Share on facebook
Facebook

Pravi razlog zbog kojega nije nazvao?

Onaj divni muškarac koji se do jučer činio savršen? Više se jednostavno ne javlja. Koji je zapravo pravi razlog zbog kojega nije nazvao? Danas ćemo pričati o toj temi, ali prije svega drage čitateljice, želim vam se zahvaliti na povjerenju koje ste mi ukazale. Knjiga „Muškarac u šaci“ ostvarila je nevjerojatan uspjeh i to sve zahvaljujući vama i vašoj podršci. Već se neko vrijeme priča o iznenađenju koje vam pripremam, a došlo je i vrijeme da vam otkrijem o čemu se zapravo radi.

Pravi razlog zbog kojega nije nazvao

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Svakodnevno dobivam mnoštvo vaših email-ova, pitanja, pohvala i to je zasigurno jedan od glavnih razloga koji me naveo ostvariti još jedan bliži i brži kontakt sa svima vama koje ste pročitale, ili ćete tek pročitati knjigu „Muškarac u šaci – ili o tajnama osvajanja“.

„Knjiga je stvarno zanimljiva s konkretnim savjetima bez nepotrebnog filozofiranja“  – jedan je od vaših komentara koji bih izdvojila kao najbolji opis sadržaja knjige kao i post-ova koje ćete od sada moći pratiti na www.muskaracusaci.com. Naime, blog koji ste mogle pratiti od travnja ove godine na službenoj stranici knjige, dobiva svoj nastavak te će od 4. prosinca izlaziti jednom tjedno i uveseljavati vas novim informacijama, taktikama i tajnama osvajanja koje će vam sasvim sigurno unijeti novosti i poboljšanja u ljubavni život.

Sasvim sigurno postoje razni strani priručnici i tutorijali, chick literatura na temu ljubavnih odnosa  i popularne kult  serije koje volimo (čiji sadržaj nedvojbeno može biti beskrajno zabavan) no ja vam neću savjetovati da ublažite ljubavne jade kupovinom cipela Manolo Blahnik. Zašto?

  1. Danas si malo tko može priuštiti Manolo Blahnik.
  2. Imam bolje ideje.

Drugim riječima, ja sam jedna od vas, živimo u istoj ili susjednoj državi, govorimo isti jezik, kupujemo  sličnu odjeću, izlazimo na ista mjesta, gledamo iste TV programe… Ukratko, ovdje ćete dobiti savjet koji je primjenjiv u realnom svijetu. Nemam vas namjeru podučavati kako se dodvoravati muškom rodu, već upravo suprotno – kako postići sve što želite i onda kada to želite. Pričat ćemo prvenstveno o ljubavi i tajnama osvajanja, zatim i o odjeći, make up-u i o tome kako se osjećati sjajno u vlastitoj koži.

Ukoliko niste pratile blog „Muškarac u šaci“ od samog početka, vratit ćemo se kratko unatrag gdje se postavilo pitanje – „Gdje je nestao muškarac koji obećava?“ ili „Zašto nije nazvao?“ Nakon što smo ustanovili da frajera koji se jednostavno više ne javlja, ne treba tražiti po bolnicama ili na popisu nestalih, dobile ste odgovor na (uvijek) aktualno pitanje:

  1. Od početka je bio zainteresiran za neobavezno viđanje
  2. Želio je nešto više. Jednostavno se PREDOMISLIO.

Prvi odgovor je zapravo bezbolan. „On je zapravo idiot kakav ti ne treba, govori ti najbolja frendica. Treba ti netko bolji, netko tko želi nešto ozbiljnije.“ I to je relativno lako za prihvatiti. Sve do trenutka kada saznaš da je „idiot koji se nije u stanju vezati za žensku osobu“ u sretnoj vezi s nekom drugom. WTF?

Drugi scenarij je u startu teže prihvatljiv. „Kako misliš predomislio? Zašto?“ Ne volimo kada se netko predomisli. Osobito kada se radi o nama i o ljubavnim odnosima koji su najosjetljiviji, kada nam ego biva najranjiviji. Na kraju se sve svodi na jedno, želimo znati  ZAŠTO. Zašto se predomislio (a bio je zainteresiran)? Koji je pravi razlog zbog kojega nije nazvao? Evo i nekih odgovora koje su mi otkrili ispitanici za potrebe knjige „Muškarac u šaci“.

„U početku se činila zanimljiva. Pričali smo o zanimljivim temama, da bi kasnije postala dosadna i naporna. pričajući samo o poslu i problemima. To mi je postalo prenaporno.“

„Pretjerivala je s porukama. Ako joj nisam odgovorio na poruku u roku od sat-do dva, ispitivala me da li se ljutim i zašto joj ne odgovaram na poruke. Inače je vrlo zgodna cura, ali takve poruke me odmah odbiju. “

Dakle, ovo su samo neki razlozi koje muškarci navode kao razlog nejavljanja. Možda sasvim logični – za vas koje čitate i pitate se, ok – ali ja nisam bila ni dosadna ni naporna, ništa od navedenog, štoviše – mislim da je sve bilo kako treba biti, ali ipak… ZAŠTO SE NIJE JAVIO? Ako se pitate što je pošlo po zlu, a sve je bilo savršeno, reći vam samo jedno – NISTE JEDINE.

Činilo joj se da ga je konačno pronašla. Sve što je ikada priželjkivala u muškarcu došlo je s njim u paketu, kada je to najmanje očekivala. Iva je lijepa, visoka, plavuša. Izgledom bi uvijek brzo privukla muškarca, ali činilo se da jednostavno nema sreće kada su u pitanju veze na duže staze. Začarani krug razočaranja već ju je pomalo činio frustriranom i gubila je nadu da će upoznati nekoga tko će biti spreman za dublji odnos kakav je, činilo se, uzalud priželjkivala…  Ostatak priče možete pročitati u besplatnog poglavlja knjige „Muškarac u šaci“ klikom na sljedeći link.

Zanimat će vas priča u kojoj je super zainteresiran muškarac u početku inicirao susrete sa prekrasnom, inteligentnom ženom… a onda, onda se dogodilo nešto neočekivano. Mnoge od vas će se pronaći u toj priči i doći do zanimljivih, neočekivanih saznanja.

Najteže je zapravo prihvatiti, da je frajer koji je lovio svaku mrvicu vaše pažnje odjednom nestao, iako se sve od početka činilo idilično, savršeno. Zašto? Mogući razlog je da je možda bilo i presavršeno. Previše toga odvijalo se prebrzo. Prebrzo za njega. Prije svega valja razjasniti sljedeće:

  1. Muškarci žive u sadašnjem trenutku.
  2. Muškarci samo žele biti ljubazni. Scenarij: On se ne javlja. Zovete ga s nekog drugog broja. „O baš sam mislio na tebe malena (reče i ostade živ)“. Prijevod: Kvragu, nisam se trebao javiti na nepoznati broj.
  3. Muškarci se brzo PREDOMISLE. Doduše, nešto brže kada gube interes za određenu ženu. Dobra vijest je ta da se mogu predomisliti i u obrnutom smjeru izgubljen interes moguće je vratiti – no o tome ćemo drugom prilikom.

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

Što ima ona, a nemam ja?

Što ima ona, a nemam ja? Smatraš da si bolja od nje, pametnija, ljepša, profinjenija. I ne razumiješ zašto je on bio nespreman za vezu s tobom, a spreman s

Nastavi čitati