Zašto te ON dovraga, ne želi bolje upoznati?

Facebook

Zašto te ON dovraga, ne želi bolje upoznati?

Jeste li ikada bile u situaciji kada su vam se istovremeno sviđala 2 muškarca – jedan fizički izrazito i nadprosječno zgodan (kao dijete iz epruvete, pažljivo odabranih gena), i drugi, prosječnog fizičkog izgleda, ali privlačan i markantan. Prvi je nedvojbeno „melem za oči“, daleko privlačniji od drugog, no drugi ima nešto u sebi, nešto što ga čini puno zanimljivijim od prvoga. Vjerojatno znate o čemu pričam. To nešto se zove „ono nešto“ i zapravo nam je teško objasniti što neke osobe čini tako magično privlačnima. Ipak, to je ono nešto što razlikuje osobu iz mase, nešto zbog čega se zaljubljujemo u određene ljude. Da bismo pronašli i prepoznali „ono nešto“ što bi nas zainteresiralo za određenu osobu, često je potrebno i tu osobu malo bolje upoznati. Do problema dolazi ako ta osoba nema prevelikog interesa za dublje upoznavanje. Zašto te ON dovraga ne želi bolje upoznati, pitanje je kojim ćemo se danas pozabaviti.

Ono nešto

Svatko je poseban, Svaka osoba je jedinstvena i posebna na svoj način.

Ti si posebna. Ljudi koji te dobro poznaju znaju koliko si zabavna. Opuštena. Inteligentna. Talentirana. Vesela. Tužna. Nekad oboje istovremeno. Imaš zarazan osmijeh. Ponekad se ljutiš. Ne voliš nepravdu. Iskrena si prijateljica. Spremna si pomoći. U vezi si najbolja partnerica. Iskrena, nesebična, vjerna, zabavna… i još štošta toga. Ti si zapravo idealna za NJEGA. Za njega koji toga još nije svjestan.

Kako da ON shvati da si TI sjajna osoba i da zaslužuješ njegovu potpunu pažnju? Kako da on shvati da bi vam bilo super zajedno? Da ti zaslužuješ najbolji tretman? Puno je pitanja koja prolaze kroz glavu mnogima od vas koje bi željele zadobiti interes određenog muškarca i ostvariti s njime kvalitetan odnos – pravu vezu – vezu u kojoj će on željeti biti s tobom i samo s tobom.

Sjajna si, ali zašto on to ne shvaća? Zašto on ne vidi tvoje kvalitete i vrline, tvoju zanimljivu osobnost u pravome svjetlu?

Zašto te ON dovraga, ne želi bolje upoznati?

Tu dolazimo do glavnog problema zbog kojeg stvari krenu dobro, fizička privlačnost odigra svoju ulogu, ali odnos među vama ne napreduje i odonda stvari krenu nizbrdo. Tvoje prijateljice znaju koliko si ti sjajna, zabavna, super osoba, ali zašto se on ne želi ni potruditi da upozna sve te tvoje kvalitete? Zašto ti se čini da je njegovo zanimanje za tebe tek površno? Zato što vrlo vjerojatno jest.

Drage čitateljice, smijem li biti s vama potpuno iskrena?

Muškarac koji se ne javlja svaki dan već samo povremeno, NIJE ZAINTERESIRAN. Sigurno ne dovoljno. On se javlja ponekad, jednom ili dvaput tjedno, jednom ili dvaput mjesečno, jednom ili dvaput godišnje.

Možete li to promijeniti? U većini slučajeva možete. O čemu je ovdje riječ? Ponekad sve ostane na fizičkoj privlačnosti, a da bi se muškarac uistinu zainteresirao i u konačnici zaljubio u određenu ženu, ona ga mora zaintrigirati kao osoba. To je ključno.

Sada se neke od vas pitaju – kako da ga zainteresiram svojom osobnošću, kada se on nije ni potrudio da me bolje upozna? Ne pokazuje ni najmanji interes za ono čime se bavim, što me zanima. -U početku ga je čak zanimalo, gdje sam i što radim, što volim ili ne, a sada ga ništa više ne zanima – u zadnje vrijeme se rijetko javlja, a kada mi se javi pričamo o tome kada i gdje ćemo se naći te razgovor ne ide dalje od površnih tema. Kada i pokušam spomenuti nešto vezano uz to kako sam provela dan, ne dobivam nikakvo zanimanje s njegove strane – navela je jedna od čitateljica.

Da li vam ovaj scenarij zvuči poznato?

Ti si posebna. Jedinstvena. Sasvim sigurno imaš „ono nešto“ što te razlikuje od svih drugih žena na svijetu, nešto zbog čega bi se mnogi muškarcu za tebe zainteresirali. Čak znaš da ON cijeni kod žena upravo te osobine i kvalitete koje imaš TI, ali zašto njega ništa više o tebi ne zanima? Zašto dobivaš debilne poruke s hrpom tipfelera tipa:

– Mmm sexy.. kadd se vidimmo? (prijevod: zanima me samo seks)

– Umoran Posao Sori frkka Ti? (prijevod: dosadna si, zanima me samo seks)

– Dođem do tebe????!! (poruka u 2 ujutro) (prijevod: napaljen sam i zanima me samo seks)

– Mmala sori u gužvi sam. Javim se čujemo se (prijevod: jebeno si naporna, zanima me samo seks)

– Mmmala sexy si ljubim te (prijevod: zanima me samo seks i ništa drugo)

Valja naglasiti da ovakve „jednostavne“ poruke znaju pisati i pametni muškarci, koji mogu sastaviti nekoliko suvislih, gramatički ispravnih rečenica. Mogu, ali se ne trude, ako smatraju da se ne trebaju truditi. No dobro. Hajde da vam odgovorim na glavno pitanje:

Zašto te ON dovraga ne želi bolje upoznati?

Odgovor je vrlo jednostavan:

  • Nisi tajanstvena – previše si otkrila o sebi u startu
  • Nisi mu IZAZOV – (sve o toj temi naći ćete u knjizi Muškarac u šaci)
  • Ne mora te „LOVITI“ – jer ti „LOVIŠ“ njega

Kod Ane je nekada davno bila ista situacija. Sve tri gore navedene stavke ponekad bi opisivale glavni uzrok zbog kojeg sve njezine prijašnje veze nisu postajale ozbiljnije. Dobro je počelo, loše završilo. I tako svaki put.

Anin ljubavni život se drastično promijenio. Prije nije mogla ni zamisliti da će u budućnosti ignorirati poruke zanimljivog muškarca – ovako kako je ignorirala Tibora. Ignorirala ga je jer je bila zauzeta. Sviđao joj se, ali nije željela bezazlenim dopisivanjem ugroziti vezu u kojoj se nalazila. Pretpostavila je da će se i on s vremenom ohladiti. Tko i ne bi?

Ne bi zainteresiran muškarac.

Prošlo je gotovo mjesec dana od njegove zadnje poruke i taman kada je pomislila da se Tibor više neće javiti, nazvao ju je i predložio da ju izvede na ručak, večeru ili što god i kamo god ona želi. A dalje?

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Vaša pitanja & Instagram druženje

Drage moje dame, s obzirom da vas se sve više i više javlja putem E-mail-a s pojedinačnim pitanjima, a na koja ne stižem odgovoriti, organizirat ćemo novo druženje na mojem Instagram profilu @sknelly_official u subotu, 11.02. u 19 h.

Stoga ukoliko imate pitanja, javite se u predviđeno vrijeme na Instagram i to je najbrži način da dođete do mene jer ću se potruditi da nikoga od vas ne izostavim.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-Blog

Što će ga privući i zadržati

Što će ga privući i zadržati U prošlim kolumnama govorila sam u greškama koje trebate izbjeći ako želite da se muškarac u vas zaljubi. Imale ste priliku vidjeti koliko pretjeran

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖