Tajne uspješnog flerta

Tajne uspješnog flerta?

Tajne uspješnog flerta

Koje su uistinu tajne uspješnog flerta? I koje su greške u interakciji sa suprotnim spolom, a kojih mnoge od vas uopće nisu svjesne? Dobivam puno vaših pitanja na ovu temu što me potaknulo da vam ukažem na neke izuzetno važne i korisne informacije kada je u pitanju flert.

Drage moje dame, ako znate pravilno koketirati, na pola puta ste do uspjeha – bilo da želite upoznati onog pravog ili već znate kojeg muškarca želite impresionirati. Neke su žene prirodno nadarene za flert i vrlo uspješno koketiraju sa suprotnim spolom, nekima zavođenje nikako ne polazi za rukom, dok su neke žene jednostavno naučile tajne uspješnog flerta.

Što zapravo znači pravilno koketiranje? SVE.

U prošlom blog post-u dotaknula sam se teme magične privlačnosti i općenito privlačenja suprotnog spola – pa idemo dalje korak po korak. Pretpostavimo da si fizički privukla muškarca kojeg želiš privući. Uspješan flert će te dovesti tamo gdje želiš – ON neće prestati razmišljati o tebi, upravo o tebi. Zašto? Kada su u pitanju muškarci i flert, početni zanos jači je od razuma.

Idemo najprije definirati glavnu pogrešku  koju mnoge od vas čine nesvjesno, želeći ostvariti kvalitetniji odnos s muškarcem koji djeluje kao „materijal za nešto više“. 

Flert prestaje prerano.

Prerano prestajete s koketiranjem. A on, on izgubi interes puno brže nego što ga dobije. To je jedan od razloga zbog kojih vam on obeća da će vas nazvati, a to ne učini. Što točno želim time reći? Puno puta se događa da u prvih nekoliko susreta žene i muškarca sve bude nevjerojatno uzbudljivo, zabavno, nedorečeno… Sve dok se vatra naglo ne ugasi (u nekim slučajevima prije, u nekima kasnije). Ona je nevjerojatno vješta koketa, zabavna i nedorečena, nije čak niti sigurna koliko joj se uopće dotični frajer sviđa – sve dok ne postane sigurna i dok ga ne procijeni „materijalom za vezu“. Tada pada i posljednja cigla “zida neosvojive“ i ona se prepušta ugodnosti odnosa “koji će se sasvim sigurno pretvoriti u vezu”. Postaje zaineresiranija, dostupnija i privrženija, želeći ostaviti dojam dobre djevojke koja želi nešto ozbiljnije. U velikom broju slučajeva, za njega tada sve postaje predvidivo i pogodite što? Tada ona čuje slavnu rečenicu „Čujemo se“, a on ode potražiti neku s kojom će osjetiti novo uzbuđenje flerta. Zvuči poznato?

OK, idemo zaključiti nešto što će biti polazna točka za uspješan flert.

Flert ne prestaje.

I nakon 3 mjeseca viđanja morate biti jednako zanimljive kao i na 1.,2. ili 3. spoju. Najvažnije je da nikada ne bude dosadno.

Evo jednoga primjera moje dobre prijateljice koja nikako nije imala sreće s muškarcima koji su joj se sviđali. Na duže staze, uvijek bi zainteresirala one koji ju nisu previše zanimali. Suprotno tome, s onim koji joj se jako sviđao, uvijek bi krenulo dobro, ali sve je to bilo kratkoga vijeka. Ona je inače, dobar primjer vješte kokete – barem kada je u pitanju koketerija s muškarcem za kojega nije bila pretjerano zagrijana. U suprotnom, kada bi joj se muškarac jako svidio, vrlo brzo bi se pretvorila u umiljatu mica-macu koja zadovoljno prede u naručju svojega princa na bijelome konju. Kada bi princ na bijelom konju odjahao u suton, vrlo brzo bi prestao postojati princ  i ostao je samo “konj koji se ne javlja”. Odlučila sam s njome detaljno poraditi na umijeću koketiranja i izbjegavanja početničkih pogrešaka te su se stvari vrlo brzo počele mijenjati. Tako brzo i nevjerojatno, sa ni sama nije mogla vjerovati što se događa. Nastavak priče kao i tajne uspješnog flerta slijede u idućem blog post-u, a do tada pratite službenu facebook i web stranicu www.muskaracusaci.com. I pišite mi i dalje! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako tražite idealan poklon, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću. Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave