Facebook

Princ na bijelom konju

Jutro započinje savršenom kavom. Barem moje jutro. Ako ne pogodim dobar omjer kave, šećera i mlijeka, prolijem sve i krećem ispočetka. Napravim novu kavu. Tako bi trebalo biti i s muškarcima. Drage moje dame, ako želite da se (naočigled nezainteresiran) muškarac u vas zaljubi, onda odbacite sve dosadašnje teorije i izgovore kojim objašnjavate njegovo „neobjašnjivo“ ponašanje. Skuhajte si jednu dobru kavu i krenimo ispočetka. Gdje se skriva princ na bijelom konju?

Princ na bijelom konju

Muškarci i priče o udaljenosti

Čitajući vaše E-mail-ove i pitanja, dolazim do jednog zaključka, a to je da vas općenito gledajući, najviše zanima kako vratiti interes muškarca koji djeluje nezainteresirano. Za početak idemo utvrditi gradivo. On ne djeluje nezainteresirano, on to sasvim sigurno jest. Muškarac koji vas „udaljava“ od sebe s pričama o udaljenosti jer živi u drugome gradu, županiji, državi, zapravo vas želi lagano „otkačiti“ jer trenutno ima nekoliko zanimljivijih kombinacija u neposrednoj blizini. Kada je muškarac uistinu zainteresiran za ženu, udaljenost prestaje biti problem.

Ukratko: zainteresiranog muškarca lako je prepoznati. To je onaj koji zove svaki dan, pa čak i nekoliko puta dnevno, zanima ga gdje ste, što radite, želi vas čuti i vidjeti što je češće moguće.

U ovu teoriju ste se imale priliku uvjeriti na primjeru ljubavnog zapleta moje prijateljice Ane. Muškarac koji je spretno smišljao provjerene priče o udaljenosti i o poslovnim obavezama, ne bi li ju „suptilno otkačio“ (i eventualno zadržao kao rezervu), odjednom je promijenio mišljenje.  Nezainteresiran muškarac se pretvara u zaljubljenog muškarca koji je u stanju skinuti mjesec i zvijezde s neba za svoju voljenu. Odjednom je čuveni IDIOT poznat kao „konj koji se ne javlja“, postao „princ na bijelom konju“. 

Drage čitateljice, jedno morate znati – muškarci lako mijenjaju mišljenje.  Postoji loša i dobra vijest. Loša vijest je ta da im treba puno manje vremena da izgube interes, u odnosu na vrijeme koje im je potrebno da se istinski zainteresiraju za određenu ženu. Dobra vijest je ta da ipak možete „okrenuti karte“ u svoju korist, naravno – ako znate kako.

Kada muškarac poželi postati princ

Prisjetimo se prošlotjednog blog post-a kada je Anu njezin muškarac u euforiji iznenadne zaljubljenosti, odveo na večeru u drugi grad. Nakon vožnje od gotovo dva sata, stigli su na odredište, a tada joj je skinuo povez sa očiju (koji je nosila cijelim putem). Da, dobro ste pročitale, povez s očiju 🙂 . I ne, ne planiram početi pisati ljubavne romane 🙂 .

Iako je već osjetila onaj predivan miris kombinacije borove šume i mora, Ana je ostala zatečena prizorom. Nalazili su se na terasi impresivno uređene vile, smještene direktno uz more. Stol za dvoje, svijeće u pogled na očaravajuće tirkiznu nijansu mora uz čaroban zalazak sunca. Što više žena može poželjeti? Iznenađena i uzbuđena, Ana nije skrivala oduševljenje iznenađenjem koje joj je priredio.

„Moram priznati da si me ugodno iznenadio“, izjavila je uz osmijeh, dok je vješto izmicala njegovoj namjeri da je poljubi.

„Stalno bježiš od mene Ana“, prokomentirao  je uz neopisiv sjaj u očima.

Činilo se da svako njezino suptilno opiranje njegovoj želi da joj se približi, rezultiralo još većim trudom s njegove strane. Večera je bila fantastična, a Ana je sve teže i teže zadržavala samokontrolu pored muškarca koji joj se sviđao kao nijedan do sada. Mislila je da sanja – osim u trenucima u kojima je povukla paralelu sadašnje situacije s njegovim, ne tako davnim nastojanjem da ju „otkači“ i smjesti u kategoriju „nazvat ću te ako ne bude neka zanimljivija na vidiku“. To joj je pomoglo da zadrži samokontrolu i da se ne prepusti njegovim vještim taktikama zavođenja.

„Obožavam ovo mjesto. Rezervirao sam nam sobu s pogledom na more. Jedva čekam da ju vidiš“, izjavio je slavodobitno.

„Obožavam ovo mjesto“ = „Dolazio je ovdje i s drugima“, pomislila je. Not gonna happen, govorio joj je glas razuma, koliko god se željela prepustiti trenutku, bez obzira na konačni ishod situacije. Sjetila se kako je prvi put nakon što su spavali zajedno, jednostavno nestao. Tada kada je mislila da će stvari postati ozbiljne. Umjesto toga je prorijedio javljanje i postao ozbiljno zaposlen čovjek. Zanimljivo. Ovaj put je znala bolje. Ulog je bio puno veći. Nije željela biti „jedna od“. Željela je biti TA.

„Žao mi je dragi no ne mogu ostati večeras. Hvala ti na svemu, bilo je predivno. Možda neki drugi put“ – uzvratila je ljubazno, koketno i uz određenu dozu drskosti.

A on? Kako je on reagirao na ovakvo lijepo upakiranu odbijenicu?

Savršeno. Prema načinu na koji ju je gledao, činio se zaljubljeniji nego ikada. Naravno, učinio je sve kako bi ju nagovorio  da promijeni mišljenje. Naposljetku je ustanovio kako će biti još prilike da ju odvede ne samo ovdje, već na razna mjesta. 

U čemu leži tajna

U cijeloj ovoj priči postavlja se pitanje što Anu razlikuje od drugih žena, koje su se nakon nedefinirano poluobećavajuće veze, brzo našle ostavljene i zaboravljene od strane muškarca koji je “obećavao”?

Odgovor je poprilično jednostavan: Kao i svaka žena koja se našla u sličnoj situaciji, nakon određenog perioda viđanja i zbližavanja, Ana je dobila prijedlog „veze bez obaveza“. Prijedlog je odbila bez drame, bez histerije, bez ljutnje – jednostavno nije željela biti svrstana u kategoriju „rezerve“ ili „uvijek dostupne“.  Žene koje pristanu na neobavezno viđanje, nastojeći djelovati cool, u nadi da će se situacija s vremenom promijeniti u njihovu korist – GUBE, i to u samome STARTU.

U čemu je zapravo tajna?

Žene za kojima muškarci uzdišu nisu slabići. I to pokazuju svojim ponašanjem u bilo kojoj situaciji. Ne slamaju se od prvog „emotivnog udarca“. One jednostavno odlaze. Napuštaju brod koji tone i krenu dalje – smireno, bez zamjerki i predbacivanja. A muškarci ih tada počinju slijediti.

Ipak, muškarci su LOVCI. Nemojmo im to oduzimati.

Stoga, prolijte lošu kavu i skuhajte si novu, bolju. 😉

U idućem blog post-u vas čeka uzbudljiv nastavak priče. Do tada, pratite novosti na službenoj  facebook i web stranici.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖