Facebook

Što ženu čini zanimljivom

Kada su u pitanju muško-ženski odnosi, i formula uspjeha u osvajanju suprotnoga spola, valjalo bi ustanoviti što ženu čini zanimljivom suprotnom spolu? Je li prije svega, u pitanju lijepo lice ili skladno tijelo? Odgovor je ne.

što ženu čini zanimljivom_blog

Nakon doručka, ispred mene je laptop, velika šalica Nescafe-a i mačak Edgar u krilu. Sve u svemu, nedjelja može početi. Vrijeme je da vam napišem koju riječ i da vam se, prije svega zahvalim na svim zanimljivim pitanjima, sugestijama, porukama, mail-ovima. Uistinu bih voljela da mogu opširno odgovoriti na pitanja svakoj od vas, no zbog količine vaših upita, to nije sasvim izvedivo. U svakom slučaju, pišite mi i dalje, na E-mail nelly@sanelakovacevicnelly.eu (info@muskaracusaci.com najviše vode administratori, pa je tamo bolje uputiti pitanja vezana uz knjigu itd.), a možete me popratiti i na Instagramu sknelly_official gdje sam odnedavno dosta aktivna. S obzirom da vas je puno koje biste željele dobiti pokoji pojedinačni savjet, organizirati ću na Instragramu termine kada ću biti live i odgovarati na vaša pitanja.

Što ženu čini zanimljivom muškarcima?

U prošlom blog post-u pitala sam vas što smatrate da ženu čini zanimljivom muškarcima? Vaši odgovori su vrlo zanimljivi, a istaknula bih odgovor jedne čitateljice – „Žena je muškarcu zanimljiva onda kada je zadovoljna svojim životom“.

Ovo je vrlo dobar zaključak.

Dodala bih još jednu stvar – Žena je muškarcu zanimljiva onda kada je zadovoljna svojim životom – neovisno o njemu.

Drugim riječima, zanimljiva žena jest ona žena čija sreća ne ovisi o muškarcu.

To je ujedno ono što je promijenilo Anin ljubavni život. Iako je riječ o mojoj bliskoj prijateljici, sasvim objektivno mogu reći da je ono što je činilo razliku u njezinom ljubavnom životu – prije svega promjena vlastitog razmišljanja.

Njezina sreća i osjećaj zadovoljstva vlastitim životom prestao je ovisiti o muškarcu. Bilo kojem. To je glavni razlog zbog kojeg je postala toliko privlačna muškarcima. Napokon je postala službena djevojka muškarca u kojeg je bila zaljubljena, dok se sasvim slučajno za nju zainteresirao i drugi zgodan, markantan muškarac kojeg je upoznala na jednom domjenku.

Prošli blog post je završio s porukom tog drugog muškarca : “Sinoć si bila prelijepa, ne mogu prestati razmišljati o tebi. Tibor”.

Ana je skoro pala s kreveta od iznenađenja i od šoka jer ona nije bila jedina koja je u tome trenutku pročitala poruku. Pročitao ju je i njezin dragi. Ipak, Ana nije izgubila kontrolu, jer to nije bila stvar za koju je smatrala da se treba opravdavati.

Zašto bi se uostalom opravdavala za to što se sviđa nekom drugom muškarcu? Ionako se među njima nije ništa dogodilo.

„Opa, netko se opasno za tebe zagrijao? To je onaj lik od sinoć, s kojim si pričala?“, komentirao je oprezno, glumeći nezainteresiranost. „Jesi li mu objasnila da si zauzeta?“ upitao je pokušavajući sakriti ljubomoru.

„Naravno da jesam“, nasmijala se koketno i uputila mu poljubac. „Izgleda da mu je upornost jača strana“.

Ana je samu sebe iznenadila ovakvim odgovorom i ležernošću. Jednostavno nije dozvolila da se od toga napravi big deal, a ujedno joj je godila njegova ljubomora.

„Draga Nelly, kada se sjetim one Ane od prije. Znaš kakva sam bila. U ovakvoj situaciji reagirala bih sasvim drugačije uz hrpu nepotrebnih opravdanja ili čak optužbi tipa: A s kime si ti pričao, tko ti je ona…?“, prepričavala mi je Ana.

Da, znam. To bi svakako imalo kontra efekt. Opravdavanje za nešto za što se ne bi trebala opravdavati, komunikaciju može odvesti u sasvim krivom smjeru, a da ne spominjem i optužbe tipa „A s kim si ti to pričao i zašto?“ ili  „Tko ti je ona plavuša?“.

S druge strane, ovo što je učinila Ana, kod normalnog muškarca (normalnog= mislim ne pretjerano i psihotično ljubomornog) izazvat će samo određenu dozu kompetitivnosti, možda čak i zdrave konkurencije.

Postoji jedna zanimljiva činjenica.

Muškarci vole znati da se sviđate i drugim muškarcima.

Činjenica da je žena privlačna i zanimljiva i drugim muškarcima, učinit će ju zanimljivom u muškim očima. Bit će osobito ponosan na to što je on taj koji je s njom.

Malo zdrave konkurencije nije na odmet.

Pritom, valja naglasiti da spominjanje kako se sviđate ovom ili onom muškarcu, ne ide u tu kategoriju. Namjerno i očito izazivanje ljubomore sasvim sigurno će stvoriti kontra efekt. U svemu valja imati mjeru.

Što se dalje događalo s Anom i njezinim dragim?

„Morat ćeš objasniti tim svojim muškim obožavateljima da si zauzeta. Da im ne moram ja objašnjavati“, rekao je nastojeći biti humorističan.

„Jako si lijepa, jesam li ti to već rekao?“, nastavio se s inspirativnim izjavama.

„Jesi“, uzvratila je, pomislivši kako joj je to i Tibor sinoć rekao. Bila je sretna u vezi u kojoj se nalazi, a interes drugog, jednako privlačnog i zanimljivog muškarca, činio ju je samopouzdanijom.

Ovo je prva veza u kojoj nije bila nesigurna i osjećala se da unatoč sviđanju i zaljubljenosti, stoji čvršće na nogama, čvršće nego ikada. I da ova veza ne uspije, ne bi ju to toliko pogodilo, razmišljala je. Shvatila je da u životu za svakoga postoji više opcija.

A dalje? Slijede zanimljiva događanja.

Do tada pratite službenu web i Facebook stranicu, kao i moj Instagram account.

Glamuroznu video kampanju za knjigu Muškarac u šaci možete pogledati na Fejsu, a odnedavno i na You Tube kanalu:

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Kakve žene vole muškarci?

Kakve žene vole muškarci? Muškarci vole žene koje cijene sebe. Točka. Mogla bih reći još puno toga, ali na pitanje – P Muškarci često neće znati navesti zašto se zaljubljuju

Nastavi čitati
S.K.Nelly-blog

Što muškarci zapravo žele?

Što muškarci zapravo žele? Vječno pitanje: Što muškarci zapravo žele? U kakve žene se zaljubljuju? Muškarci uglavnom neće znati točno specificirati zašto i u kojem su se trenutku odlučili da

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖