Share on facebook
Facebook

Tajna ljubavnog preokreta

On: “Sigurno se ne ljutiš? Ne bih te htio povrijediti..”

Ona: “Nema ništa loše u iskrenosti.. čuj, daj mi malo vremena da razmislim i budem ti se javila, može? Sada moram ići jer Tein novi frajer sprema rođendanski tulum na koji sam obećala da ću doći.”

On: “Aha.. pa ok.. neću te zadržavati. Kad ćeš mi se onda… javiti?”

“Sutra”, reče ona na odlasku, uputivši mu zagonetan osmijeh, poklonivši mu kraki poljubac – u lice.

Tajna-ljubavnog-preokreta

 

Ljubavni preokret

Ovo je dio priče iz prošlotjednog blog post-a čiji nastavak slijedi u ovotjednom. Kako se nastavila priča Ane kojoj je superzainteresiran muškarac počeo “izmicati” i predlagati da se malo udalje?  Koja je tajna ljubavnog preokreta? Preokreta, da – jer to je upravo ono što se dogodilo. Svima koje prvi put čitaju blog Muškarac u šaci, svakako preporučujem da se vrate unatrag i pročitaju prethodne post-ove kako bi bile upućene u Aninu priču – od samoga početka. Priču koja je poznata svakoj od vas – u kojoj je glavni lik muškarac koji je do jučer “obećavao”, da bi se iznenadno počeo povlačiti, prorijedivši javljanje i susrete, predloživši da se malo “udaljite”.

No, prijeđimo na stvar. Što je učinila Ana i kako su se stvari promijenile u njezinom slučaju? Nakon što mu je Ana obećala da će se javiti sutradan, otišla je na tulum prijateljičinog dečka. Od tuluma nije puno očekivala, a i nije joj bilo svejedno što se muškarac u kojeg je vjerovala odjednom povlači i mijenja ploču – kao da nije u pitanju ista osoba, onaj isti frajer kojeg je upoznala. Na tulumu je bilo ok, čak vrlo zabavno, neki tipovi su joj se upucavali, bilo je zanimljivo – iako je nakon dvije čaše vina počela intenzivno razmišljati o NJEMU. Misli su joj bile negdje drugdje. Nije fer, stvarno nije fer da joj se to uvijek događa. Kao neko prokletstvo! Zašto se to uvijek događa baš njoj? Tip djeluje zainteresirano, čak zaljubljeno, a onda se pretvori u običnog, hladnog stranca. Kamo je nestalo sve što je bilo – preko  noći?

“Nisi jedina”, rekoh joj odrješito, “Ana, ovo je sasvim normalna situacija u kojoj se upravo nalaze milijuni drugih djevojaka i žena – zaista, nema razloga za paniku.”

Pogađate – dan nakon spoja, sutradan, Ana mu se nije javila – kao što je obećala. Međutim, nije se ni on javio njoj. Prošlo je tjedan dana od tada i Ana me upitala “A da mu pošaljem poruku? Samo jednu? Ha? Pa dosta sam čekala, a i rekla sam mu da ću se javiti”. “NE” uzvratih joj, “Pričekaj”.

Drage moje čitateljice, ako želite da se muškarac u vas doista i ludo zaljubi, onda mu nemojte olakšavati put do vaše naklonosti.

Muškarac se ludo zaljubljuje u onu ženu za čiju pažnju se mora izboriti. Sve ostalo se ne računa.

Promjena scenarija

Prošlo je još nekoliko dana i zazvonio je telefon. Pogodite što? Na Anino iznenađenje, zvao je ON. Nije se javila, no nazvao ju je ponovno za nekih pola sata: “Heej, ljepotice pa di si ti meni? Ja sam se danas vratio iz Švicarske i baš sam iscrpljen od posla. Kako si mi ti?” upitao je ponašavši se kao da se ništa nije dogodilo. Ana je bila vrlo ljubazna, rekavši da je super i da je trenutno okupirana nekim novim projektom koji joj ne ostavlja puno slobodnog vremena. “Aha, a o čemu se radi, ako smijem znati…mogu li ti kako pomoći? Znaš da sam uvijek tu za tebe.”

UVIJEK TU ZA TEBE? – ironično, pomislila je. Svejedno, nije dozvolila da ju njegove izjave izbace iz takta. “Čuj, ja ti se sada stvarno žurim, pričat ćemo sutra, nazovem te, može? – upitala je, djelujući ljubazno, ali kao da što prije želi završiti razgovor. “Može, naravno draga, nazovi me tu sam. Što god ti zatreba, tu sam!” odgovorio je.

Ovdje se već uočava promjena scenarija.

Je li ga Ana nazvala sutradan, onako kako mu je obećala? Nije. Dan nakon toga nazvao je on nju.

“Pa di si? Jesi zaboravila na mene? Baš mislim o tebi … što kažeš da odemo na večeru..večeras?”.

“Kako bih zaboravila na tebe” uzvratila je koketno i pomalo ironično, “Hmm..zvuči primamljivo, ali morat ću te odbiti večeras, imam neke planove..”

“Dobro, a sutra, sutra možeš?” upitao je pomalo nervozno.

“Nažalost ne mogu ti ništa obećati ni za sutra, ali prekosutra bi baš mogli na večeru…” konstatirala je uz dozu koketerije.

Primjećujete li promjenu u njegovu ponašanju? Stvari se počinju mijenjati Ani u prilog, no nije ovo sve. Što se dogodilo za dva dana na večeri i što mu je Ana rekla, a da ju je on nakon toga želio čuti svaki dan?

Nastavak priče slijedi u idućem blog post-u.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Zašto će se on IPAK javiti

Zašto će se on IPAK javiti On se ipak javio!!!! – jutros mi javlja sretno i uzbuđeno, jedna od vas, dragih i vjernih čitateljica. Zapravo često od vas dobivam ovakav feedback.

Nastavi čitati