Share on facebook
Facebook

Zbog tebe sam spreman na sve

„Zbog tebe sam spreman na sve“, reče muškarac koji je donedavno smišljao plan za bijeg iz veze bez obaveza, da bi se nedugo zatim u tu istu ženu, bezglavo zaljubio. Vi koje redovito pratite blog Muškarac u šaci, znate o čemu pričam.

11_22-10-2016

Nedjelja. Jutro (10.30). Čitam vaše mailove i pijem jutarnju kavu.  Sve po starom – ja u debelom roza šlafroku, Edgar isteže svoje dugačke tigraste nožice i dan za blog- druženje može započeti.

Bitni  su mi vaši dojmovi, utisci, vaša pitanja. Vjerujte, sve ću uzeti u obzir da bih vam pružila što kvalitetniji sadržaj u idućoj knjizi. Od mene će te uvijek dobiti konkretne odgovore i savjete, a vama preostaje samo iste primijeniti. Zaista cijenim vašu podršku i prekrasne riječi pohvale upućene „Muškarcu u šaci“. Knjiga je ostvarila uspjeh upravo zbog vas koje ste prepoznale vrijednost njezina sadržaja i primijenile naučeno u vlastitoj ljubavnoj situaciji. Drago mi je što se za vas stvari počinju mijenjati nabolje, no to je ono što sam i očekivala. Danas ću uzeti malo vremena i pozabaviti se malo više s vašim pitanjima, a večeras se čujemo i „uživo“ na Instagramu kao što sam obećala.

Zbog tebe sam spreman na sve (ili nisam na ništa)

No dobro, krenimo s današnjom temom! „Zbog tebe sam spreman na sve“, riječi su koje zasigurno nećete čuti od muškarca kojeg pretjerano obasipate pažnjom, a osobito ne ako to činite PRERANO. Ukoliko želite čuti te riječi od muškarca, onda je izuzetno bitno krenuti od toga što ne smijete činiti.

 Jeste li ikada bile u situaciji kada ste činile sve što je bilo u vašoj moći kako biste zadržale ili malo više zainteresirale određenog muškarca, a sav taj trud vam se činio uzaludan? On ne samo da nije cijenio sav taj trud, već se činilo da se sve više i više hladi.

„Trudim se, dala sam sve od sebe, kuham mu, vozim ga gdje treba, čuvam mu dijete koje ima s bivšom ženom, radim sve… a njemu čini se i dalje nije dovoljno stalo“, govori mi jedna čitateljica. Stalo mi je do njega i ne želim ga izgubiti. U čemu je problem? Što još moram učiniti da bi pokazao ozbiljniji interes?“, dodaje.

Prije svega, smjesta prestati – odgovorih joj. Sve što si za njega činila do sada, od ovog trena zaboravi. Ako se nadaš da će muškarac s tobom poželjeti ozbiljniji odnos, jer se već u samom startu brineš o njemu, njegovim roditeljima, djetetu ili šetaš njegovog psa – onda si u ozbiljnoj zabludi. Muškarac se neće vezati za ženu samo ako procijeni da bi bila dobra i požrtvovna djevojka/partnerica/supruga.

Jedno je sasvim sigurno, ako želite zadobiti interes muškarca – prestanite s pretpostavkama. To što vi mislite da on želi, ne znači da on to uistinu želi.

Ako muškarac oko kojeg se trudite, ne pokazuje interes, prestanite se truditi.

Suprotno tome, ako mu dozvolite da se potrudi oko vas, stvari će se početi mijenjati – kao u slučaju Ane i njezinog muškarca, princa na bijelom konju koji je odnedavno spreman na sve kako bi bio vrijedan njezine pažnje. Osobito ga je inspirirala spoznaja da postoji još jedan jednako privlačan i zanimljiv muškarac koji želi impresionirati njegovu djevojku.

 „Ma zbog tebe… zbog tebe sam spreman na sve“, rekao je Ani, izrazivši želju da će se pobrinuti za njezin prijevoz na djevojačku večer na koju je išla taj dan.

Sviđala joj se njegova pažnja. Kada je malo bolje promislila, tako bi se i trebao ponašati pravi muškarac. Činilo joj se da je u prijašnjim vezama ona bila ta koja je činila ustupke muškarcu.

Prisjetila se jedne davne i kratkotrajne veze s nešto mlađim tipom kojeg je vozila okolo gdje je trebalo i kada je trebalo. On tada još nije imao vozačku dozvolu pa je ona preuzela ulogu kavalira, smatrajući da će on cijeniti njezin trud i požrtvovnost. Tko uostalom ne bi želio ženu koja uzima stvar u svoje ruke? Sjetila se i kako je on, nedugo nakon što joj se „učinilo“ da su prohodali upoznao neku drugu djevojku u autobusu (jednom prilikom kada ga ona nije mogla odvesti kamo je trebalo) zbog koje joj se naprosto prestao javljati. 

Tada je čini se nešto naučila, a sada joj je sve postalo jasnije. Sada kada je znala koje su bile greške u koracima, banalne, a opet toliko značajne.

Pretjeran angažman oko muškarca gotovo nikada nema sretan ishod.

Muškarcu treba dozvoliti da se potrudi. Samo tako će vas cijeniti.

Kada dolazim po tebe?

Djevojačka večer je prošla u veselom okruženju. Nakon što je popila nekoliko čaša šampanjca, primijetila je da začudo već izvjesno vrijeme nije provjerila poruke na mobitelu.

Pronašla je nekoliko poruka, od toga 3 od dragog (svaka u razmaku od pola sata):

„I? Kakva je atmosfera?“ „Jesi malo popila?“

 „Jedva čekam da te vidim večeras!“

„Hej, di si mi draga. Kada dolazim po tebe?“

I jedna poruka od Tibora:

„Gdje si ljepotice? Volio bih te vidjeti“

Nastavak slijedi u idućoj kolumni.

Kao što sam najavila, za sve vas koje imate bilo kakva pitanja – općenita ili vezana za ljubavne savjete, od ove nedjelje počinju druženja na Instagramu, odnosno na mojem Instagram profilu  sknelly_official „Pitaj Nelly“ gdje ćete me na zakazani datum i u okviru određenog vremena moći pitati sve što vas zanima.

Prvo druženje zakazano je ovu  nedjelju u 20 h!

Video kampanju za knjigu Muškarac u šaci možete pogledati na Fejsu, a odnedavno i na You Tube kanalu:

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Želim ono što je nedostupno

Želim ono što je nedostupno Želim ono što je nedostupno. Ne, želim upravo ono što je nedostupno. Black Friday. Razni brendovi nas pozivaju da iskoristimo makar simbolične popuste i kupimo

Nastavi čitati