Facebook

Tajne uspješnog flerta?

Tajne uspješnog flerta

Koje su uistinu tajne uspješnog flerta? I koje su greške u interakciji sa suprotnim spolom, a kojih mnoge od vas uopće nisu svjesne? Dobivam puno vaših pitanja na ovu temu što me potaknulo da vam ukažem na neke izuzetno važne i korisne informacije kada je u pitanju flert.

Drage moje dame, ako znate pravilno koketirati, na pola puta ste do uspjeha – bilo da želite upoznati onog pravog ili već znate kojeg muškarca želite impresionirati. Neke su žene prirodno nadarene za flert i vrlo uspješno koketiraju sa suprotnim spolom, nekima zavođenje nikako ne polazi za rukom, dok su neke žene jednostavno naučile tajne uspješnog flerta.

Što zapravo znači pravilno koketiranje? SVE.

U prošlom blog post-u dotaknula sam se teme magične privlačnosti i općenito privlačenja suprotnog spola – pa idemo dalje korak po korak. Pretpostavimo da si fizički privukla muškarca kojeg želiš privući. Uspješan flert će te dovesti tamo gdje želiš – ON neće prestati razmišljati o tebi, upravo o tebi. Zašto? Kada su u pitanju muškarci i flert, početni zanos jači je od razuma.

Idemo najprije definirati glavnu pogrešku  koju mnoge od vas čine nesvjesno, želeći ostvariti kvalitetniji odnos s muškarcem koji djeluje kao „materijal za nešto više“. 

Flert prestaje prerano.

Prerano prestajete s koketiranjem. A on, on izgubi interes puno brže nego što ga dobije. To je jedan od razloga zbog kojih vam on obeća da će vas nazvati, a to ne učini. Što točno želim time reći? Puno puta se događa da u prvih nekoliko susreta žene i muškarca sve bude nevjerojatno uzbudljivo, zabavno, nedorečeno… Sve dok se vatra naglo ne ugasi (u nekim slučajevima prije, u nekima kasnije). Ona je nevjerojatno vješta koketa, zabavna i nedorečena, nije čak niti sigurna koliko joj se uopće dotični frajer sviđa – sve dok ne postane sigurna i dok ga ne procijeni „materijalom za vezu“. Tada pada i posljednja cigla “zida neosvojive“ i ona se prepušta ugodnosti odnosa “koji će se sasvim sigurno pretvoriti u vezu”. Postaje zaineresiranija, dostupnija i privrženija, želeći ostaviti dojam dobre djevojke koja želi nešto ozbiljnije. U velikom broju slučajeva, za njega tada sve postaje predvidivo i pogodite što? Tada ona čuje slavnu rečenicu „Čujemo se“, a on ode potražiti neku s kojom će osjetiti novo uzbuđenje flerta. Zvuči poznato?

OK, idemo zaključiti nešto što će biti polazna točka za uspješan flert.

Flert ne prestaje.

I nakon 3 mjeseca viđanja morate biti jednako zanimljive kao i na 1.,2. ili 3. spoju. Najvažnije je da nikada ne bude dosadno.

Evo jednoga primjera moje dobre prijateljice koja nikako nije imala sreće s muškarcima koji su joj se sviđali. Na duže staze, uvijek bi zainteresirala one koji ju nisu previše zanimali. Suprotno tome, s onim koji joj se jako sviđao, uvijek bi krenulo dobro, ali sve je to bilo kratkoga vijeka. Ona je inače, dobar primjer vješte kokete – barem kada je u pitanju koketerija s muškarcem za kojega nije bila pretjerano zagrijana. U suprotnom, kada bi joj se muškarac jako svidio, vrlo brzo bi se pretvorila u umiljatu mica-macu koja zadovoljno prede u naručju svojega princa na bijelome konju. Kada bi princ na bijelom konju odjahao u suton, vrlo brzo bi prestao postojati princ  i ostao je samo “konj koji se ne javlja”. Odlučila sam s njome detaljno poraditi na umijeću koketiranja i izbjegavanja početničkih pogrešaka te su se stvari vrlo brzo počele mijenjati. Tako brzo i nevjerojatno, sa ni sama nije mogla vjerovati što se događa. Nastavak priče kao i tajne uspješnog flerta slijede u idućem blog post-u, a do tada pratite službenu facebook i web stranicu www.muskaracusaci.com. I pišite mi i dalje! 🙂 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖