Zgrabi priliku, ostvari si želju, odaberi najboljeg muškarca!

Share on facebook
Facebook

Zgrabi priliku, ostvari si želju, odaberi najboljeg muškarca!

Svaki dan nosi neku novu priliku. U svakom području života. Prilika je toliko da ih ne možete niti zamisliti. Ja sam mišljenja da je sve u životu moguće – ako ne baš sve, onda barem puno toga… Savjet dana? Zgrabi priliku, ostvari si želju, odaberi najboljeg muškarca!

Doručak, kava broj 3, čokolada broj 1 i mnoštvo vaših pitanja. Vaši prekrasni komentari uvijek mi uljepšaju dan! 🙂 Drago mi je što vas moj blog inspirira, čini sretnima i zadovoljnima. Drago mi je što ste savjete iz knjige shvatile ozbiljno i primijenile na najbolji mogući način. Drago mi je što vam se ljubavni život mijenja nabolje! 

Većina vas želi znati kada će biti novo druženje na Instagramu kada direktno odgovaram na vaša pojedinačna pitanja:

Sljedeće Instagram druženje zakazano je za 28.01., subotu – od 19 do 20 h na mojem profilu @sknelly_official pa pripremite vaša pitanja!

Znate li što želite?

Godinu smo započeli novim idejama, mislima i počecima. U kolumni „Trenutak kada pronađeš sebe“, našle su se mnoge od vas i to mi je izrazito drago. U ovoj kolumni bih se tematski svakako nadovezala na prethodnu, a danas ćemo najviše pričati o želji. O željama. O Vašim željama. U prošloj kolumni sam vas zatražila da zapišete vaše želje po pitanju muškaraca. Koje osobine, vrijednosti, talente posjeduje vaš idealan muškarac? Mnoge od vas su mi pisale o tome, i zapravo nije teško sastaviti ovakav „popis“. Koji su vaši talenti? Mnoge od vas sam motivirala da pronađu i otkriju neki davno izgubljeni talent. Danas pričamo o željama.

Najprije jedno pitanje. Znate li što želite? Znate li doista što želite? Mislim, onako općenito. Što želite od života, u životu? Što želite popraviti, postići, ostvariti? Postoji sigurno nešto.

Budite iskrene prema sebi. Svi želimo nešto. Što želiš ti?

Želja

Čule ste to bezbroj puta. Moraš znati što želiš da bi ti se želja ostvarila. To je točno. Moraš znati što želiš. To je također točno.

Ja sam ovdje da vam pomognem pronaći, osvojiti i zadržati muškarca kakvog i kojeg želite, no kako bih vam uistinu pomogla u toj namjeri, moram se dotaknuti i nekih drugih aspekata života, koji itekako utječu na ljubavni život.

Želje se ostvaruju, možete imati pored sebe pravog muškarca – no ništa, ništa se neće dogoditi ako sjedite i čekate da vam se osmijehne sreća.

Lana je završila fakultet prije punih 10 godina. Radila je posao koji ne voli, u struci koju su za nju odabrali roditelji. Imala je siguran posao na recepciji jednog elitnog hotela i svaki dan je oblačila “bapsku uniformu” (citiram) koju je prezirala. Siguran posao, tako su joj odmalena govorili, a ona je željela slikati. Slikala je impresivne portrete, krajolike, karikature. Željela je biti slikarica, umjetnica. Ipak, život ju je odveo u sigurnu luku, siguran posao koji ju nije činio sretnom. Smatrala je da će savršen muškarac popuniti prazninu u njezinom životu. Prazninu koju je osjećala jer je s 32 godine još uvijek stanovala s roditeljima koji su upravljali njezinim životom. Lana je bila mlađa i ženska verzija George Constanze iz Seinfelda (onima koju su pratili ovu seriju sigurno sam u ovom trenutku izvukla osmijeh na lice). Ljepuškasta i simpatična Lana izlazila je sa zanimljivim muškarcima. Muškarcima koji su bili potencijal za vezu. No što se dogodilo, i to svaki put? Nakon drugog, trećeg spoja, Lana bi započela priču o svojem poslu koji ne voli, o napornoj šefici, starcima koji ju živciraju i općenito o tome kako su sve životne okolnosti protiv nje. I pogodite što? Svaki pokušaj ostvarivanja dublje veze s muškarcem prošao je neslavno.

– Kada si zadnji puta nešto naslikala? – bilo je to moje prvo pitanje upućeno Lani.

-Pa… pa ovaj, nemam vremena znaš…mislim, pa mislim da sam zadnji put slikala u srednjoj školi.

– To sam si i mislila – uzvratila sam. Naslikaj nešto danas – odgovorih joj.

Da ne duljim, Lana je doista bila talentirana i nakon što se vratila slikanju iz hobija, njezin rad je ubrzo dobio i mnoga priznanja, zahvaljujući brzom širenju informacija preko interneta i društvenih mreža. Tada se sve počelo mijenjati u njezinom životu. Na izložbi u Italiji, gdje je između ostalog, bilo izloženo i njezino umjetničko djelo, upoznala je i muškarca koji je bio fasciniran njezinim talentom. Lana je pronašla savršenog muškarca.

Dat ću vam nekoliko izrazito vrijednih i korisnih savjeta:

Ne zamarajte se drugim ljudima. To što je netko uspješan u karijeri ili sretan u ljubavi, vama ništa ne oduzima. Na svijetu ima dovoljno prilika za sve.

Stoga:

Sredite si život. Ne čekajte da vam se stvari dogode. Ne čekajte nekoga drugoga da vam pokloni priliku za sreću. Prilike si stvarate sami.

Muškarci se rijetko kada zainteresiraju za ženu koja ne zna što želi (bilo to općenito u životu ili ako ne nikada izražava mišljenje oko sitnih stvari kao što su mjesto, vrijeme izlaska i sl).

Niti jedan muškarac se neće zaljubiti u ženu koja se konstantno zbog nečega žali i prigovara.

Sredi si život!

Drage moje dame, otkrit ću vam jednu tajnu:

Muškarac će poletjeti kao ptica za ženom koja zna što želi u životu, za ženom koja si želje ostvaruje sama. Za ženom koja ga ne treba. Pretvorit će se u zlatnu ribicu ili u što god ona želi. Točka.

Zato: Zgrabi priliku, ostvari si želju, odaberi najboljeg muškarca!

Onog trenutka kada shvatiš koliko toga možeš sama promijeniti u životu, stvari će se početi mijenjati nabolje.

Sredi si život. Potraži drugi posao. Kupi si te vražje cipele. Izađi s prijateljicama na neko potpuno novo mjesto. Odaberi najboljeg muškarca. Pokaži mu da ti se sviđa. I da možeš i bez njega. Dopusti mu da se u tebe zaljubi.

Ana je dopustila Supermenu da se u nju zaljubi, no činilo se da se i Tibor počeo u nju zaljubljivati. Vi koje pratite kolumnu od samoga početka počinjete uviđati i zašto. Da li vas je to imalo iznenadilo? Shvaćate li koja je razlika u načinu na koji se muškarci odnose prema ženi, kada ona sama promijeni stav o sebi i o svome životu?

– Ne prestajem razmišljati o tebi – bila je to SMS poruka od Tibora upućena Ani jutro nakon domjenka.

Nastavak slijedi za tjedan dana ????!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Svaki dan je dan za novi početak

Svaki dan je dan za novi početak Današnji blog započinjem jednom mudrom rečenicom. Svaki dan je dan za novi početak. Pa krenimo! Nova godina, prekrasni vatrometi diljem svijeta, ispraća se stara

Nastavi čitati