NAJAVA KNJIGE – MUŠKARAC U ŠACI ili o tajnama osvajanja

Share on facebook
Facebook

MUŠKARAC U ŠACI ili o tajnama osvanjanja

 

  • Tajne osvajanja koje ste oduvijek željele znati
  • Kako osvojiti, zadržati ili vratiti muškarca kojeg želite
  • Pravi razlog zbog kojeg vas nije nazvao i odgovori na mnoga druga pitanja

Portrait of young couple in love posing at studio dressed in classic clothes

Sve je bilo idealno. Napokon zgodan, pametan, normalan tip, nakon svih onih kretena koji su, kada bi se tako nešto mjerilo, zaslužili počasno mjesto u Guinessovoj knjizi rekorda u prakticiranju kretenizma. Da, sve je bilo idealno. Sve dok ‘gospodin idealni’ više nije nazvao. Odjednom je nestao s lica zemlje, a indikacije ukazuju na širok raspon opskurnih scenarija: 1. oteli su ga vanzemaljci, 2. već nekoliko dana, tjedana, mjeseci leži na traumatologiji sav polomljen, 3. izgubio je pamćenje, 4. bla bla…i što sve ne, jer bismo tako rado  opravdale njegovo iznenadno nejavljanje. Ovo je vrlo poznat razvoj događaja koji se uporno ponavlja i zadaje glavobolje milijunima žena i rijetko kada ima sretan završetak. Zašto se zapravo dotični gospodin nije javio? Odgovor na navedeno pitanje, kao i mnoga druga slična pitanja naći ćete u knjizi „Muškarac u šaci“ koju će zasigurno svaka žena željeti imati na svojoj polici.

Moćan saveznik u ljubavnom osvajanju

Čini vam se da jednostavno nemate sreće u ljubavi? Vaš gospodin savršeni ne pokazuje ozbiljne namjere, izgubio je interes ili vas niti ne primjećuje? Pitate se u čemu ste pogriješili ili gdje griješite u koracima? Knjiga „Muškarac u šaci“ zabavna je literatura koja bez cenzure otkriva najskrivenije muške tajne i sve što ste oduvijek željele znati o muškarcima. Moćan je saveznik u ljubavnom osvajanju i zasigurno će je svaka žena željeti imati na svojoj polici.

  • Zašto nije nazvao?
  • Zašto se povukao, iako je sve bilo obećavajuće?
  • Kako postići da se bezglavo zaljubi u vas?
  • Kako vratiti muškarca koji je izgubio interes?
  • Kako pretvoriti neobavezujući odnos u kvalitetnu vezu?
  • Kako ga imati u šaci – zauvijek?

Ovo su samo neka od pitanja na koja knjiga „Muškarac u šaci“ donosi sasvim neočekivane odgovore i detaljne upute kako postići ono što želite na ljubavnom planu. Bez obzira koliko ste do sada pogrešnih koraka učinili ili koliko vam se vaša situacija činila beznadnom, jedno je sigurno- knjiga djeluje. Promijeniti će vam ljubavni život iz korijena.

Sve čitateljice koje nestrpljivo očekuju svoj primjerak knjige, novosti mogu pratiti na blogu službene stranice www.muskaracusaci.com gdje će biti otkriveni pojedini intrigantni dijelovi knjige. Jeste li spremne saznati  što se skriva u knjizi „Muškarac u šaci“? Vežite se, polijećemo!

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Ne, njemu nije stalo

Ne, njemu nije stalo “Ali on se ipak povremeno javlja i onda kada se javlja želi znati sve o meni. Istina, ne javi se i po nekoliko dana, ali tada

Nastavi čitati