Sviđaš mi se, ali…

Sviđaš mi se, ali…

Sviđaš mi se, ali...

“Ok, znači slažeš se da se viđamo tu i tamo, onako, da nam bude lijepo i zabavno, bez obaveza.. Mene sada neće biti deset dana zbog one poslovnice u Švicarskoj, moram srediti neke stvari u firmi jer sve ovisi o meni i tako to…” reče on i ostade živ. “Sviđaš mi se, ali…ali sada nije pravo vrijeme za nešto više od ovoga što imamo… ne mogu ti obećati nešto što trenutno ne mogu ispuniti…” Tako je išla priča moje Ane (čiji uvod možete pročitati u prethodnim blog post-ovima).

Ne može ili neće?

Ne može ili neće? Velika je razlika. Vjerojatno ste već čule ovakvu priču od muškarca – možda od onog s kojim ste se viđale ili priča nalikuje na ono što su vam prepričavale frendice, tražeći savjet koji će im pomoći da se osjećaju malo bolje u ovakvoj situaciji.

Dakle, ne može ili neće? Može, ali NEĆE – u većini slučajeva. Uostalom, zašto bi nešto i obećavao ako mu i ovo prolazi? Malo ulaže, puno dobiva i to bez obaveza. Bez obzira koliko žena bila zanimljiva, pametna, lijepa… ako je uvijek tu i dostupna kada se on javi i poželi ju vidjeti – on ne mora ništa dodatno ulagati u odnos koji je i ovako dobar. Uzmimo da je u pitanju igrač – onda se ne mora odreći ni blagodati avantura, uzbuđenja i raznoraznih prilika koje mu se mogu ukazati. Sviđaš mi se, ali…

Da, tako priča ide. A kako je išla Anina priča? U većini slučajeva,  u ovakvoj situaciji, žene reagiraju na sljećeće načine:

  • Emotivno, povrijeđeno i razočarano: “Mislila sam da si drugačiji…”
  • Ljutito: “Što si ti misliš, tko si ti? Samo si me zavlačio! Ne želim te više vidjeti…”
  • Pasivno agresivno: “Dobro, kad si takav, neću ti smetati…”
  • Frajerski (ne želeći pokazati očaj): “Ok i meni to odgovara”.

Bez obzira na neku od navedenih reakcija, ako se nakon toga opet nastave viđati – bingo! Službeno se nalaze “u vezi bez obaveza” kojoj nema kraja, osim kada dođe kraj.

Kako okrenuti karte

Dobro, razjasnili smo neke stvari no što je učinila Ana? Njezina prednost je u bila  tome što je znala što očekivati i kako reagirati. Mogla se unaprijed pripremiti, smiriti emocije i tenzije i postupiti onako kako je najbolje u navedenoj situaciji. Na “spoj” (odnosno razgovor “Sviđaš mi se, ali…”), došla je savršeno dotjerana,  smirena  i sigurna u sebe. Evo kako je tekao razgovor:

On:  “Ana, gle..čuj, sviđaš mi se, hmm, sviđaš mi se jako.. Iskreno ne znam gdje ovo sve vodi s tobom, ali ne bih te htio izgubiti. Trenutno mi se svašta događa u životu vezano uz posao i ne znam koliko imam mjesta i vremena za nešto ozbiljnije, ali htio bih da se ipak viđamo ponekad..”

Ona: “Ok, razumijem, ti želiš vrijeme za sebe. Možda si u pravu, možda bi se i trebali malo udaljiti”.

On:  “Ok, znači slažeš se da se viđamo tu i tamo, onako, da nam bude lijepo i zabavno, bez obaveza.. Mene sada neće biti deset dana zbog one poslovnice u Švicarskoj, moram srediti neke stvari u firmi jer sve ovisi o meni i tako to…Sviđaš mi se, ali…ali sada nije pravo vrijeme za nešto više od ovoga što imamo… ne mogu ti obećati nešto što trenutno ne mogu ispuniti…”

Ona: “Hmm… hvala ti  na iskrenosti. Dobro da si mi ovo rekao jer i ja sam malo razmišljala o našem odnosu. Morat ću još malo razmisliti  o svemu tome…”

On: “Sigurno se ne ljutiš? Ne bih te htio povrijediti..”

Ona: “Nema ništa loše u iskrenosti.. čuj, daj mi malo vremena da razmislim i budem ti se javila, može? Sada moram ići jer Tein novi frajer sprema rođendanski tulum na koji sam obećala da ću doći.”

On: “Aha.. pa ok.. neću te zadržavati. Kad ćeš mi se onda… javiti?”

“Sutra”, reče ona na odlasku, uputivši mu zagonetan osmijeh, poklonivši mu kraki poljubac – u lice. 

A dalje, što je bilo dalje? Nastavak priče slijedi u idućem blog post-u.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

P.S.

NOVO: YouTube emisiju „Na kavi s Nelly“ u kojoj ću odgovarati na vaša najčešća ljubavna pitanja, od sada možete pratiti dva puta tjedno na kanalu S.K.Nelly.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Dan žena, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review 2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@sknelly.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave