Facebook

Sviđaš mi se, onako kao nijedna do sada

Jedna od rečenica koju svaka žena želi čuti zasigurno jest: “Sviđaš mi se, onako kao nijedna do sada!” Bilo da rečenica dolazi od nebitnog udvarača ili od muškarca koji joj se uistinu sviđa.

Svi koji prate blog znaju koliko se Ani sviđao ON, muškarac s kojim je započela neku vrstu veze, muškarac koji je skidao zvijezde s neba i zatim se u trenu ohladio i izgubio interes. Ana je znala što treba učiniti da bi vratila njegov interes, i dogodilo se upravo ono što je željela – ON je ponovno bio onaj kojeg je upoznala, zainteresiraniji nego ikada, i naposljetku – zaljubljen. Dobila je ono što je željela i dobila je riječi koje je željela čuti “Sviđaš mi se, onako kao nijedna do sada”. No ono što nije očekivala, jest da će te iste riječi čuti i od drugog muškarca, muškarca koji joj se na neki način, također sviđao.

Sviđaš mi se

Sviđaš mi se, onako kao nijedna do sada

Pijem treći Nescafe danas. Iako umorna, još neraspakirane torbe s putovanja, ne propuštam vam pisati. Pročitala sam nekolicinu vaših E-mail-ova i drago mi je što vas je priča o Ani toliko inspirirala. Zapravo, bilo je za očekivati, jer svi smo mi Ana, mnogima se događaju upravo iste stvari kao Ani, isti ili slični ljubavni zapleti i svaka od vas želi znati što učiniti u određenoj situaciji.

“Sviđaš mi se, kao nijedna do sada” – sjećam se i ja ovih riječi kada su bile upućene meni i uvijek mi izmame osmijeh na licu. No o tome ćemo neki drugi put.

Vratimo se mi na Anu. U prošlom blog post-u Ana je susrela muškarca kojeg je upoznala na jednom domjenku te je nakon toga izašla s  njim na jedno piće. Bilo je to u vrijeme kada je Ana pokušavala vratiti interes muškarca u kojeg je bila zaljubljena. S obzirom da joj je naum uspio i da je postala službeno i djevojka muškarca koji ju je uistinu zanimao, odnos s muškarcem kojeg je upoznala na domjenku ostao je samo na povremenom dopisivanju.

I sada kada ga je susrela na otvorenju obližnjeg kluba, činio joj se neopisivo zgodan i zanimljiv. Kao da je u njemu vidjela nešto što nije vidjela prije. Godile su joj njegove riječi. “Izgledaš kao milijun dolara Ana” još joj je odzvanjalo u glavi. Činilo joj se da ne uspijeva sakriti osmijeh na licu dok priča s njim. Ipak, nastavila je opuštenu komunikaciju, ignorirajući ljubomoru svojeg dragog koji je, vidjevši ju u srdačnoj komunikaciji s drugim muškarcem, odjednom naglo izgubio volju za šarmiranjem sve i jedne hostese u prostoriji. Prisjetimo se kako je “doletio” u sekundi i prigrlio ju s leđa ne bi li pokazao nepoznatom suparniku gdje mu je mjesto. Zatim je otišao do šanka po piće, no na njegovu nesreću, red na šanku bio je nešto duži negoli je očekivao.

U to vrijeme Ana je nastavila ugodnu konverzaciju s Tiborom. Činilo se da pričaju o svemu, a opet ni o čemu. Nije prošlo dugo vremena prije nego li je postala svjesna da se razgovor pretvorio u koketiranje, toliko intenzivno da je postajalo sve zabavnije. Nije osjećala grižnju savjesti jer, na kraju krajeva, željela je pokazati svojem dragom da je i ona, kao i on, poželjna drugom spolu. Ako želi takvu igru, dobit će ju, pomislila je.

“Tibore, sigurna sam da bi svaka žena u ovoj prostoriji pala na tvoj šarm”, konstatirala je lukavo se nasmijavši.

“Siguran sam”, odgovorio je, “ali vidiš, mene zanima samo jedna”.

“Ali ta jedna, ona nije došla sama, ona, hmm, ona nije slobodna…” – odgovorila mu je koketno, ali istovremeno postavivši granicu i dajući mu od znanja da ima nekoga.

Očekivala je nešto drugo, očekivala je da će se povući. U kratkom i površnom poznanstvu nije upoznala njegovu drsku stranu, osobinu koja ju je strašno privlačila kod muškarca.

“To je manje bitno, manje bitno kada znaš što želiš”, odgovorio je uz popriličnu dozu samopouzdanja.

“Stvari su jednostavne Ana. Sviđaš mi se, onako kao nijedna do sada”, približio joj se rekavši joj to onako intimnije, tako da to čuje samo ona.

Osjećala je kako joj trnci prolaze kroz tijelo. Nije očekivala ovakav odgovor. Ali joj se svidio.

U tome trenu stigao je njezin dragi noseći martini, prekinuvši ovo malo druženje. Nije čuo što je nepoznati muškarac govorio njegovoj djevojci, ali sasvim sigurno – dalo se naslutiti da je u pitanju bila neka vrsta upucavanja. Nije želio pokazati ljubomoru, ali ju je teško skrivao.

“Draga, želim da nekoga upoznaš”  – rekao je pomalo nadmeno, ne pokazujući ni najmanji interes da upozna muškarca koji je pričao s njegovom djevojkom. Činilo se da mu samo želi pokazati mjesto.

Pouka dana? Ako vas muškarac uzima zdravo za gotovu, suptilno mu pokažite da ima konkurenciju. 

Što je bilo dalje? Uzbudljiv nastavak očekuje vas u idućem blog post – u.

Trailer Muškarac u šaci

Drage moje dame, napokon je izašao i trailer za knjigu Muškarac u šaci. U samo 4 dana, video objavljen na Facebook stranici ima preko 10 000  vaših pogleda, a od danas video možete pogledati i na you tube kanalu:

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Savršena žena

Savršena žena? Trebate li težiti savršenstvu? Hoće li se muškarac u vas zaljubiti, ako je sve na vama savršeno? Naravno da neće. Muškarci se zaljubljuju u žene koje smatraju posebnima,

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖