Share on facebook
Facebook

Savršen ljubavni preokret

Drage moje čitateljice (i čitatelji), prije svega vam se moram zahvaliti na velikom interesu za knjigu i istoimeni blog te na čitateljskom povjerenju koje mi svakodnevno ukazujete. U posljednje vrijeme dobivam ogromnu količinu E-mail-ova i facebook poruka stoga bih vam ovim putem željela poručiti da iako ne stižem svima odgovoriti u kratkom roku – vjerujem da ću naći vremena za odgovor na što više pojedinačnih pitanja. Pišite mi i dalje jer ću svakako uzimati u obzir teme koje vas zanimaju i koje biste željele čitati u ovome blog-u. Današnja tema blog-a će biti zasigurno i više nego zanimljiva.

Savršen ljubavni preokret

Hmm..savršen ljubavni preokret?

Hmm.. savršen ljubavni preokret? To je valjda ono što svaka žena ili djevojka priželjkuje onda kada stvari krenu nizbrdo – kada osjeti da se muškarac s kojim se viđa hladi i da će ubrzo dobiti “košaricu”.

U ovom blog post-u slijedi nastavak priče o Ani, kojoj je frajer s kojim se viđala počeo “uzmicati”. Umjesto propitivanja situacije i očajničkih poteza vraćanja njegova interesa  (kako bi Ana inače reagirala), ovaj put je postupila PAMETNIJE. Stvari su se počele mijenjati. Muškarac koji je predlagao svojevrsno udaljavanje, odjednom je želio izaći s Anom na večeru (ako prvi put čitate ovaj blog, obavezno pročitajte prethodne).

Za sve vas koje pratite blog i nestrpljivo čekate nastavak priče, idemo vidjeti kako su se stvari odvijale na večeri koja je uslijedila nakon što se Anin muškarac vratio s putovanja.

Savršena večer?

Tu je večer Ana odjenula novu haljinu koja joj je već mjesecima stajala u ormaru – s etiketom. Jedna od onih haljina za koju nikada nije našla savršenu prigodu. Inače kada bi izlazila S NJIM – bilo na cugu ili na večeru, odjenula bi nešto ležernije – svileni top ili košulju uz omiljene traperice ili pak nešto ležerniju haljinu. Bandage pripijena tamno ljubičasta haljina je nešto u čemu ju je on prvi puta vidio. Izgledala je filmski – krenuvši od haljine i ultra visokih potpetica do make up-a i frizure. On je ostao zatečen promjenom –  pred njim je uvijek imala vrlo malo make up-a, a sada je odlučila zablistati u svojem najboljem izdanju. Promjena je bila i više nego uočljiva.

„Izgledaš… izgledaš prekrasno Ana“ – promrmljao je u nevjerici; „Mislim, uvijek si lijepa, ali večeras .. večeras blistaš.“

“Hvala ti”- odgovorila je samouvjereno uz dozu koketerije dok joj je pomagao skinuti kaput ne skidajući oči s njezine pripijene haljine.

“Nisam te vidio još u ovakom izdanju. Prekrasna si…”- nastavio je s komplimentima, “Ima li što novoga kod tebe od zadnji put kada smo se vidjeli..?”

“Hmm.. pa zapravo ima štošta novoga no pričaj mi malo o sebi, kako si mi ti?” uzvratila je Ana, poprilično srdačno – toliko da se nije moglo niti naslutiti da ima neke zamjerke prema njemu i njegovu odnosu prema njoj.

Večera je protekla u srdačnom i zabavnom tonu, on je uglavnom pričao o sebi i svojem poslu te putovanjima no bilo je i smijeha, zezanja, koketerije … kao da su opet na početku i kao da on nije nedavno predložio da bi se trebali malo udaljiti. Nakon večere krenuli su prema njegovom automobilu gdje ju je on pokušao poljubiti no ona mu je vješto izmicala, učinivši to vrlo ljupko i spretno, ne pokazujući da mu nešto zamjera.

Kad se stvari počnu mijenjati

“Ana, zar nešto nije u redu? Ljutiš se na mene? Zbog onoga što sam rekao? Rekao sam ti da nije pravo vrijeme za nešto više od ovoga što imamo, ali to ne znači da mi se ne sviđaš – jer sviđaš mi se i to jako. Ne bih ti htio obećavati nešto što ne mogu ispuniti, a s druge strane i ovako nam je lijepo i zabavno…”

Jedan dio Ane mu je poželio opaliti šamarčinu veliku kao kuća (JER IDIOT I DALJE MISLI DA JE NAKON SVEGA ŠTO JE BILO, SASVIM U REDU PONUDITI VEZU BEZ OBAVEZA), a drugi dio mu je htio pasti u zagrljaj (JER JE IDOT I DALJE MIRISAO I IZGLEDAO BOŽANSTVENO), no nije učinila ni jedno ni drugo. Umjesto navedenih scenarija, Ana se skulirala rekavši: “Ne ljutim se, cijenim tvoju iskrenost. Sviđaš mi se, moram priznati da si mi se svidio – poprilično, stoga mi je drago što si bio iskren prema meni.”

“Kako to misliš Ana?” upitao je pokušavši ju zagrliti i poljubiti u vrat, ne shvaćajući ozbljno ono što mu je govorila.

Ana je cijelo vrijeme govorila smirenim tonom. 

“Mislim tako da ti hvala na ponudi, ali moram ti reći da nisam zainteresirana. Uistinu mi se sviđaš, ali ono što mi ti nudiš – vezu bez obaveza u samom početku, trenutno mi ne odgovara. Nemoj se ljutiti, zaista sam ti zahvalna na iskrenosti, no voljela bih dati priliku nekome tko se ne ograničava i ne postavlja granice. Želim za sebe nešto više, shvaćaš?” uzvratila je.

“Hmm.. da, ovaj… razumijem, sve u redu, ipak ne bi htio da se ljutiš” odgovorio je u vrlo zbunjenom tonu.

Tu večer ju je pokušao još jednom poljubiti kada ju je dovezao pred zgradu. Ovaj put ga nije spriječila i poljubac je bio fantastičan – no ono što je uslijedilo nakon poljupca ga je ostavilo zatečenim. 

Uzbudljiv nastavak priče slijedi u idućem blog post-u, a do tada vam želim Sretan Uskrs i lijepe blagdane!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave