Facebook

Kako postići ljubavni preokret

Nisi zadovoljna s trenutnom ljubavnom situacijom. Možda si sama i ne znaš kako, ni gdje nekoga upoznati. Moguće je i da se nalaziš u lošoj vezi ili vezi bez obaveza. Želiš puno više i puno bolji odnos s partnerom, ali to ti se nikako ne dešava. Malo se nadaš, malo gubiš nadu i tako u krug. Ništa se ne poboljšava, barem ne na tvojem ljubavnom planu. Postavlja se pitanje: u čemu je stvar i kako postići ljubavni preokret? Jednostavno. Drage dame, probudite se iz svijeta mašte, bajki, nadanja i shvatite da je vaš ljubavni život u vašim rukama.  

Sredite svoj život. Odmah i sada. Nitko vam neće pokloniti

priliku za sreću. Prilike si stvarate sami. I što prije to shvatite,

to bolje.

Isječak iz knjige Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca

Kako-postići-ljubavni-preokret

Lijepo je sanjariti, ali zaboravite na bajke ako želite ostvariti uspjeh na ljubavnom polju. Princ na bijelom konju ne čeka sudbinu da ga dovede pred tvoja vrata. Ne, na tebi je da potražiš i pronađeš prilike koje su zapravo svugdje oko nas. Na tebi je da se pobrineš za sebe jer drugi su već prezaposleni brigom o sebi. Tvoje je da pomogneš sebi, a onda i drugima.

Kako postići ljubavni preokret? Uzmite svoj život u svoje ruke, a počnite tako što ćete krenuti od sebe i od brige o sebi. Ako želimo mijenjati bilo koji dio svojega života, uvijek trebamo najprije poći od sebe.

U potrazi za ljubavlju žene se nerijetko toliko fokusiraju na pronalazak pravog partnera da pritom zaborave na sebe i svoje interese. Mnoge žene smatraju da će pravi muškarac promijeniti sve u njihovim životima te da će im život samo zbog njega postati bajka. Razmišljate li i vi na taj način? Ako je tako, bez brige, niste jedine.

Zašto pretjeran trud stvara kontraefekt

Ako mislite da će muškarac biti taj koji će vam život učiniti bajkom, varate se. Stvari ne funkcioniraju tako, barem ne kada su u pitanju kvalitetni muškarci. Kvalitetni muškarci su najčešće već uspješni, imaju svoje ciljeve, perspektivni su i izgrađeni. Imaju svoje hobije i mnoge interese koje ih čine privlačnima – vode zanimljiv život. I mogli biste pomisliti, imaju sve što je potrebno da bi postali „spasitelji“ žena koje čekaju da im život upotpuni muškarac. Samo postoji jedan mali problem – taj tip muškarca rijetko kada će izabrati ženu kojoj je upravo on glavni interes.

Kvalitetni muškarci traže kvalitetne žene, žene koje imaju interese i izvan ljubavne sfere. Takav tip muškarca traži ženu koja će mu upotpuniti život, ali mu neće postati uteg oko vrata. Isto vrijedi i obratno. I vas privlače već ostvareni muškarci kojima nije jedan i jedini interes u životu ljubavna veza.

Ako pretpostavimo da se u tvom životu pojavio upravo takav muškarac, a ti iz straha da ga ne izgubiš, činiš sve u svojoj moći kako se to ne bi dogodilo. Spremno čekaš njegov poziv, pristaješ na sve susrete, otkazuješ kave s prijateljicama, i sve stavljaš na čekanje onda kada je on u pitanju. Takvo ponašanje fokusirano na muškarca rezultira time da tvoje raspoloženje ovisi samo o njemu i njegovim reakcijama, postaješ preosjetljiva, razdražljiva i „pušeš na hladno“. Drugim riječima, reagirat ćeš na stvari i na koje ne treba reagirati i tako ostaviti dojam ovisne i nesigurne osobe, što će direktno utjecati na daljnji razvoj vašega odnosa.

Ako u tim reakcijama pretjeraš, sama stavljaš pečat na vaš odnos. Ponašanje koje proizlazi iz tvoje nesigurnosti i straha od ostavljanja, ubojica je privlačnosti.

Knjige na akciji

Prebaci fokus na sebe

Drage dame, fokusirajte se na sebe. Radite na sebi, potrudite se promijeniti ono što vas čini nesretnima. Provedite što više dragocjenog vremena same sa sobom prije nego što izađete na ljubavno tržište. Zaboravite na kukanje i na stav žrtve. Kukanje vas neće odvesti nikamo.

Pozitivan stav prema životu učinit će vas vrlo privlačnima. Muškarci ne vole žrtve. Pravi muškarac-partner, želi dijeliti život sa sretnom ženom, cjelovitom osobom, čija vrijednost ne ovisi o muškarcu-partneru.

Dakle, uložite vrijeme u svoj razvoj. Muškarca će magnetski privući žena koja ima vlastite interese koji ju čine sretnom. To je ono po čemu se razlikuje od drugih žena, ono što ju čini jedinstvenom.

Sljedeći korak

Koji je sljedeći korak? Onda kada se pobrineš za sebe, kada pronađeš stvari koje te interesiraju, kada prestaneš čekati da ti se javi jedan muškarac – kreni u akciju. Ciljanu akciju. Ako ti se jedan muškarac ne javlja ili javlja tek s vremena na vrijeme, umjesto da čekaš na njegov poziv, kreni u ciljano upoznavanje novih ljudi. Bilo da je to na društvenim mrežama, aplikacijama za upoznavanje ili uživo, prilike za upoznavanje novih ljudi svugdje su oko nas. Samo ih treba prigrliti. A čim proširiš svoje obzore, zračit ćeš opuštenijom energijom koja privlači muškarce. Tada će i muškarac koji te trenutno najviše zanima osjetiti da ga ne pokušavaš grčevito zadržati i samim time je moguća promjena u njegovom ponašanju.

Ako je do sada od tebe bježao, više neće imati razloga za bijegom. Velike su mogućnosti da ćeš ga tek onda zaintrigirati kada vidi da si žena koja bira, a ne ona koja se grčevito bori da bude odabrana.

U novoj epizodi emisije „Na kavi s Nelly“ govorila sam o tome kako se brendirati i prezentirati u najboljem svjetlu, pa ako želite znati više, obavezno pogledajte!

Kako postići ljubavni preokret? Moraš se zauzeti za sebe. Preuzmi odgovornost za svoj ljubavni život i ne oslanjaj se na sreću, sudbinu i na okolnosti. To je stav žrtve, koji vas neće odvesti do željenoga cilja. Čim promijeniš stav prema životu i način na koji se prezentiraš okolini, sve će se promijeniti.

Toliko za danas drage dame, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

SUPER POPUST OD 50%

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE