Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak

Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak

Novi početak. Na Valentinovo? Zvuči sjajno. Možda i ne za sve one kojima je Valentinovo još jedan podsjetnik na neuspjelu ljubav, samoću, razočarenje… Možda vam se čini da nemate sreće u ljubavi? Možda, ali ja imam jednu dobru vijest. Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi, postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako postići ono što žele na ljubavnom planu. Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak? Zato što ćeš konačno uzeti svoj život u svoje ruke i zato što prava informacija u pravo vrijeme MOŽE PROMIJENITI SVE!

Znam, lako je. Lako je upasti u party samosažaljenja. Osobito kada je u pitanju ljubav, bila ona neuzvraćena ili nesretna, bila ona nedostižna ili je nema ni na vidiku. Kako god da bilo, party samosažaljenja je uvijek tu da te opomene gdje, kada i u čemu si pogriješila. Kao da ti neki mali vražićak stoji na ramenu i govori: eto još jedno Valentinovo je tu, a tebi nitko ne donosi cvijeće (za razliku od svih onih naizgled savršenih žena na Instagramu koje se svake godine nadmeću veličinom buketa).

Drage moje dame, party samosažaljenja je sasvim OK – ako ne traje duže od jednoga dana. Jedan dan za samosažaljenje je skroz ok. I onda natrag na noge lagane! Sutra je novi dan, a Valentinovo koje se bliži, sjajna prilika za novi početak!

Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak

 

Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak? Zato što ćeš ovoga puta pametnije.

Proslavi ga. Vrijeme je za slavlje. Garancija ljubavi nije prsten, potpis ni princ na bijelom konju koji te vodi u suton. U ljubavi nema garancije. Ali postoji nešto bolje. Postoji znanje.

Kao i u svakom području života, znanje će te spriječiti da napraviš greške koje će ti smanjiti šanse na ljubavnom polju. Znanje će te usmjeriti na pravi put, a na pravome putu već jesi jer čitaš ovaj blog. Drage dame, ja sam tu da vam pomognem. Na vama je samo da me poslušate, primijenite naučeno i gledate rezultate.

Ne, više nemate izgovora. Nemate izgovora za neuspjeh. Iskoristite informacije koje su vam servirane na pladnju. Nema razloga da budete krpe, otirači, rezerve. Ne, nema razloga da strpljivo čekate da vas se ponekad sjeti muškarac koji je komotan, bezobrazan, a možda i zauzet.

Kraljice ne skupljaju mrvice.

Amadea je pravi primjer žene koja je konstantno skupljala mrvice pažnje muškaraca koju su joj se sviđali. Bojala se zauzeti za sebe da ne bi muškarac koji joj se sviđao otišao. Strah od ostavljanja ju je sprječavao da razmišlja racionalno. Pretjeran trud, previše pitanja, pretjerane analize, sve to odbija muškarce.

STVARI SU ZAPRAVO VRLO JEDNOSTAVNE: Sama biraš hoćeš li biti kraljica ili jadnica. A kraljice ne skupljaju mrvice.

Pa zašto onda odabrati ovo drugo?

Drage dame, ovo Valentinovo odaberite sebe. Obećajte sebi da ćete odabrati sebe.

Stoga, ako te muškarac uzima zdravo za gotovo i javlja se samo povremeno za ležerne susrete, vrijeme je da počneš izlaziti s nekim drugim. Ako nisi u vezi, nema smisla da svoje dragocjeno vrijeme prostireš kao tepih pred nezahvalnim muškarcem. Ionako će taj muškarac početi razmišljati o tebi tek kada više ne budeš tu.

Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak? Zato što ćeš ovoga puta pametnije.

Stoga, ako te muškarac ostavlja, pusti ga da ode. Ne uvjeravaj ga da treba ostati jer to je lekcija koju treba naučiti sam. Naučit će ju tek onda kada njega bude boljelo onako kako boli tebe. Jer njega draga moja, trenutno ne zanima kako se osjećaš ti.

Muškarac koji ostavlja ne razmišlja o tebi. Ne zanima ga što će biti s tobom. Isto tako, muškarac s kojim nisi u vezi i koji ti se iznenada prestane javljati, trenutno ne razmišlja o tebi. Razmišljat će onda kada kreneš dalje. Onda kada mu postaneš ponovno zanimljiva.

Stvari su jednostavne. Ne treba izmišljati toplu vodu.

Nema razloga da budete krpe, otirači. Za početak je dovoljno da pročitate sve moje kolumne koje su vam u svako doba dana dostupne i sve će vam biti puno jasnije. Kako bih vam što više pomogla i pružila što više besplatnog sadržaja, osim tjednog bloga, pojačat ćemo aktivnost na Instagram profilima @muskaracusaci & @sknelly_official gdje ćete svakoga dana moći čitati korisne savjete u obliku citata, tekstova, videa… Ne, nemate razloga za neuspjeh.

Naoružajte se znanjem koje vam se nudi na pladnju potpuno dostupno i besplatno.

Zašto je baš ovo Valentinovo tvoj novi početak? Jer ćeš ga proslaviti u velikom stilu – čak i ako si solo.

Zavoli se. Počasti se. Okruni se. Pusti novoga muškaraca u svoj život. Svakome muškarcu daj do znanja kako te treba tretirati. S poštovanjem – jer samo tako će se u tebe istinski zaljubiti.

I ako si jedna od onih koja je već napravila sve moguće i nemoguće greške u koracima – imam dobru vijest. Nije kasno, nikada nije kasno za novi početak.

Nazdravimo drage moje dame još jednom Valentinovu i dočekajmo ga zajedno s osmijehom 😉

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Dan žena, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave