Što trebaju znati dame koje žele poljubac ispod imele

Share on facebook
Facebook

Što trebaju znati dame koje žele poljubac ispod imele

Poljubac-ispod-Imele

Dakle, što trebaju znati dame koje žele poljubac ispod imele? Idete na Božićni party? Ili se polako pripremate za novogodišnji? Možda ste već kupile novu krpicu – no ako i niste, nema veze, onda posegnite u ormar za nečim crvenim, bila to haljina, majica ili torbica. Ako vam u ormaru prevladavaju tamni ili bež tonovi, dovoljan će biti crveni ruž (moj apslutni favorit je Max Factor Ruby Tuesday 715) i party može početi!

Ako si single, be ready to mingle! Blagdanski period je idealan za zbližavanje s muškarcem koji vam se sviđa. Pretpostavimo da ćete ga sresti na nekom od nadolazećih party-a pa evo nekoliko lukavih savjeta za dame koje žele poljubac ispod imele:

  •  Uspravno držanje važnije je od bilo kakve haljine.
  •  Istaknite se zanimljivim detaljem – koji može poslužiti kao poticaj za razgovor – npr. zanimljiv ukras u kosi, ogrlica, pashmina ili torbica (crveno ili u nekoj drugoj žarkoj boji).
  •  Make up mora biti sjajan – večernji make up može i treba biti jači od dnevnog, a za vas koje niste vješte s kistom, mogu biti korisni brojni make up (you tube) tutoriali. Ima nešto čarobno u crvenim usnama osobito ako želite poljubac ispod imele 🙂
  • Umjereno s alkoholom i ne ispijajte piće iz limenke ili boce. Dakle, čaša i točka.
  • Budite pristupačne. Ohrabrite muškarca da vam priđe ili mu priđite sami. Neležerna okupljanja kao što su domjenci i tulumi idealna su prilika da započnete razgovor – primjerice komentirajući hranu ili piće: „Mmm, ovo je ukusno – probaj“ rečenica je koja može pokrenuti zanimljiv razgovor. Pritom ne zaboravite na osmijeh koji otvara sva vrata komunikacije.
  •  Gledajte ga u oči i pažljivo slušajte što vam govori – ne biste vjerovale, ali muškarca u ovakvim situacijama uglavnom puno više zanima ono što on govori vama i kakav dojam to na vas ostavlja, nego ono što vi govorite njemu. Zainteresirajte se za ono što vam govori i vrlo brzo će zatražiti vaš broj telefona (ukoliko to već nije učinio). Kada muškarac osjeti da vas je impresionirao njegov šarm, željet će što više vremena provesti u vašoj blizini.
  • BITNO: Potaknite mu znatiželju i neće vas moći izbaciti iz glave. Nemojte mu odgovoriti na sva pitanja. Ne biste vjerovale, drage moje dame, koliko je moćna riječ POGODI kada je u pitanju flert.
  •  Zatražite ga sitnu uslugu. U knjizi „Muškarac u šaci“ otkrivam najuspješnije taktike koketiranja dajući točne upute kako, kada i što učiniti, a evo i jedan isječak iz knjige: Dodatni efekt postići ćete na sljedeći način – ako ste na nekom domjenku pošaljite ga po piće ili zamolite da vam učini neku sitnu uslugu: „Možeš li mi molim te donijeti bijeli martini?“ – i lagano ga dotaknite po ruci. Učinit će to sa zadovoljstvom i željom da vam udovolji. Muškarac će učiniti sve za ženu koja komunicira s njim na način da se osjeća važnim. Zapamtite to. Još intenzivniji efekt ćete postići ako si zadate malo teži zadatak i izazovete ga: „Možeš li mi molim te donijeti koktel s vrlo malo leda?“ Zadatak je malo teži, ali ne i nemoguć, čak i ako vam kaže kako je teško da će dodatni zahtjevi proći kod konobara jer na šanku vlada neopisiva gužva, reći ćete mu „Sigurna sam da ćeš uspjeti, tko bi tebi nešto odbio“. Ovo morate reći samouvjereno, s dozom provokacije i drskosti jer sada dižete njegov „ulog“. Muškarci vole izazove i vrlo će ih rado prihvatiti. Žene koje im postavljaju izazove zanimljivije su od svih drugih žena. Tu nikako ne možete pogriješiti. Samo morate biti vješta zavodnica.

Za tjedan dana slijedi novi blog post, a do tada pratite službenu facebook i web stranicu www.muskaracusaci.com.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave