SVEČANA PROMOCIJA KNJIGE – Muškarac u šaci

Share on facebook
Facebook

SVEČANA PROMOCIJA KNJIGE – Muškarac u šaci

Vrijeme: 02.07, četvrtak, 20.30 h

Mjesto: The Loft, Tkalčićeva 59

Svečana promocija knjige „Muškarac u šaci“ održati će se u četvrtak 02.07. u Zagrebu, s početkom u 20.30 h. Očekuju vas pića dobrodošlice, brojna iznenađenja, a nekima će biti uručen i vlastiti primjerak knjige. Uz profesionalni photo session, event će biti medijski popraćen, a dress code je: Dress to Impress (odjeća za večernji izlazak). Započeti ćemo predstavljanjem knjige od strane autorice Sanele Kovačević Nelly, a voditeljsku palicu preuzet će popularni pjevač grupe Joy – Marko Vukes Vuky. Nakon toga slijedi party i dobra zabava u ugodnom ambijentu “The Loft-a”.

 

Ukoliko biste željeli osigurati svoje mjesto na promociji, na ovoj stranici ispunite sve svoje podatke (pod naslov upišite “promocija” a pod poruka “želim sudjelovati”). Potvrdu da ste osigurali svoje mjesto na svečanoj promociji dobiti će te na Vašu e-mail adresu. Napomena: Broj pozivnica je ograničen. Ulaz na promociju će biti moguć samo i isključivo ako  ste na popisu uzvanika.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave