Facebook

Ne prestajem razmišljati o tebi

Dragi muškarci. Ako čitate ovaj blog (a znam da čitate), onda jedan savjet za vas. Žene vole da ih se lijepo tretira. Vole lijepe riječi. Vole se osjećati posebno. Koliko god one to željele ili ne željele priznati, ŽENE VOLE LIJEP TRETMAN. Ne prestajem razmišljati o tebi – jedna je rečenica je koju će zainteresiranu ženu oboriti s nogu. Nema ništa loše u direktnom iskazivanju interesa. Štoviše, to je na neki način poželjno s obje strane. Drage čitateljice, danas ću vam reći kako da te riječi budu upućene vama – naravno, od strane muškarca koji vam se sviđa.

Kava, dve, jutro, 10 je sati. Čitam razne vijesti s portala dok mi se Edgar penje na glavu. Mačak koji traži svoje vrijeme uvijek u vrijeme kada pišem blog. Zato se unaprijed ispričavam ako mi pobjegne koje slovo. Pripišite to koautoru. 🙂

Ipak, Edgar ne voli kada ga uzmem sama (u vrijeme kada to njemu ne odgovara) i stavim u krilo. Tada brzo pobjegne. S druge strane, kada radim nešto drugo i kada ga u potpunosti ignoriram jer mi treba koncentracija, eto njega u krilu i traži maženje. Vi koje imate mačke znate o čemu pričam. Slično je zapravo i s muškarcima.

Zar stvarno? Muškarci i mačke? Hahaha…

Nije baš doslovno jer muškarca nećete uzeti u ruke i staviti u krilo, ali kada muškarca uporno zivkate, šaljete mu SMS-ove i vršite na njega određeni pritisak da vam se javi – to je otprilike kao da uzmete mačku (u vrijeme kada nije raspoložena), prisilno ju mazite i držite u krilu. Mačor će vam tada instantno iskočiti iz prisilnog zagrljaja (a možda vas za bonus i ogrebe) 🙂

Od referenta do velikog biznismena

Muškarac će učiniti slično, prestat će se javljati i odjednom će postati ozbiljno zaposlen čovjek – i to nema veze da li je riječ o uistinu zaposlenom muškarcu, vječnom studentu ili o muškarcu koji radi jednostavan i ne pretjerano zahtjevan uredski posao (tipa administrativnog referenta malog dućana), on odjednom postaje najzaposleniji čovjek na svijetu. SVJETSKI BIZNISMEN. Predsjednik. Gradonačelnik. Izbor je širok.

Ako se pitaš je li referent preko noći postao gradonačelnik zahvaljujući tvojem trudu – nepresušnoj inspiraciji za SMS pitanja i konstatacije (Zašto se ne javljaš? Gdje si? Mislila sam da si drugačiji ….), mogu ti sa sigurnošću reći da sasvim sigurno jest. On odjednom nema vremena.

Drage moje čitateljice, želite li čuti jednu razočaravajuću istinu?

Ovaj prezaposleni čovjek, dok briše znoj sa čela od silnoga posla i uredno ignorira tvoje uporne poruke, u isto vrijeme intenzivno tipka poruke nekoj drugoj, manje zainteresiranoj ženi.

Manje zainteresiranoj – su dvije ključne riječi koje dijele interes muškarca.

Manje zainteresirana žena je ona za kojom će muškarac bezglavo poletjeti, ne razmišljajući ima li vremena. Zašto?

Jer tada ONA POSTAJE PRIORITET.

Shvaćate li razliku?

Ne prestajem razmišljati o tebi

Ne prestajem razmišljati o tebi – bila je to SMS poruka od Tibora upućena Ani jutro nakon domjenka. Poruka upućena zauzetoj djevojci. Mladoj ženi koja je vrlo sretna u vezi u kojoj se nalazi. Sretna i zadovoljna svojim životom.

Bilo bi možda fer da je Tibor te iste riječi posvetio svojoj djevojci, koju je očito uzimao zdravo za gotovo. Bilo bi možda fer (kada bi on bio slobodan) da ih je uputio nekoj slobodnoj djevojci koja je čeznula za tim riječima – a Tibor se sviđao mnogim ženama. Bilo bi, da. Svašta bi bilo fer, ali vidite drage moje – kada su u pitanju muško ženski odnosi – ništa nije fer.

Tiboru se sviđala Ana jer je ona bila jedina žena koja ga nije trebala (a bilo je evidentno da su simpatije među njima obostrane). Dakle, u pitanju je bila luda i obostrana kemija, no Ana je za njega bila nedostupna. I to ga je naprosto izluđivalo. Nije čak toliko ni bitna činjenica što je Ana bila zauzeta, jer nedostupna je mogla biti i iz nekih drugih razloga.

Ana jednostavno nije znala što odgovoriti na poruku. U situaciji kojoj se nalazila činilo se prezamršeno upuštati u zanimljivo SMS dopisivanje s muškarcem koji ju je toliko privlačio. Iako je ideja bila vrlo primamljiva.

Netko bi pomislio da će se muškarac na takvo ponašanje naljutiti. Pomalo nepristojno? Neuljudno?

Možda.

Možda da je bila u pitanju poslovna korespondencija. Onda ćete svakako bolji efekt postići ukoliko sugovorniku odgovorite na vrijeme ili u što kraćem roku.

U ljubavi stvari stoje malo drugačije.

Možete li naslutiti što se dalje dogodilo?

Nastavak slijedi za tjedan dana!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖