Što muškarci zapravo žele?

Vječno pitanje: Što muškarci zapravo žele? U kakve žene se zaljubljuju? Muškarci uglavnom neće znati točno specificirati zašto i u kojem su se trenutku odlučili da žele vezu s nekom ženom. Odgovor je uglavnom isti kod većine muškaraca – žena mora biti posebna, drugačija od drugih.

Drage moje dame, današnja tema je vezana uz vaša pitanja koja često dobivam – a odnosi se na ono što će zanimati gotovo svaku ženu. Što muškarci zapravo žele? Kakve žene vole muškarci? Ponekad se čini da su muškarci toliko komplicirani da ni sami ne znaju što žele i kakvu ženu žele kada je u pitanju dugoročno vezivanje.

Ima li u tome istine. IMA.

Muškarci ponekad doista ne znaju definirati kakvu ženu ŽELE, odnosno muškarac će rijetko kada znati detaljno i precizno objasniti što će ga osvojiti kod žene na duge staze. Ipak, ono što je vrlo zanimljivo jest to da će itekako dobro znati objasniti što NE ŽELE. Žene koje se prebrzo vežu za ideju veze, burno reagiraju i dramatiziraju oko sitnica – muškarca potiču na BIJEG. Tada muškarac uspješno koristi sve opcije za blokiranje na društvenim mrežama i ostalim komunikacijskim kanalima.

POANTA JE SLJEDEĆA: cilj muškarca biti solo i ne vezati se dok ne naiđe Ona Prava.

Zato kada muškarac kaže „Nisam spreman za vezu“ ili „Trenutno ne želim vezu“, to zapravo u većini slučajeva znači ne želim biti u vezi s tobom.

Iako nisu svi muškarci isti, kada su u pitanju ljubavni odnosi i privlačnost, neke stvari se ipak mogu svesti na zajednički nazivnik:

Muškarac želi zanimljivu ženu čija sreća ne ovisi o njemu.

Zanimljiva je ona žena čija sreća ne ovisi o muškarcu. Kada je žena sretna i ispunjena izvan veze, kada ima svoje interese i vodi zanimljiv život – muškarac će poželjeti biti dio njezina života.

Naime, u nekom momentu se dogodi da se muškarac s kojim je sve djelovalo obećavajuće – povuče – ne nazove kada je obećao ili učini nešto slično, a žena ga počinje prozivati i zauzme povrijeđeni stav – stav žrtve (takvo ponašanje proizlazi iz straha da veza neće uspjeti – i nikako nije odraz njezine osobnosti)

Kada žena zauzme stav da joj muškarac kojeg jedna poznaje nešto duguje, dotični traži prvi izlaz. Jer njega je mama rodila da bude sretan. Žene koje se odreknu svojih želja i interesa u potrazi za muškarcem iz snova, vrlo brzo tome istome muškarcu prestanu biti zanimljive. Taj isti muškarac se ubrzo i često zaljubi u drugu ženu. Onu koja ima svoj život – s njim ili bez njega.

2. Muškarci vole emotivno jake i sabrane ženežene koje nisu slabići

Žena koja ima kontrolu nad vlastitim osjećajima muškarcima je magično privlačna.

Muškarcu trebate reći što želite jer niti jedan muškarac neće pročitati vaše misli – ali ono što je ključno  jest način na koji ćete to reći – bez predbacivanje, bez ljutnje, bez negativnih emocija. Smireno, kratko i jasno.

Suprotno tome, bilo kakva drastična promjena raspoloženja u početku viđanja, muškarca će užasnuti ili uplašiti. Muškarci se naprosto ne znaju nositi s dramom i puno negativne energije , osobito u fazi još nedefiniranog ljubavnog odnosa. To je zapravo vrijeme kada muškarcu i nije pretjerano stalo pa mu nije ni teško prekinuti ljubavne odnose.

Ako se želite riješiti muškarca s kojim je sve tek počelo, onda mu napravite neku scenu, postavite ultimatum, a nakon toga mu pošaljite nekoliko pasivno agresivnih poruka u tonu: Mogao si barem… Nisam se tome nadala… Duguješ mi barem…

Žene koje su previše okupirane muškarcima previše se trude, ispričavaju ili burno reagiraju, bivaju prve izbačene iz igre.

3. Muškarci vole žene koje im ne pokušavaju oduzeti slobodu kretanja

Žena pored koje se osjeća slobodnim baviti s onim što želi, družiti se s ljudima s kojima se do tada družio – ona je ta. S druge strane, ako muškarac osjeća pritisak bilo koje vrste koju mu ograničava slobodu, on daje petama vjetra.

4. Muškarci vole žene koje znaju što žele

Muškarcu trebate dati do znanja što želite, i nijedan muškarac vam to neće    zamjeriti.

Jedno je dati do znanja što vi želite u životu, a sasvim druga stvar je prisiljavanje drugih osoba na ono na što nisu spremne ili ne žele. Nema prisilile, vi mu na opušten i normalan način morate dati do znanja što želite. Kada to učinite i to na pravi način – poštovat će vas više, a bez poštovanja nema vezivanja.

Trenutno sam u fazi života kada želim kvalitetnu vezu. Shvatit ću ukoliko ti ne želiš isto, tada je u redu da BUDEMO SAMO PRIJATELJI.

Zaključak je sljedeći: Muškarac se želi osjećati kao da je on odabrao ideju veze, no ukoliko se osjeća primoranim da uđe u vezu (pa čak i sa ženom koja mu je u početku bila jako zanimljiva), sve za njega INSTANTNO gubi čar. OK?

Toliko za danas drage moje dame, a novi blog slijedi za tjedan dana 🙂

Vaša Nelly

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

VIP Valentinovo Coaching Paket

Mjesec ljubavi je tu, a ovo Valentinovo može biti novi početak jedne uzbudljive pustolovine zvane – ljubav. Ljubav može biti divna – onda i samo onda kada je uzvraćena. Naime, kada uzmete svoj ljubavni život i svoje ruke i kada znate što činite – sve postaje jednostavno.

Neka ovo Valentinovo obilježi vaš ljubavni preokret!

Ako trebate moju pomoć u rješavanju vašeg specifičnog ljubavnog problema, rezervirajte svoj VIP Valentinovo Coaching Paket i radite sa mnom 1 na 1. Više informacija o paketu naći ćete klikom na link.

Toliko za danas, do idućeg tjedna šaljem vam veliki pozdrav!

Vaša Nelly

P.S.

Ako još uvijek birate idealan poklon za Valentinovo, bilo da želite iznenaditi partnera, najbolju prijateljicu, ili samoj sebi kupiti nešto lijepo, evo ideje! Odnedavno sam ostvarila suradnju s prekrasnim brendom Capitola i zaljubila se u njihove satove! Inače promoviram samo stvari koje mi se istinski sviđaju, a Capitola dizajn osvojio me svojom elegancijom, jednostavnošću i profinjenošću.
Capitola satovi dostupni su po super cijenama, naručiti ih možete na www.capitolawatches.com, a uz promo kod SKNELLY15 ostvarujete dodatnih 15% popusta! Dolaze u elegantnim kutijicama, a ono što se meni posebno svidjelo jest da imaju različite veličine satova i podesive narukvice.

S.K.Nelly - Capitol
S.K.Nelly - Capitola
S.K.Nelly - Capitol

P.S.S. Obje knjige:

možete naručiti u našoj web trgovini u online obliku (eKnjige se šalju na vaš mail u PDF-u) ili u tiskanom obliku (knjige se šalju na vašu kućnu adresu). Knjige se šalju u cijeli svijet!

Cijenimo vaše mišljenje i nagrađujemo vašu vjernost! Ukoliko još niste ostavili vaše cijenjeno mišljenje o pročitanim knjigama, Individualnom Coachingu ili o blogu, to možete učiniti odmah na:

1. Našoj službenoj Facebook stranici – klikni ovdje za Facebook Review

2. Našoj službenog Google Business Stranici – klikni ovdje za Google Business Review

Nakon što ostavite vašu recenziju, javite nam se mailom na info@muskaracusaci.com te ćemo vam poslati moj moćni ePriručnik za uspješno koketiranje na POKLON 😃

Povezane Objave