Muškarac u šaci (doplata tiskano izdanje)

11,95 

Naslov:

Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja
Autorica: Sanela Kovačević Nelly
Format: tiskano izdanje
Uvez: meki uvez
Jezik: hrvatski
Broj stranica: 144
Nakladnik: REDAK
Godina izdanja: 2015.
ISBN: 978-953-336-219-9

HIT naslov, knjiga Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja jedna je od najpopularnijih knjiga ženske literature na našim područjima. Ovaj regionalni bestseler je literatura koja bez cenzure otkriva najskrivenije muške tajne i sve što ste oduvijek željele znati o muškarcima. Kao jedinstvena ulaznica u muški um i provjerena formula ljubavnog uspjeha, knjiga Muškarac u šaci promijenila je ljubavni život tisućama žena svih generacija.

Promjenite valutu plaćanja

Opis

U knjizi Muškarac u šaci (eKnjiga) saznajte:

  • Zašto nije nazvao?
  • Zašto se povukao, iako je sve bilo obećavajuće?
  • Kako postići da se bezglavo zaljubi u vas?
  • Kako vratiti muškarca koji je izgubio interes?
  • Kako pretvoriti neobavezujući odnos u kvalitetnu vezu?
  • Kako ga imati u šaci – zauvijek?

 

Ovo su samo neka od pitanja na koja knjiga „Muškarac u šaci’ donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. Bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom, jedno je sigurno – knjiga djeluje. Promijenit će vam ljubavni život – u potpunosti.

Što je to posebno u knjizi koja je osvojila čitateljice diljem regije?

  • Knjiga se čita u jednom dahu i nećete ju moći prestati čitati – iznova i iznova
  • Prva knjiga koja daje konkretne ljubavne savjete i jedinstvenu ulaznicu u muški um
  • Knjiga koja će vas pretvoriti u neodoljivi magnet za muškarce

Imajte na umu sljedeće:

Osvajanje suprotnog spoja je kao šah – jedan pogrešan potez i gubiš, no ako znate, a ne pretpostavljate kako funkcionira um muškaraca – lako je ostvariti ono što želite na ljubavnom planu.

Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja prva je knjiga Sanele Kovačević Nelly koja je napravila pravi boom. Knjiga je postala veliki regionalni hit preko noći. Ideja za knjigu Muškarac u šaci nastala je sasvim slučajno. Njezina najbolja prijateljica, razočarana lošim spojem, konstatirala da netko treba napisati priručnik za muškarce. S obzirom da se i sama susretala sa istim problemima u pronalasku kvalitetnog partnera, zbog čega je provela godine i godine u istraživanju i razumijevanju muško ženskih odnosa, Nelly je odlučila napisati priručnik, ali ovoga puta – priručnik za žene.

Ideja je bila jednostavna – pomoći ženama da postignu ono što žele na ljubavnom planu. U knjizi objašnjava što zapravo žele i misle muškarci, te samim time olakšava komunikaciju među spolovima. To se doista i dogodilo, pomogla je tisućama žena, a knjiga Muškarac u šaci, izdana 2015. godine, postala je veliki hit na Balkanu.