Zaljubljen muškarac

Zaljubljen muškarac?

Kakav je zapravo – zaljubljen muškarac?

“Uistinu zagrijan muškarac, preplivat će ocean kako bi do vas došao, hodat će bos kroz trnje, i pored polomljenih nogu hodat će na rukama, i ništa ga neće spriječiti da pokaže svoj interes. Ok, mrvicu pretjerujem, ali shvatile ste poruku.”

Zaljubljen muškarac

Ovaj blog započinjem citirajući ulomak iz knjige Muškarac u šaci. Zapravo, u ovom trenutku se ne mogu sjetiti bolje rečenice kojom bih dočarala interes muškarca – onda kada je uistinu zainteresiran, sasvim moguće i zaljubljen.

U prethodnom post-u to sam vam dočarala na primjeru moje prijateljice Ane, u koju se muškarac koji je donedavno tražio “dežurni izlaz za bijeg” iz odnosa koji nije želio da se pretvori u vezu, odjednom počeo zaljubljivati. Zaljubljivati? Da, zaljubljivati.

Drage moje, tanka je linija između ljubavnog uspjeha i neuspjeha. U to su se mnoge od vas i same uvjerile.

Prisjetimo se kako su Anu, dok se zabavljala na poslovnom domjenku, dočekala 3 SMS-a i propušten poziv, od NJEGA koji je “do jučer” pričao priče kako se moraju udaljiti i kako nema vremena za neki ozbiljniji odnos. Sada su se stvari promijenile – i to drastično. U ovoj fazi, on više ne izmišlja izgovore da bi izmigoljio iz njezina zagrljaja, već sasvim suprotno – traži načine kako bi ju vidio.

U prošlome post-u spomenula sam kako je Ana, nakon spomenutog domjenka i nakon što mu nije odgovorila na poruke, primila još jedan SMS: “Dobro jutro ljepotice”. Za očekivati je naime, da će netko nakon 3 neodgovorena SMS-s i nakon neuzvraćenog poziva, u najmanju ruku biti ljut i da se neće dalje javljati – no ne i zaljubljen muškarac. Osobito ne onaj muškarac koji zna da je pogriješio u koracima i da je zbog svojih postupaka možda izgubio svaku šansu da vrati naklonost žene u koju je (odjednom) zaljubljen.

Ključno je pitanje – što činiti u situaciji poput ove? Je li se Ana trebala smekšati i prepustiti čarima nove-stare ljubavi ili glumiti ledenu nedostupnu kraljicu? Niti jedno ni drugo – što zapravo učini većina žena – i onda se pitaju zašto se obećavajući odnos nije dalje razvijao i pretvorio u nešto što se zove veza.

Prijateljica?! Ne, želim da mi budeš cura!

Što je dakle, učinila Ana? Probudivši se i ugledavši njegov 4. SMS, odlučila je poslati odgovor: “Dobro jutro, 🙂 “. Zašto i ne bi poslala odgovor? Ona je sretna, dobro se zabavila i njegova pažnja joj dakako imponira. To s druge strane ne znači da će poletjeti kada on kaže “hop”. Odmah ju je nazvao – kao da je cijelo vrijeme držao mobitel u rukama. Razgovor je bio vrlo zanimljiv, pa evo i nekih dijelova:

“Činiš se dobro raspoložena, pretpostavljam da si se dobro zabavila sinoć?” – upitao je.

“Jesam”, uzvratila je zadovoljno, “Zaista sam se dobro provela! Sjajan party!”

“Ma je li, sigurno je bilo raznih interesenata, ha? – promrmljao je pomalo nervozno, nastojeći ubaciti dozu humora.

“Kada bih rekla da nije, lagala bih” – odgovorila je uz smijeh.

“Netko poseban možda? Jesi li upoznala koga… hmm.. ono, da ti se sviđa?”

“Kada bih ti odgovorila na to pitanje, morali bismo biti najbolji prijatelji, a jesmo li? Želiš da ti budem najbolja frendica? – upitala je vrlo mazno i koketno, uz stanovitu dozu drskosti.

“Prijateljica?! Ne, želim da mi budeš cura! Sviđaš mi se Ana, sviđaš mi ne više nego ijedna do sada. Ne znam što mi se dešava, ne znam.. znam da sam svašta rekao u posljednje vrijeme, sam sebi postajem kontradiktoran, ali mislim da sam pogriješio… zapravo siguran sam da sam pogriješio … no nećemo preko telefona. Želim te vidjeti danas, sada, odmah!”

“Zanimljivo” – uzvratila je smireno uz dozu koketerije. To su bile riječi kojima se nije nadala. Imala je osjećaj da će joj srce iskočiti iz grudi od uzbuđenja, no zadržala je smirenos nastavivši – “Ne mogu sada, zaista, još bih malo ljenčarila u krevetu. Baš mi se leži u krevetu i ne radi ama baš ništa!

“Ja bih rado došao i pravio ti društvo” spretno se našalio. “Vodim te na večeru, može? Ima jedno mjesto na koje sam te oduvijek želio odvesti!”

Oduvijek želio odvesti?? On je vraski humorističan, pomislila je, pa što ju onda nije tamo već odveo. Imao je bezbroj prilika. Prokletnik. No dobro, zadržala je te misli za sebe (i naravno za najbolje prijateljice 🙂 )

“Sada si me zaintrigirao, možda i prihvatim tvoj poziv, ali večeras već imam nešto dogovoreno.” To je zapravo bila istina. Muškarac kojeg je upoznala na domjenku pozvao ju na piće. Na koje je namjeravala otići. Shvatila je da se mora okružiti i drugim ljudima i ne dozvoliti mu da uzima njezine misli i vrijeme, 24 sata na dan. Svakako se činilo da to nije zaslužio.

“Imaš, imaš nešto dogovoreno? Izlaziš s nekim?” – promrmljao je nervozno i nestrpljivo. Nije bio muškarac koji gubi kontrolu, no uočila se nervoza u njegovu glasu.

“Hmm, zadnje što se sjećam je da mi nismo u vezi jer ti nisi spreman na obavezu, pa da i izlazim s nekim drugim, bi li te to smetalo?” – uzvratila je cijelo vrijeme koketirajući (ovdje je jako bitno kako je izgovorila neke rečenice – koketno umjesto optuživačkog tona).

“Bi, smetalo bi mi, jako bi mi smetalo. Zaljubljen sam u tebe Ana.”

U idućem blog post-u čeka uzbudljiv nastavak priče. Do tada, pratite novosti na službenoj  facebook i web stranici.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako tražite idealan poklon, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću. Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave