ZAINTERESIRAN MUŠKARAC 2: Gdje je nestao „Muškarac koji obećava“?

Share on facebook
Facebook

ZAINTERESIRAN MUŠKARAC 2: Gdje je nestao „Muškarac koji obećava“?

Suvremeni priručnici o ljubavnim vezama podučavaju vas određenim pravilima koja trebate slijediti da biste ostvarili ljubavnu sreću. Nerijetko iste ljubavne savjete čitate i u vašim omiljenim časopisima. Dobro znate da ukoliko želite zainteresirati muškarca koji vam se sviđa, ne smijete djelovati očajno, nasrtljivo i nesigurno. Mislite da znate dovoljno. Savršeni frajer, nevjerojatna kemija, stotinu tema za razgovor – da, on bi mogao biti pravi materijal za vezu. Samo je pitanje vremena kada će ovaj prekrasni muškarac reći: „Želim biti s tobom i samo s tobom“. Problem nastaje kada on to ne učini. Prolaze dani, tjedni i mjeseci, a vi i dalje strpljivo čekate. Sve dok ne izgubite strpljenje i odlučite razjasniti situaciju – na kraju krajeva vrijeme je da saznate kamo sve ovo vodi i koji je vaš status u vezi koja nije niti definirana kao veza. On, zbunjen, kao da ne razumije pitanje odgovara: „Ne razumijem – pa i ovako nam je dobro. Čemu to sad?“ Kao da je pao s Marsa, on odjednom ništa ne razumije. Nedugo zatim, dotični nestaje s lice zemlje i tu dolazimo do spomenutog fenomena „Nestalog muškarca“. Pomišljate „Ma nemoguće, sve je bilo savršeno – možda mu se nešto dogodilo?“

ZAINTERESIRAN MUŠKARAC 2

Slijedi faza  razočarenja i ogorčenja. Donosite zaključke (često i oprečne):

 1. Našao je drugu.
 2. On nije tip za vezu.
 3. Zbog trauma iz prethodne veze možda nikad i neće biti spreman za vezu.
 4. On je prezaposlen i trenutno ne može ostvariti kvalitetan odnos.
 5. Cijelo vrijeme vas je „zavlačio“ i od prvog dana želio samo zabavu.
 6. Sve što je do sada rekao je bila laž.
 7. Vratit će se već…

Za početak, idemo riješiti ove dileme jednu po jednu pa evo i odgovora:

 1. Moguće.
 2. Bullshit.
 3. Bullshit.
 4. Ne nužno.
 5. Ne nužno.
 6. Ne nužno.
 7. Moguće.

Sada kada smo riješili i te dileme, prije nego što ga počnete tražiti na popisu „nestalih“ evo i dva moguća i najčešća odgovora na pitanje: Zašto je nestao „Muškarac koji obećava“?:

 1. Od početka je bio zainteresiran samo za neobavezno viđanje. I nije želio ništa više od toga.
 2. Želio je nešto više. Jednostavno se PREDOMISLIO.

Zašto muškarci ponekad čine ono što čine i kako objasniti njihove vama nelogične i neobjašnjive poteze? Gdje je uistinu nestao „Muškarac koji obećava“?

Loša vijest je ta da istina ponekad može biti surova. Dobra vijest je da vi možete uvelike utjecati na razvoj svake ljubavne situacije pa čak i one koja u startu ne obećava puno. Pitanje je kako?

Do idućeg posta pratite novosti na www.muskaracusaci.com 🙂

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave