Novogodišnja odluka – Mogu sve što želim!

Facebook

Novogodišnja odluka – Mogu sve što želim!

 

Novogodišnja odluka – Mogu sve što želim! U novoj godini mogu sve što želim! Drage moje dame, neka vam ovo bude novogodišnja mantra. Naravno, želim vam svima sretnu Novu godinu, puno sretnih trenutaka, i prije svega spoznaju da si sreću krojite same – bez obzira koje su vaše želje za 2016. Neke od vas žele novi posao, bolju figuru ili više sreće u ljubavi… Imam dobru vijest: sve je u vašim rukama.

Svakodnevno dobivam vaša pisma, raznorazna pitanja o ljubavi, sreći, uspjehu… Ovisno o situaciji i problemu, često savjetujem žene koje mi se obraćaju za ljubavne savjete da krenu od sebe i počnu raditi na sebi. To je početak u ostvarenju svih želja i snova.

Mogu-sve-što-želim-web

 

Osnovni savjeti

  • Kupite si planer – odaberite neki koji vam se sviđa, primamljivih korica (a koji stane u torbicu).
  • Zapisujte sve svoje želje, pretvorite ih u ciljeve i oslobodite sat vremena dnevno ili nekoliko sati preko vikenda za razmišljanje i kreiranje planova koji će vas odvesti na put do cilja. Važno: ne zaboravite zapisati rok koji si dajete za ostvarenje ciljeva.
  • Ako ste zaljubljene – super, a ako niste – zaljubite se slobodno (i pratite blog Muškarac u šaci 🙂 )
  • Pospremite ormar – kupite nove vješalice u omiljenim bojama i svaku haljinu tretirajte kao najbolju prijateljicu. Da bi vam odjeća imala senzacionalan svježi miris, savjetujem vam neizostavne mirisne vrećice za ormar. Ja osobno naprosto obožavam one od Coccolina (u plavom pakiranju).
  • Počastite se nečim lijepim. To može biti ruž za usne, torbica, sexy koktel haljina, nove čizmice.. ili naprosto omiljeni desert!
  • Isplanirajte čime ćete se počastiti kada ostvarite neke ciljeve (i zapišite to u planer – možete otvoriti listu želja te upisivati sve što biste željele imati).
  • Novogodišnja odluka – Mogu sve što želim! Ponovite si ovu rečenicu svaki dan i počnite ostvarivati svoje želje. Isprobajte sve što ste oduvijek željele probati! Novi specijalitet, ludu odjevnu kombinaciju, neku sportsku aktivnost. IZNIMKE: Ako niste sportski tip, izbjegavajte klizališta.  Mene zasigurno nećete vidjeti na klizalištu kako izvodim vratolomije vičući: „Mogu sve što želim!“ 🙂 .
  • Pročitajte ili se prisjetite 4. poglavlja knjige „Muškarac u šaci“ – „Žena koja osvaja“ i odlučite zasjati u 2016. godini!
  • Još jedan (ljubavni) savjet: Ne postoje žene koje nemaju sreće u ljubavi. Postoje samo one koje još uvijek ne znaju kako ostvariti sve što žele na ljubavnom planu.

Toliko za danas od mene i do sljedećeg tjedna.

Vaša Nelly

 

Individualni Coaching Program, knjige Muškarac u šaci, Muškarac iz snova i ostale korisne informacije

INDIVIDUALNI VIP COACHING

Za sve informacije o Individualnom Coaching Programu (individualne poduke/jedan na jedan) obratite se na mail mail info@sknelly.com.

Knjiga Muškarac iz snova

Sve informacije o novoj knjizi Muškarac iz snova – od nezainteresiranog do zaljubljenog muškarca možete naći klikom na link.

HIT Knjiga Muškarac u šaci

Osim standardnog tiskanog izdanja, dugo očekivano izdanje eKnjige Muškarac u šaci možete naručiti u samo par klikova na sljedećem linku. Za sve upite o knjizi, eKnjizi ili za narudžbu putem maila, javite se mojim administratorima na mail info@sknelly.com ili na društvene mreže. Knjiga se šalje u sve države! 🙂

Zapratite nas na Instagramu za dnevne novosti: @muskaracusaci & @sknelly_official.

Besplatno poglavlje knjige možete preuzeti klikom sljedeći link, a popis prodajnih mjesta nalazi se na sljedećem linku.

Autorica: Sanela Kovačević Nelly

Fotografija: Josip Čekada

Najnovije s Youtubea

Povezane objave

EKSKLUZIVNO:

DAN
SATI
MINUTE
SEKUNDE

SUPER POPUST: TAJNE USPJEŠNOG DOPISIVANJA S MUŠKARCEM 💖 EKNJIGA 💖