ZAINTERESIRAN MUŠKARAC? Kako zainteresirati nezainteresiranog muškarca?

ZAINTERESIRAN MUŠKARAC

ZAINTERESIRAN MUŠKARAC? Kako zainteresirati nezainteresiranog muškarca?

„Zainteresiranog muškarca lako je prepoznati. To je onaj koji zove svaki dan pa čak i nekoliko puta dnevno, zanima ga gdje ste, što radite, želi vas čuti i vidjeti što je češće moguće.“

„Zainteresiran muškarac je lako prepoznatljiv jer kada nešto želi on pomiče brda: ne postoji udaljenost, vrsta prezaposlenosti ili vremenska nepogoda koja će ga spriječiti da stupi s vama u kontakt ako to doista želi. I da, ako nema mobitela, telefona, interneta, poslati će vam goluba pismonošu, ali će stupiti u kontakt s vama.“

ZAINTERESIRAN MUŠKARAC

Ovo su samo kratki isječci iz knjige „Muškarac u šaci“ gdje je detaljno prikazano što zapravo potiče interes muškarca i zbog čega dolazi do gubitka interesa s njegove strane.

Vjerujem da su se mnoge od vas puno puta suočile sa situacijom u kojoj ne mogu naći objašnjenje za ponašanje „svog muškarca“ (bilo da je u pitanju muškarac s kojim ste u vezi ili onaj koji u vašim očima ima potencijal za vezu). Sve bi bilo zapravo vrlo jednostavno da je muškarac od početka zainteresiran ili nezainteresiran te da nema iznenadno neobjašnjivih promjena u njegovom ponašanju. Činjenica da možete potaknuti interes naizgled nezainteresiranog muškarca je svakako ohrabrujuća, no što kada zainteresiran muškarac odjednom postane nezainteresiran za vas? Što ako vas odjednom prestane zvati i uvijek je „prezauzet“ kada se vi javite njemu? Što se dogodilo da je „gospodin SAVRŠENI“ koji je do jučer spretno lovio svaku mrvicu vaše pažnje, preko noći postao „gospodin NEDOSTUPNI“ ili „gospodin KOJEG JEDNOSTAVNO NEMA“? Prvo pitanje koje se postavlja je zašto se to dogodilo/događa ili će se dogoditi? I kako spriječiti takav rasplet situacije? To se najčešće događa u fazi početnog viđanja, kada muškarac i žena izlaze na prve spojeve ili u početnoj fazi veze (otprilike prvih 6 mjeseci).

U toj početnoj fazi viđanja i žene i muškarci „važu“ i proučavaju osobu s kojim se viđaju. U pravilu, žene vrlo brzo donose sud da li je dotični muškarac „materijal za vezu“ ili ne, dok muška razmišljanja u početku ne idu tako daleko u budućnost. Ipak, nakon određenog vremena i muškarac dolazi u fazu razmišljanja u kojoj procjenjuje da li sa ženom s kojom se viđa želi nešto više (pod time podrazumijevam vezu) ili samo neobavezujući odnos. Reći ću vam nešto zanimljivo. Vrlo je tanka linija između oba moguća scenarija. Što konkretno učiniti da biste potaknuli interes suprotnog spola? Ako želite postići da vas muškarac ne može izbaciti iz glave, morate potaknuti njegovu znatiželju. Što dalje? Nastavak slijedi! 🙂

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

VIP Valentinovo Coaching Paket

Mjesec ljubavi je tu, a ovo Valentinovo može biti novi početak jedne uzbudljive pustolovine zvane – ljubav. Ljubav može biti divna – onda i samo onda kada je uzvraćena. Naime, kada uzmete svoj ljubavni život i svoje ruke i kada znate što činite – sve postaje jednostavno.

Neka ovo Valentinovo obilježi vaš ljubavni preokret!

Ako trebate moju pomoć u rješavanju vašeg specifičnog ljubavnog problema, rezervirajte svoj VIP Valentinovo Coaching Paket i radite sa mnom 1 na 1. Više informacija o paketu naći ćete klikom na link.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

P.S.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Valentinovo, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review

2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@muskaracusaci.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave