Facebook

Muškarac koji zna što želi

Današnju kolumnu započinjem u blagdanskom duhu. Muškarac koji zna što želi. Zasigurno poznajete i vi barem jednoga takvog?

Muškarac koji zna što želi

Crvena, crna ili bijela? Definitivno crvena. Oblačim haljinu, stavljam vrtoglavo visoke potpetice i zaustavljam taxi žureći na Božićni party. Scena iz filma. Ili serije Seks and the City. Sve dok se ne desi neka mala anegdota i netko slučajno prolije šampanjac – po mojoj novoj haljini. Tada sve počinje nalikovati na humorističnu seriju. Srećom Ana stanuje u blizini, a nosimo isti broj i kroj. I tako se uputismo do njezinoga stana da crvenu haljinu zamijenim sasvim sličnom, crnom. Božićne gužve nisu nam išle u prilog.

Put do njezina stana inače bi trajao svega 5 minuta, no u vrijeme adventa, bolje nikamo ne ići automobilom. Ani je zazvonio mobitel koji je pogledavši na zaslon, u istom trenu vratila u torbu, bez ikakve namjere da se javi na poziv.

– Supermen? – rekoh prepoznavši zamišljeni pogled koji mi je uputila.

– Da – odgovorila je – Mislim da možeš pretpostaviti.

– Nećeš mu se javiti? – upitala sam ju.

– Ne. Ili da? Misliš da mu se trebam javiti? – upitala je zbunjeno.

– Ne. Ne još – odgovorih joj.

Vratimo se malo unatrag. Što se dešavalo s Anom i Supermenom? I Tiborom u cijeloj toj priči?

Prisjetimo se događanja iz prošle kolumne.

– Cura? Rekla si cura? – Ana je upitala dvije Uredske Papige, bivše kolegice koje su joj saopćile da njezin simpatizer, udvarač Tibor ima djevojku.

– Da, cura. Odgovorila je jedna od njih. – Zar ne znaš? Tibor ima curu više od godinu dana. Ona mala zgodna iz financija. Simpa ženska, skroz je draga, mislim da nije svjesna kakav je Tibor ženskar. Mislim da ju vara okolo – dodala je.

– Ma vara ju sigurno- spretno se ubacila druga Uredska Papiga.

– Zaista nisam znala, dobila sam dojam da je slobodan – uzvratila je Ana.

Otkuda ti ovdje?

U tome trenu pojavio se Tibor. Visok, zgodan, markantan. Došao je sam, no na ulazu su ga presrele neke poznanice, a sudeći prema dojmovima iz daljine, izgledalo je kao da se poznaju od prije. Vrlo brzo nakon što je došao, Tibor je ugledao Anu i krenuo istoga trena prema njoj. Činilo se kao da je u tome trenu sugovornicama uputio tek riječ ili dve, prije nego je krenuo u njezinom smjeru.

– Evo ga ide, ide prema nama! Mi o vuku… – ustanovila je jedna od Papiga.

– I to dolazi zbog tebe Ana. Zavodnica naša – dodala je druga, uz dozu zavisti u glasu.

Ana je bila iznenađena, šokirana, uzbuđena i nije stigla ni promisliti o svemu što je upravo saznala, kada se Tibor stvorio ispred nje.

– Moje dame. Izgledate prekrasno – komentirao je gledajući samo u Anu.

Osjećala je kako joj trnci prolaze cijelim tijelom, ne znajući zašto se ovako osjeća. Kakvo uzbuđenje, pobogu, oko tipa koji ima curu, a ona ima dečka u kojeg je zaljubljena?

Mora da sanjam, pomislila je.

– Otkuda ti ovdje? – upitala je pomalo zbunjeno.

– Pozvan sam kao i ti – nasmijao se. – Mislio sam zapravo da neću doći, ali sada mi je drago što sam došao – ustanovio je, dok su Uredske Papige situaciju promatrale bez riječi, kao da se nalaze u kinu. Nedostajale su im samo kokice.

– Jasno – uzvratila je, ne znajući što bi dalje rekla.

– Idemo do bara. Moraš probati ovo vino – komentirao je odlučno, dodavši Uredskim Papigama kako će im malo „oteti“ prijateljicu.

Uredske Papige su ostale bez riječi što je u njihovom slučaju doista rijetkost. Ana je u tome trenu pomislila kako će ovo biti na naslovnici dnevnih novina – Papige su upravo dobile trač materijal za narednih tjedan dana.

Usprkos tome Ana je, ponesena trenutkom, odmah krenula za njim. Tibor je u sebi imao odlučnost koja joj je bila izuzetno privlačna kod muškaraca. Takav je uostalom bio i Supermen.

– I? – rekao je gledajući ju sa zanimanjem.

–  Što i? – upitala je.

– I opet ti na istom mjestu gdje i ja. – uzvratio je.

– Kada bolje promislim, i nije baš slučajnost – spretno je odgovorila. – Poznajemo iste ljude.

– Nikako. Ništa u vezi tebe i mene nije slučajno. – dodao je gledajući ju s divljenjem.

Ovo se meni ne događa pomislila je Ana. Ne, ne, ne – moram se maknuti od njega, razmišljala je. Umjesto toga nastavili su razgovor, da bi ga nakon nekog vremena Ana direktno upitala.

– I… čujem da imaš curu? – nastojala je to izvesti u znatiželjno humorističnom tonu.

– Ma daj? Tko te to informirao? One dvije u kutu pretpostavljam – zagonetno se nasmijao.

– Zar je bitno? – upitala je.

– Nije bitno. – odgovorio je.

–  Onda? – nastavila je uz dozu koketerije.

–  Onda što? – upitao je.

– Imaš curu? – ustrajala je uz zagonetni osmjeh.

– Imam. – odgovorio je.

– Znači zaljubljen si? – uzvratila je u istom tonu.

– Ne – odgovorio je. – Ali u tebe bi se lako mogao zaljubiti.

Ono što je uslijedilo ostavit će vas zasigurno bez riječi, jer i mene je, barem na trenutak – iako me nije iznenadilo. Jer znam kako funkcionira um muškarca. Osobito onog – zainteresiranog.

Zainteresiran muškarac ne poznaje pravila.

Zainteresiran muškarac o pravilima ne razmišlja.

On samo zna što želi.

Muškarac koji ne zna što želi ima svoje ime. Zove se vrlo jednostavno – nezainteresiran muškarac. Toliko je jednostavno.

– A Supermen? Upitala sam Anu dok smo izlazile iz taksija.

Uzbudljiv nastavak slijedi u idućoj kolumni.

🙂

Novosti iz medija o „Muškarcu u šaci“ čitajte na portalu Story.hr ili klikom na link.

BLAGDANSKI POPUST: Tko još nema svoj primjerak knjige „Muškarac u šaci ili o tajnama osvajanja“ do kraja prosinca može iskoristiti POPUST od 20% prilikom narudžbe na stranicama Web knjižare klikom na slijedeći link. Da biste ostvarili popust, dovoljno je upisati PROMO KOD SK152439 i „Muškarac u šaci“ stiže na vašu adresu (knjiga se dostavlja u Hrvatsku i u susjedne zemlje).

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@muskaracusaci.com.

NOVO: Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@muskaracusaci.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖