Facebook

Muškarci i konkurencija

Drage čitateljice, imam za vas jednu vrlo zanimljivu temu. Muškarci i konkurencija. Jeste li ikad razmišljale o tome kako razmišlja muškarac po pitanju konkurencije – odnosno suparništva? Što pomisli i kako zapravo reagira kada shvati da je netko drugi zainteresiran za ženu koja mu se sviđa?

Dakle, muškarci i konkurencija. Temu sam dotakla u prošloj kolumni, no sada ćemo o tome malo podrobnije.

Muškarci i konkurencija

Pitaj Nelly! 

Nedjelja, jutro, Edgar nemiran. Malo hoće, malo neće u krilo, kao i svaki mačak. Inače najviše volim ovakva kreativna jutra, kada radim uz pomoć svojeg ljubimca – koji ponekad doda koju riječ (inače imam još 2 mačka, no oni za sada ne pokazuju interes ni talent za pisanje).

Sve u svemu, prije nego započnem s današnjom temom, željela bih se obratiti svima vama koje ste mi u zadnje vrijeme pisale sa osobnim pitanjima i ljubavnim problemima. Nadam se da razumijete kako mi je zaista nemoguće odgovoriti detaljno i opširno na sve vaše upite, no ipak – imam dobru vijest! Za sve vas koje imate bilo kakva pitanja – općenita ili vezana za ljubavne savjete, od ove nedjelje počinju druženja „Pitaj Nelly“ na Instagramu, odnosno na mojem Instagram profilu sknelly_official gdje ćete me na zakazani datum i u okviru određenog vremena moći pitati sve što vas zanima.

Prvo druženje zakazano je u nedjelju. 20. studenog u 20 h! 

Muškarci i konkurencija

No, dobro, vratimo se mi na temu dana – Muškarci i konkurencija. Kada su u pitanju muškarci i ljubavni odnosi, kao što sam spomenula u prošlom blog post-u – malo zdrave konkurencije nije na odmet. Kao što smo već prethodno utvrdili, najprivlačnije žene, koje slove kao svojevrsni „magnet za muškarce” su žene koje zrače samopouzdanjem i čija sreća ne ovisi o muškarcu.

„Ima nešto zanimljivo u ženama koje izgledaju kao da im nitko ne treba. Žene koje nisu ovisne o muškarcima. Poželiš im biti blizu. O takvoj ženi poželiš saznati što više, a ako ju uspiješ impresionirati, osjećaš se važnijim“, odao mi je jednom prilikom poznanik (koji je inače omiljen u ženskom društvu).

Mislim da je ovo sasvim jasno. Muškarce općenito privlače samouvjerene i samopouzdane žene, no ako tome dodamo i malo zdrave konkurencije, odnosno, ako zainteresiran muškarac primijeti da ima konkurente, njegov interes će još znatno porasti.

Postoji još jedna zanimljivija činjenica.

Vjerovale ili ne, muškarac će jako dobro promotriti suparnika. I to vam nikada neće priznati.

Ukoliko suparnika procijeni kao konkurenciju, to će dodatno podići njegov „ulog“. Tada će automatski uložiti više truda kako bi ostavio što bolji dojam i dodatno impresionirao ženu koja mu se sviđa.

Ovo se osobito odnosi na ženskare, igrače, ili vrlo popularne muškarce. Upravo kao u Aninom slučaju. Njezin muškarac oduvijek je bio vrlo zgodan, šarmantan i uspješan sa ženama. Kao što znate, isprva i nije bio toliko zainteresiran za Anu. Stvari su se počele mijenjati i napokon se njihov isprva nesiguran i klimav odnos pretvorio u vezu.

Sve je bilo savršeno, dok ON nije primijetio da ima konkurenciju. Konkurenciju koju je, budite uvjerene drage moje, jako dobro odmjerio.

Mogao je primijetiti da je drugi muškarac (Tibor) sličan tip muškarca kao on, od fizičke sličnosti pa sve do načina ophođenja. Kao i on, Tibor je spadao u skupinu muškaraca koji nikada ne ostaju nezamijećeni, štoviše, bivaju zamijećeni prvi – bilo da govorimo o šarmu ili o fizičkoj privlačnosti. Zato se i svidio Ani.

Sviđala su joj se obojica. Obojica su bila njezin tip muškarca. Mislim da su oni zapravo svačiji tip muškarca – odnosno, ne ostaju nezamijećeni.

Dan nakon proslave otvorenja kluba, Ana je išla na djevojačku večer jedne od prijateljica. Nakon sinoćnjeg tuluma osjećala se umorno i nikako joj se nije ustajalo iz kreveta, no imala je toliko toga za obaviti prije večeri pa je morala što prije krenuti. Njezin džentlmen se brže bolje ponudio da ju odveze na djevojačku večer i kasnije dođe po nju. To ju je pomalo i iznenadilo jer se i nije previše interesirao za njezine „ženske“ večeri.

„Nema smisla da ti voziš, možeš si onda u miru i nešto popiti“, konstatirao je.

„Ma ok, mislila sam naručiti taxi“, uzvratila je.

„Nema potrebe, bit ću tvoj osobni vozač večeras … i hmm … što god poželiš“, spretno se našalio.

„U redu, ako si spreman na noćno dežurstvo, nemam ništa protiv – jer doista ne znam do kada će to potrajati“, dodala je.

„Ma zbog tebe… zbog tebe sam spreman na sve“, nasmijao se izgovorivši to sa nevjerojatnim sjajem u očima.

Sretna, presretna, najsretnija žena na svijetu – tako se osjećala Ana. S druge strane, razmišljala je o tome kako je zapravo jednostavno dobiti ono što želiš od muškarca i to od onog kojeg želiš. Da je barem neke stvari (po pitanju funkcioniranja muškog uma) znala i prije… Hmm…

Nastavak slijedi u idućoj kolumni.

No dobro, drage moje čitateljice, za kraj, promislite što vas sve zanima, pripremite svoja pitanja i čujemo se za tjedan dana na Instagramu!

Video kampanju za knjigu Muškarac u šaci možete pogledati na Fejsu, a odnedavno i na You Tube kanalu:

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada 

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

S.K.Nelly-blog

Iznenađenje

Iznenađenje Prosinac. Volim prosinac, ukrase i blagdansko veselje. Domjenci, tulumi, čari adventa, lampice, šarenilo.. predivno! Ujedno i pravo vrijeme za sve koji žele upoznati nekoga novog! Pravo vrijeme za iznenađenje!

Nastavi čitati
Haljina-iz-snova-web

Haljina iz snova

Haljina iz snova Haljina iz snova. Tu večer Ana je odjenula haljinu iz snova. Prisjetimo se, u prošlom blog post-u, Ana je bila na otvorenju kluba u obližnjem kvartu. Sve

Nastavi čitati

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖