženu sam nazvala Vila, iako nema čarobni štapić. Kakve su žene koje muškarci obožavaju? Žene koje cijene sebe.

Muškarac itekako može biti u nekoj vrsti veze s osobom s

kojom mu je lijepo, s osobom koja mu je draga, koju smatra

dobrom i kvalitetnom partnericom, a da u isto vrijeme naprosto

LUD ZA DRUGOM. Toliko lud da bi učinio sve samo da

bude s njom.

Tu drugu ženu nazvat ćemo Vila.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kakve-su-žene-koje-muškarci-obožavaju

 

Kakve su žene koje muškarci obožavaju? O njima sam puno govorila u knjizi Muškarac iz snova. Vila mi se učinio prikladan naziv – jer muškarci ih gledaju s divljenjem. Kao da je u njima nešto bajkovito, Vilama pristupaju oprezno, oko njih se trude i njima su u stanju ponuditi sve.

Vile imaju poseban status u muškim očima, to su žene koje vrlo brzo dobiju sve što žele. To su žene kojima muškarci skidaju zvijezde s neba jer su njima  naprosto očarani. Jesu li one nužno ljepotice? Da li su to žene vilinske ljepote? Ne nužno. Mogu biti posebno lijepe ili žene prosječnog izgleda – svejedno je. Bitno je kako one sebe vide.

Tko su Vile i kako postati Vila

Ne, nije riječ o ženi iz bajke. Vila nema čarobni štapić kojim jednostavno zamahne da bi osvojila muškarca. Vila nema nadnaravne moći, nije niti najljepša i najpametnija osoba na planeti. Ona ne živi u bajci. Vila samo ima STAV koji privlači muškarce kao pčele na med.

Kada se pojavi Vila, sve druge žene postaju OSTALE. Tada se ruše svi mostovi, brišu se brojevi iz imenika – samo ako ona kaže DA. Samo ako mu da priliku. Muškarac će učiniti sve u njegovoj moći kako bi impresionirao Vilu.

 • Ona je svoja.
 • Vilu nije lako impresionirati.
 • Vila ne pada na koljena.
 • Vila postavlja granice i standarde ponašanja.
 • Vila zna što želi.
 • Vila ima život. I bez muškarca.
 • Vila se dobro osjeća u svojoj koži.
 • Vila ne mari za celulit.
 • Vila je ljupka i ženstvena, ali nije slabić. Ona je neustrašiva i emancipirana.
 • Vila ne pristaje na mrvice.
 • Vila je strpljiva.
 • Vila je emocionalno stabilna. Nikada ne očajava jer zna da nema zašto.

 

Puno toga bih mogla reći o Vili. Kakve su žene koje muškarci obožavaju? Upravo takve, poput Vile iz knjige Muškarac iz snova. One su dostojanstvene žene sa stavom. Žene čiji se svijet ne vrti oko jednog muškarca.

U novoj epizodi emisije Na kavi s Nelly govorila sam o ovoj temi, a video možete pogledati klikom na link.

Knjige na akciji

Kakve žene muškarci obožavaju

Kakve žene muškarci obožavaju? One koje drže do sebe, cijene najprije sebe, a onda i muškarca s kojim se viđaju. To su žene koje su samopouzdane, ali ujedno i jačaju samopouzdanje muškarca. Znaju ga potaknuti da se osjeća uspješno, snažno, voljeno i poštovano.

Kakve žene muškarci obožavaju? One pored koji se osjećaju moćno, cijenjeno i ono najvažnije –kao najveći sretnici.

To su žene koje znaju koketirati i znaju da prve susrete ne treba shvaćati već uživati u trenutku. Znaju da ne treba srljati u vezu već dopustiti muškarcu da se iskaže, dokaže i pokaže da je vrijedan prilike koja mu je pružena. One ne postaju prebrzo ovisne o muškarcu, ne odriču se svojih prijatelja i hobija, već žive svoj život i izvan ljubavne veze. Upravo zato su toliko zanimljive muškarcima jer im ne predstavljaju potencijalni „uteg oko vrata“. Muškarci se ne boje da će im oduzeti slobodu.

I ti možeš postati Vila. Nikada nije kasno da počneš cijeniti sebe.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kakve žene vole muškarci?

Kakve žene vole muškarci? Muškarci vole žene koje cijene sebe. Točka. Mogla bih reći još puno toga, ali na pitanje – P Muškarci često neće znati navesti zašto se zaljubljuju

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Što muškarci zapravo žele?

Što muškarci zapravo žele? Vječno pitanje: Što muškarci zapravo žele? U kakve žene se zaljubljuju? Muškarci uglavnom neće znati točno specificirati zašto i u kojem su se trenutku odlučili da

Nastavi čitati