Voli me, ne voli me, voli me – neočekivan obrat

Facebook

Voli me, ne voli me, voli me – neočekivan obrat!

Voli me, ne voli me, voli me…Subota, pijem jutarnju kavu i čitam vaše E-mail-ove. Mnoge od vas su se našle u priči Ane i stoga jedva čekam ispričati vam nastavak. Ana je moja frendica, ali Ana je i svaka od vas.

“Kako vratiti interes muškarca” jedno je od vaših najčešćih pitanja, kao i vječna dilema – Je li moguće postići da se nezainteresiran muškarac ponovno zainteresira te naposljetku u vas i zaljubi? Evo i odgovora: MOGUĆE JE.

 

Voli me, ne voli me, voli me

Poljubac koji će mu nedostajati

Drage moje čitateljice, prisjetite se osjećaja kada vam se netko toliko sviđao da vam je sama pomisao na njega oduzimala dah. Ponekad ne biste znale što reći i kako se ponašati u prisustvu osobe koja vam se toliko sviđa. Još ako je sviđanje obostrano – uzbuđenje je neopisivo. Šteta bi bilo da nešto tako dobro i obećavajuće propadne. Nažalost, to se nerijetko i događa. U Aninom slučaju, došlo je do određenog zahlađenja s njegove strane, a daljnji razvoj situacije je uvelike ovisio o njoj – o njezinim reakcijama i postupcima.

U prošlom blog post-u došli smo do dijela priče gdje je nakon večere uslijedio savršen poljubac Ane i njezinog muškarca.  Poljubac, pitate se, iako mu je jasno dala do znanja da ju ne zanima površno viđanje i veza bez obaveza? Zaštu mu je Ana dozvolila da je poljubi? Kakav je to poljubac?  Odgovor je vrlo jednostavan: poljubac koji ostavlja nadu. Poljubac koji će pamtiti. Poljubac koji će mu nedostajati.

Pouka? Ako želite da se muškarac u vas zaljubi, onda ga morate zbuniti. Ne smije vas “lako pročitati”.

Voli me, ne voli me, voli me – neočekivan obrat

Sutradan, nakon večere, tijekom jutra Ana je dobila zanimljiv SMS: “Sinoć mi je bilo jako lijepo, nadam se da ćemo to uskoro ponoviti 🙂 “.

“Smješko”, pomislila je. Nisam već dugo od njega dobila smješka. Zanimljivo.

I…što mislite, što mu je odgovorila? Ništa (iako je pomisao na uzbudljivo dopisivanje bila vrlo primamljiva). Jednostavno je odložila mobitel. Ima vremena za odgovor. Sada se njoj ne žuri.

Isti dan navečer zazvonio je mobitel. Slučajno je baš u to vrijeme bila pod tušem pa se nije uspjela javiti no vrlo brzo je uslijedio novi poziv na koji se javila. “Ljepotice pa gdje si ti? Zvao sam te i pisao sam ti jutros.”

Ana se spremala na domjenak od suradničke tvrtke kojem se ujedno i radovala, znajući da će tamo biti puno novih ljudi – što je idealna prilika da skrene misli od svakodnevnice i razmišljanja O NJEMU. Trebala je vrijeme za sebe, novo okruženje, nove ljude i nove teme. Bila je vesela, a to se i osjetilo u tonu glasa kada mu je rekla da se upravo sprema na domjenak. Pritom se uopće nije opravdavala zašto mu nije odgovorila na SMS. Djelovala je veselo, ali se moglo osjetiti da želi što prije završiti razgovor (jer joj je ostalo malo vremena za spremanje). 

3D-Muskarac-u-vezi-web

Neko piće, ha?

“Dobro, vidim da žuriš.”- konstatirao je. “Možda bi nakon tog domjenka mogli na neko piće, ha?”

“Možda” – uzvratila je, “ali ne mogu ti ništa obećati, jer ne znam do kada će ovo trajati..”

“Ne moraš ostati do kraja … ako mi dozvoliš da te malo otmem” – predložio je s uzbuđenjem u glasu.

“Otmeš? Hmm…zvuči zanimljivo”- zaključila je. “A sada, sada stvarno moram ići. Čujemo se, može?”

Što je bilo dalje? Nastavak slijedi u  idućem blog post-u!

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖