Tajne flerta – što sve možete postići samo ako znate kako

Facebook

Tajne flerta – što sve možete postići samo ako znate kako?

 

U čemu se krije tajna uspjeha kada su u pitanju muškarci? Koje su tajne flerta i što sve možete postići samo ako znate kako? Drage moje čitateljice, kao što sam najavila u prethodnom blog post-u, danas ćemo nastaviti pričati o tajnama uspješnog flerta, a s obzirom da se ovaj post nadovezuje na prošlotjedni, savjetujem sve koje ga nisu pročitale da to učine, prije nego nastave s čitanjem.

Mnoge su se od vas prepoznale u priči moje prijateljice, koja naprosto nije imala sreće s muškarcima (barem s onima koji su joj se sviđali). Uvijek bi ju obasipali pažnjom muškarci za koje nije pokazivala prevelik interes. Zvuči poznato? Još je veća ironija u tome što joj se ponekad događalo da se i onaj muškarac koji joj se isprva nije sviđao, naglo ohladio – baš onda kada bi se ona zainteresirala za njega. Samo ću vam reći jedno – ništa nije slučajno. U čemu se krije tajna uspjeha s muškarcem koji vam se ludo sviđa?

Tajne-flerta-web

Tretirajte ga jednako kao i onog koji vam se i ne sviđa baš toliko

To će vam dati dozu neodoljivosti i neosvojivosti koja je potrebna da se muškarac zaljubi. Kada žena nije sigurna koliko joj se sviđa dotični muškarac, najčešće se ne žuri odgovoriti na njegov poziv ili  izaći na spoj te ne provodi vrijeme nestrpljivo iščekujući njegov SMS. Rezultat toga je sljedeći: On nije siguran u svoj status, a samim time raste i njegov interes za nju.

Eto, drage moje, to je razlog zbog kojeg vas oni, vama nezanimljivi dosadnjakovići još uvijek zovu na kavu. 🙂 Toliko o tome.

Vratimo se na moju prijateljicu Anu i njezin ljubavni preokret. Nakon brojnih propuštenih i propalih prilika, Ana se opet opako zagrijala za jednog frajera kojeg je upoznala preko zajedničkih prijatelja. Nazvala me rekavši: „Nelly, vrag je odnio šalu. Ovaj frajer mi se sviđa i ovaj put ne želim uprskati. Vidim da mu se sviđam, ali želim, hmm, iskreno želim da se zaljubi u mene.“„Ok, Ana, ništa lakše“ rekoh joj i tada smo krenule s „podukom“. U to vrijeme knjiga „Muškarac u šaci“ bila je tek u nastajanju pa je cijeli savjetodavni proces išao usmenim putem. Evo nekoliko važnijih savjeta koje sam dala Ani:

  • Bez obzira koliko ti se sviđa muškarac, nemoj se previše truditi oko njega.
  • Baci udicu i napravi korak unatrag. Daj mu do znanja da ti se sviđa, ali prepusti mu inicijativu.
  • Koketiraj drsko i odvažno – spontano, ali s velikom dozom samopouzdanja. Moćne rečenice su: „Što ti misliš o tome? Zanima me tvoje mišljenje o… Sigurno ćeš znati kako… Pogodi…“

3D-Muskarac-u-vezi-web

Pogodite što  se dalje dogodilo

Kako je Ana primijenila neke dobivene savjete? Evo i jednog primjera situacije u kojoj valja znati kako reagirati. Dotični muškarac je oduvijek bio omiljen među ženama, navikao dobiti ono što poželi – onda kada to poželi. S Anom se imao prilike družiti u krugu zajedničkih prijatelja i poznanika, a kako je Ana tada već znala sve tajne uspješnog flerta, nije trebalo dugo da se pojave prve iskre i da frajer „zagrize mamac“. Prilikom jednog popodnevnog okupljanja na rođendanu zajedničkog prijatelja, pozvao ju je na večeru (poziv se odnosio na taj isti dan).

Iako vrlo zainteresirana, ona nije odmah pristala, rekavši mu da će mu još javiti zbog nekih drugih planova. „Ok, javi mi, sada je pola dva, imaš vremena do četiri“ –  uzvratio je poprilično nestrpljiv i nervozan, pogledavajući na sat. „Ma je li? Dakle, imam vremena do četiri“ konstatirala je i pritom se ljupko nasmijala. Na odlasku mu je zagonetno rekla „Čujemo se“ i nije mu se javila „u zadanom roku“. Pogodite što  se dalje dogodilo?  Javio se ON njoj.

Toliko od mene do idućeg post-a. Pišite mi, pratite službenu i facebook stranicu “Muškarac u šaci”.

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖