Share on facebook
Facebook

Savršena žena?

Trebate li težiti savršenstvu? Hoće li se muškarac u vas zaljubiti, ako je sve na vama savršeno? Naravno da neće. Muškarci se zaljubljuju u žene koje smatraju posebnima, drugačijima od drugih. Savršena žena? U njegovim očima to je ona žena koja se razlikuje od ostalih. 

Savršena žena

Savršena žena

“Ti si ta, ti si savršena žena, žena za mene”, rekao je Anin muškarac u novom naletu ushićenja.

U prošlom blog post-u čitale ste o romantičnoj večeri na koji je Anu odveo njezin- donedavno nezainteresiran, a odjednom zaljubljen muškarac. Prisjetimo se kako je Ana, nakon savršeno isplanirane večere i izleta na more odbila njegovu ideju da nakon večere, tamo i prespavaju. Iako mu se plan izjalovio, činilo se kako je postao još zainteresiraniji za Anu. Ulog je bio veći i on je morao smisliti nešto novo kako bi se izborio za svoje mjesto pored nje – mjesto koje nije želio prepustiti nekome drugome.

Iduća ideja je bio odlazak u kazalište. Da, u KAZALIŠTE. Ana je voljela odlaziti u kazalište i bez obzira koliko puta mu je to dala do znanja u ranijoj fazi viđanja, nije mu palo na pamet da ju tamo i izvede. Razlog je bio i više nego jednostavan – tada nije bio dovoljno zainteresiran da bi se izložio stresu gledanja Labuđeg jezera ili još gore – neke predstave sa sladunjavo sretnim ljubavnim završetkom, za koje je smatrao da su samo za žene. Ana se sjetila kako je to prije komentirao, kada mu je suptilno pokušala dati do znanja što joj se sviđa. Gle čuda, on to i nije zaboravio – već je tu informaciju izvukao kao asa iz rukava kada se trebao domisliti nečemu pametnome, nečemu što bi se njoj svidjelo. Iako je on tipičan muškarac kojeg ponajviše zanimaju sadržaji kao što su nogometne utakmice i borbeni sportovi, mogao je učiniti i iznimku. Strah od moguće proživljenog stresa u kazalištu, odjednom se smanjio  Što se mora, nije teško.

Uočavate li što je sve spreman učiniti muškarac za ženu kada je u nju zaljubljen? Gotovo sve. Samo nebo mu je granica.

S druge strane, što je spreman učiniti muškarac za ženu, onda kada nije dovoljno zainteresiran? Gotovo ništa. 

Ana je znala zašto idu u kažalište. Znala je da ju svim slilama želi impresionirati. To joj dakako, nije nimalo smetalo. Čak ni činjenica da je nekoliko puta gotovo zadrijemao u vrijeme kazališne predstave. Složit ćete se sa mnom drage čitateljice, ovaj muškarac je zaslužio 5 iz zalaganja. 🙂

Nakon predstave izašli su na piće te je uslijedio (NJEMU) ozbiljan razgovor.

“Znaš Ana, puno se toga izdešavalo u proteklih nekoliko mjeseci. Svašta mi se događalo u firmi, na poslu, bio sam preopterećen.. Ne znam žašto, ali skoro sam te izgubio. Nisam shvaćao da si ti ta. Glup sam Ana, priznajem. Sada mi je puno toga jasnije. Kada sam pomislio da bih te mogao izgubiti, puno toga se promijenilo. Do tada nisam bio svjestan koliko mi značiš. Ti si ta, ti si savršena žena, žena za mene.”

Ponovit ću samo jednu rečenicu, kojom je savršeno opisano ono što je izuzetno bitno kada su u pitanju muškarci i zaljubljivanje:”Kada sam pomislio da bih te mogao izgubiti, puno toga se promijenilo.”

Savjet za one od vas koje se nalaze u situaciji u kojoj je bila Ana (s muškarcem koji polako planira “bijeg”): napravite “korak unatrag”. Slijedite Anin primjer i vidjet ćete rezultate. Muškarac koji vas uzima zdravo za gotovo, ili još gore – muškarac koji vas ne cijeni dovoljno, mora shvatiti da vi možete otići. I da će vas vrlo lako izgubiti.

Idući vikend

U trenutku njemu ozbiljnog razgovora, Ani je stigao SMS. Mobitel je slučajno bio na stolu pa je uspio vidjeti sadržaj SMS-a.

“Hej, ljepotice. Što radiš idući vikend?”

Bila je to poruka muškarca kojeg je Ana upoznala na jednom domjenku i s kojim je ubrzo nakon toga, izašla na piće. Bio je zanimljiv i sigurno bi mu dala priliku da nije i dalje toliko zagrijana za “pokajničkog gada”:) . Sve u svemu, razmijenjivanje poruka s frajerom kojem se poprilično sviđala, godilo je njezinom egu.

Mnoge od vas bi pomislile da je Ana poruku primila u krivo vrijeme – no poruka je stigla u savršeno vrijeme. Ana je shvatila da je on poruku uspio pročitati no ipak – nije ništa komentirao. Umjesto toga uslijedila je zanimljiva reakcija: “Znaš, imam planove za nas ovaj vikend! Otkaži sve obaveze. Bit ćeš samo moja. Reci svim frajerima koji ti dosađuju da si zauzeta”, nervozno se našalio.

Zanimljivo, zar ne?

Pratite novosti na službenoj  facebook i web stranici, a u idućem blog post-u slijedi nastavak.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Zar joj više nisam interesantan?

Zar joj više nisam interesantan? – Zar joj više nisam interesantan? Pomisli ZBUNJEN MUŠKARAC. I tu nova priča počinje. On odjednom počinje razmišljati O TEBI. O tebi koja mu baš

Nastavi čitati

Kako ga pobijediti u njegovoj igri

Kako ga pobijediti u njegovoj igri? Muškarac koji ti se javlja samo ponekad, iako se prethodno možda češće javljao, najčešće ima neke druge kombinacije. Nije specijalno zainteresiran, ali si ostavlja

Nastavi čitati